witam i kolejny raz proszę o pomoc... moja obecna broń dla erthei wiz. (r) ma wbity acumen, a z atrybutów holy (160). czy warto zmieniać na empower i water? dziękuję i pozdrawiam
polecam 2 h magic blunt z acumen+empower att jakie chcesz mozesz wbic oczywisxie na 300 ciekawym rozwiazaniem byloby zrobienie apo retributera z takim sa do tego zrobienie blessed i enchant w okolicy 6-7 powinien byc ok. oczywiscie nie zapomnijmy o szafirze co daje man bonus do bssr ( tak samo jak bron na enchant ) dodatkowo opal na att atak
bardzo dziękuję za porady - o broni, a także o szafirze, o czym zupełnie zapomniałam. mój retri jest tylko +3 (chociaż blessed), a teraz, zgodnie z waszymi radami, będę zbierać kasę na wbicie empowera. o szafirze póki co mogę zapomnieć, ale... z czasem... dziękuję raz jeszcze
niedługo będziemy na forum czytać pytania na zasadzie "czy lepiej wygląda w talumie czy avadonie moja postać, pomożecie?" albo "cześć gram od dłuższego czasu i chciałbym się dowiedzieć jak stworzyć nową postać, jest tu co prawda przycisk "stwórz postać" ale wolę się na forum zapytać"
widzisz... i w necie, i w grze opinie były podzielone: może (dla erthei !) lepszy empower od acumena, bo i tak szybko bije; może najlepszy atrybut to water, skoro jej główny bijący skill jest "na wodę". a ponieważ, jak pisałam, już mam acumena i holy, wolałam się upewnić, czy ładować kasę w zamianę na empower + water. i tyle. ale dziękuję za opinię i także pozdrawiam
ludzie jezu nie mozecie normalnie odpisywac tylko od razu hejtowac???? jesli ktos ma stycznosc puerwszy raz z postacia to chyba naprawo sie dopytac co i jak. dobija mnie takie zachowanie pseudo pro graczy ktorzy mysla ze maja cala wikipedie w glowie i sa zajebisci.