1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Witam, informacja

Discussion in 'Archive 2.0' started by Razzly, Dec 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Afroniusz

Afroniusz User

niby gdzie wszędzie? wszedłem na forum pierwszy raz w święta chyba od 2 czy 3 tygodni i coś naskrobałem z nudów :) najwidoczniej obca mi jest twoja ironia trudno muszę z tym żyć :)

2. Ridyana

Ridyana User

chodzi mi głównie o to że nie lubie jak ludzie się wtrącają w nie swoje sprawy zwłaszcza że, jak sam napisałeś, zalogowałeś się po 2-3 tygodniach i temat jest ci obcy ;) nie chce się pakować w konflikty zwłaszcza że szanuje cię jako lidera i moda technicznego bo wiele razy mi pomogłeś. mam nadzieje że nie powtórzy się taka 'wymiana postów' ;]

Sninulourseno likes this.
  3. a4se.

a4se. User

prawda jest taka, że nawet i po 2 miesiącach można przyjść i być w temacie, wystarczy przeczytać posty w całym wątku :p

4. Afroniusz

Afroniusz User

aze: daj spokój, wtrąciłem się jak gówniarz w rozmowę dorosłych i dostałem zjeby chyba skasuję konto na forum :(

5. Blejd

Blejd User

gdybym mial sie spinac i starac w walcez kazdym byle randomem to sralbym ceglami:p nie zaliczasz sie do przeciwnikow ktorzy moga mi zagrozic porazka - o ile pamietam rozlozylem cie uzywajac 1 skilla(shield charge) ale moge sie mylic;3 bez urazy oczywiscie - nothing personal, ale jesli myslisz ze masz szanse, to teoje ego jest ciut przedupczone;3

przypomne tylko tankow dla ktorych rozbieralem sir do slipek i rozkladalem ich w samej tarczy(pozdrow tasiora azeron - ubawil mnie nie raz)

a tymczasem kontynuujcie drame;) dobrze sie czyta po rodzinnej imprezie:d

mily akcent na dobranoc:)

ps: czytajac was coraz bardziej stwierdzam ze macie nasrane w czajnikach :d
    ps2: drama in 3...2...1...

6. Ridyana

Ridyana User

pomijając fakt że jestem połową ciebie (chodzi mi o wiek:p) to spoko. każdy ma prawo do błędu, po co psuć sobie humor w ten piękny czas ? :) ( nie brałem nic )
    myślę że można skończyć tą wymianę postów, było i minęło, tyle. możemy teraz skupić się na tym, na czym..... zaraz a co my właściwie na tym forum robimy ???xddd

7. Afroniusz

Afroniusz User

blejdziu: nie mniej niż ty, a nawet mam wrażenie że przodujesz z tym "nasraniem" i zarażasz resztę syfem mózgu.

8. Blejd

Blejd User

prosze kontynuuj:) zacnie sie bawie:d

Thread Status:
Not open for further replies.