z blejdem to jest tak jakbys grał w tenisa odbijając piłke w ściane - za każdym razem gdziekolwiek trafisz to się odbije ;-)
co do poprzednich postów razzly, każdy kto według zaleceń napisał do wsparcia technicznego odzyska swoje postacie. nie ma takiej mozliwości aby było inaczej. prosimy nie brać na poważnie słów odnośnie takich rzeczy od ludzi, którzy nie są związani w żaden sposób z naszym projektem.
jak to było? ludzie po przeniesieniu z lilith na core o statusie hero nadal będą mogli korzystać z dobrodziejstw owego statusu powered by innova stuff.... tak więc sorry eska ale ani ludzie niezwiązani z projekem jak i związani nie zasługują na poważne traktowanie jeżeli chodzi o mówienie co będzie a czego nie będzie.
ja to bym nie wierzył zabardzo slowom osob zwiazanych z projektem. skompromitowali sie calkowicie na poprzednim serwerze. (niech jeszcze afro doda swoje 2 grosze, zapewniajac o kompetencji i uczciwosci.)
co do pierwszej części wypowiedzi się zgadzam, a co do drugiej... trol niepotrafiący czytać. nawet na poprzednim serwerze (nie wspominając o wypowiedziach tutaj) stwierdzał, że moderatorzy nie potrafili działać na korzyść gracza.
status transferu postaci: aktualnie ponad połowa postaci została odtworzona manualnie przez mistrzów gry. mistrzowie gry proszą i przypominają, abyście stworzyli postacie zgodnie z zaleceniami otrzymanymi poprzez system wsparcia. bez tych postaci przywrócenie postaci z lilith jest niemożliwe.
razzly dostał bana ? omfg... n/c jedna z nielicznych osób która mogła coś mądrego napisać na forum dostaje bana. blejd z hogogromami spamuje dzień za dniem pierdoły w gimba style i nic kochana administracja nie może z tym zrobić. gw !
zlodzieji i oszustow tez jeszcze nie zbanowali - nie?;3 co do krola randomow aka razzliego - to bylo tylko kwestia czasu - na leb mu siadlo to sie doigral uzurpujac sobie jakies sladowe "prawa i przywileje" ktorych nie mial. ponadto juz sobie wczesniej nawarzyl swoja stronniczoscia jako mod. swoim "kolzezkostwem". zycie - juz kiedys powiedzialem - gosc ktory zatrzymal sie w sredniowieczu i nie ma za grosz poczucia humoru nie powinien nigdy sprawowac jakiejkolwiek wladzy w przemysle rozrywkowym. sad but true. tacy ludzie sa od powaznego zawijania cheesow w macu - klasyczny typ rid. nic nowego i w kolo macieju. nic dziwnego ze tak sie polubili ;3 bylo to defakto az obrzydliwe bardzo ps: tak bys nie zapomnial kim jestes i co zrobiles;3
nie niewygodny tylko od tego "przeniesienia" forum można tu mieć tylko jedno konto. z "razzly" musiałem zrezygnować bo dostawałem xxx pmów z prośbą o pomoc techniczną :d pozdro
z transferem postaci mieliscie/macie problem ale zeby chat bana przeniesc z lilith na core to bez problemu wam sie udalo
noo nareszcie.. długo to trwało, ale w końcu mam swojego heala . obalam plotki, że postać wraca "goła", moja została oddana z całym ekwipunkiem jaki miała na lilith. pozdrowienia dla supportu