hmm a gdzie ja płaczę i mam o coś pretensje? ech naucz się czytać ze zrozumieniem blejdziu. odpowiedziałem twórcy tematu jakie są realia tyle w temacie. jak będę coś potrzebował to wpłacę odpowiednią sumę na 4game i sobie to kupię od was.
mori jak to kogo upchnął. on sam osobiście złożył to cp. to cp to jest tajne 21-27 osob z jego cp. blejd: za namowa klanu ? "logy: blejd is pretender to hero becouse we didnt have any other tank for that class" cp blejda = okolo 18% całego klanu = jeżeli liczysz w tej "namowie" swoje cp, to 18% klanu chyba tylko nalegało(wliczając twoje cp w klan)
twoje najazdy w sumie srednio mnie robia azeronio - znow zaczynasz swoje. zal ci faktu, ze ktos wykazuje wiecej niz twoje 100% czy czego? bo nie rozumiem.dla ciebie jako konkurenta do dropa to lepiej - jest 1 grupa ludzi a nie 2 ktore moga dossac sie do itemkow na ktorych tak okrutnie ci zalezy. swiadomosci oczywiscie tez nie masz ze w moim cp sa ludzie pracujacy systemem zmianowym i na ogol mam 12 okolo osob online w prime time; dlatego bo nie wszyscy na swiecie ukladaja krzyzowki do gazet azeronie. nie wszyscy - a ja w swoim cp wlasnie mam ludzi ktorzy nie moga byc codziennie. i o dziwo - w moim cp nie dostaja za to zjebek. nikt ich nie opieprzy ze pracowali w trakcie aq czy antka. nikt. i dokladnie tym i tylko tym rozni sie moje cp od innych. co jest rowniez zaskakujace - 80% z tych osob ma lepszy eq od kazdej osoby z twojego cp poza toba. ciekawe jak to sie dzieje. przemysl to i skoncz swoje smutne najazdy. odnosnie zmiany klasy - jak zawsze nic nie wiesz; a chcesz udawac wiedzacego;3 na tk tez sie upraszalem na zmiane? na palka tez? smiesznys okrutnie. chcesz sie dowiedziec - popytaj ludzi ktorzy prowadza klan; a potem dopiero szerz gownospam na forum;3 pozdro elo
lepsze? każda? screen blejd cp 1 wynn: lena3438 2 iss: siriuon 3 tyrr: blak44 4 feoh: doljo 5 feoh: merryluu[ 6 healer: senti 7 healer: nirv 8 tyrr: bahurazpwnz 9 yul: raij 10 wynn: ekonom 11 tank: blejd 12 tyrr: perskii 13 dagger/heal: joycie 14 heal: andralika 15 tank: zerxez 16 arche: anathhema 17 dagger: baald 18 iss: avogardo 19 tank: broadway 20 healer: anniehea miej gówniane party, które olewa eventy klanowe, placz ze nie mozesz nic dostac. zrekrotuj milion osob wkoncu bedziesz mial szanse zrobic sobie aktywość. nie każdy niestety siedzi na dupie jak ty cały dzień na zasiłku za granicą i pierdzi w fotel. skoro juz próbujesz wjechać mi na real, a gówno wiesz.
