witam! zwracam się z prośba o pomoc do polskiego community o rozreklamowanie tematu rekrutacyjnego https://4gameforum.com/showthread.php?t=32050&p=195959&viewfull=1#post195959 pozdrawiam
*puff* objawił się jedyny i wspaniały hero duelista z lilitha o.o con vs str 1 str daje 1,2% p.atku, czyli 15 da te 17-18% skill damage formuła tyra nie zmieniła się na ertheii, więc jest to p.atk + skill power i ewentualne momentum. odpowiedni build pod p.atk faktcznie może dobrze działać po "odpaleniu" wszystkich cukierasków: boost, rage zadając duży dmg, ale nasze cukieraski nie będą trwały wiecznie, więc mądry przeciwnik odpali survi, zacznie uciekać itd. natomiast con daje bazową wartość hp, która będzie skalowana przez wszystkie itemaski z modyfikatorem hp + certy + ap. do rzeczy: tyrr nie jest ostrym dps'em, on jest tankiem z fajerwerkami na 1min i 10s [+10]. walka tyrra opiera się na "męczeniu" przeciwnika, im więcej mamy hp tym dłużej możemy męczyć, revival, second wind, ogre, + nautre cos tam rega nam hp o wartość procentową, czyli im więćej mamy hp tym więcej sobie regniemy i tym dłużej męczymy. o ile build na p.atk do deski jest mądrym wyborem to na resztę tyrów zdecydowałbym się na con.
polecam - zabawna drama moze byc. co prawda troll dopiero poczatkujacy, ale juz ciekawie sie zaczyna;3 odnosnie tematu i dissu - wciaz placzecie o to samo. i wciaz popelniacie te same bledy. ciekawe jest branie na powaznie slow goscia ktory okradl klan na 50+kkk i sadzi ze mu sie "nalezalo". a jego gadanie o umierajacym serwie tym bardziej mnie bawi, bo dopiero na takowym umierajacym serwerze mogl zrobic cokolwiek zbierajac zgraje randomow i niedobitkow z innych klanow, po czym wciskajac ich na sile w epiki ktorych nikt nie bil, a finalnie okradajac ich z dropow z nich pozyskanych:3 i taki czlowiek ma wciaz tupet sie wypowiadac na temat innych;3 a ci co grali na lilith maja swiadomosc tego co bylo potrzebne by odebrac cokolwiek od 3 party "blejdowi podobnych" (jak lubicie sobie powtarzac). moje intencje sa jasne - wasze takie nigdy nie byly i raczej nie beda;3 klamstwa; mydlenie oczu; sciemnianie; i pokazywanie jak malo znaczaca wartoscia jest cos co nazywa sie "slowo" i powszechnie odbierane slowo "honor". a oczywiscie cierpia najbardziej przez to ze inni maja cos co nazywa sie "duma";3 ciach - tu macie fakty - teraz poobracajcie je sobie w dowolny sposob bo jestem wielce ciekaw jaka drame z tego da sie ukrecic. wracajac do tematu - oczywistym "summary" wypowiedzi wszystkich jest fakt, ze niestety by grac tyrrem pod pvp bedziesz musial zainwestowac potezna ilosc kasy i czasu. inaczej osiagniecie jakiegokolwiek statusu uzytecznosci postaci pod pvp moze okazac sie... niemozliwe. wiec narazie polecam bic tony mobow/bossow i czekac na szczesliwy dzien;3 pozdrawiam zdrowo myslacych i buziaczki dla yokato - a myslalem ze juz przepadl nam bidulek!
wystarczy ap władować w hp (jak dobrze pamiętam pierwsze chyba 8ptk da nam +25 %) a barwniki w str wtedy będzie to efektywnie działać. gdy chłopak dorobi się pvp seta i broni może ap zmienić na coś co ziwększy dmg lub stun rate.
musze przyznać ze po części z każdym z was sie zgadzam jednakże musimy pamietać o niezliczonej ilosci zmiennych zatem nie jest łatwo stworzyć uniwersalnego buildu dla każdej z klas. swoją drogą mam nadzieje że isthari oraz inni gracze szukacy odpowiedzi na te samo pytanie skorzystaja z rad ktore tutaj padły.jednakże gdyby to nie nastąpiło to mam nadzieje że będziecie sie po prostu dobrze bawić bo o to tylko chodzi w grach :]
mój (wl)tyrr: dye +15con +5 str ozdoby do hp certy patak/matak, pdef/mdef, atakspeed, z dual class boost hp epiki do stuna drzewo pod hp/stun maliss sobie daruj, miałem sprawdza się średnio, lepiej s80+pvp a potem r99+2xsa pve/pvp, zbroja to seraph+6 bless potem dopiero pvp r99, czysty ssie, więcej pytań pisz spod forum albo w grze "afro pozdrawiam
co to za dye sa +15 con +5 str? afro masz pvp set? orietnujecie sie jaki to koszt zrobic caly set pvp? nie zebym planowal, ale tak z ciekawosci ;]
pewnie chodziło o +15 +3 .... jak kiedyś liczyłem ( z 2 miechy temu ) około 20 kkk i z tego co się orientuję jak nie masz bless setu to nie ma 100% pewności że wyjdzie ( ale mogę się mylić ) aktualnie nie mam pojęcia jaki byłby koszt...
tak mój błąd mam komplet 3x+5con+1str mam pvp set. robiłem go jeszcze na lilith więc koszt zupełnie inny niż tutaj.