suabo azeronku. tak nirv jak i zerxez anathema avogardo i broadway maja lepszy sprzet od kazdego poza toba w cp;3 a annie ma sprzet ze 2x lepszy od twojego wiec tak - jakies 80% more? edit: poza tym to ty najezdzasz na ludzi ktorzy nie zaloguja sie o 14 w sobote albo nie pojda na smoka o 2 w nocy bo ida do pracy - zdecyduj sie w ktora strone jedziesz, bo sie placzesz:3 jak do teraz to twoje party siedzi 7na7 na wszystkim i narzeka ze ktos dostaje itemki;3 grunt to sobie pomarudzic. still nie widze logiki twojego postepowania. mam cp w ktorym taki stan rzeczy kazdemu odpowiada. a ciekawi mnie czy wszystkim z twojego cp wszystko odpowiada;3 zazdrosc tak bardzo, ze az foru puf puf i ojej no nie moge! ;v
20 osób w cp w ba ? ciekawe czy majac nawet 100% aktywności dostaniecie dropa czy party przy 30% maksymalnej aktywności to dostanie ? :d
kamien pvp trafia do silniejszego i sprytniejszego proste a co do ciebie blejdzik.. rzadko sie udzielam na forum i tak czasem myślę ze masz przebłyski inteligencji(jak nic nie spamujesz).. ale zaraz piszesz nastepne posty i wyprowadzasz mnie z błędu :d śmiejesz sie z ludzi z low klanów ze latają w apo samemu w nim latając (hipokryzja? jakby co wiki pomoże) dota na eventy na lilith nie pomogła widze cieszysz sie ze hero bedzie <oby nie>ale to co za przyjemnosc skakac z klase na klase byle by mnie feedowali <hall of fame > nie mowiac juz co to za tanki wybierasz;d nie zapomnie przyjemnosci po twoim pierwszej zmianie jak wrócilem do gry bez eq i w dupsko dostales na oly az itemaski wypłakałes na dalsze walki <bo przeciez walczysz o hero ?>:d ilosc ludzi w cp troche duzo ale chym albo doszli by sie posmiac z ciebie albo po prostu stały sklad 7 osobowy na dłuższą mete by z tobą nie wytrzymał chwalisz pvp cp a jak do tej pory to cie moze z 3/4 razy widziałem ja jakims pozdrawiam i modle sie zeby maximo obronil hero przynajmniej bedzie spokój
1: walcze w swoim sprzecie - nie dopraszam sie o zaden i tak juz jest. 2: wygrales 1 walke potem dostales w dupke - pociesze cie ze byla to moja 2ga lub 3cia walka po zmianie klasy. potem juz sie wyrownalo. 3: jak narazie to ty kupowales postacie z hero bo nie miales szans nawet na umierajacym serwerze. nie mowiac o itemkach itp 4: dota na eventach - w sumie racja - mam koszulke i kupilem po 200 jajek i tarotow. ale mi ekonomia w tym nie przeszkadzala. 5: ilosc ludzi w moim cp to mimo wszystko moja sprawa, a tak dlugo jak to odpowiada mi i mojemu cp, a do tego sprawdza sie we wszystkim, to nic do tego nikomu:3 6: pvp nam starcza w 100% nie moja wina ze ty bytujesz na pvp z s3 i wejscia na octava:3 7: watpie w maximo mimo ze go lubie. ale niestety przegrywa z moimi feohami bez bizki, wiec watpie by mogl sie wybronic. co do ciebie i tylko ciebie - nie zapomne jak na giw zaczynales moby bic z ud po uprzednim przebuffowaniu ich tyle w temacie o wielkim loczku; ktory tak wiele soba prezentuje:3 pozdro elo!:v
tak np bles antek sie sam pozyczyl ?i nie zmienia faktu ze nie wazne na jakim tanku/klasie grasz dalej bedziesz lama, ale luzik nie o tym pisałem ja sie nie panoszę jak ty a widze krowy które dużo muczą malo mleka dają ;] s3/octavis mowisz... moze widac jak czesto wychodzisz na wszystkie spoty reklamujące sie "pvp cp" :d a post dotyczył uwaga twojej hipokryzji i głupoty jezeli chcesz sie z kogos posmiac sam cos zaprezentuj a narazie to reprezentujesz wielkie to przy czym lataja muchy:d ave
marzec 2015 a tutejsze comunity nie potrafi dobrej dramy ukręcić - smutne co do pajaca blejda to już dawno powinien być zbanowany za to że okradł death na zakenie i do dziś nie oddał nam dropów. p.s. proponuje założyć "ruch obrony serwera przed blejdowym cp". w skład zarządu wejdą: morimoto, azeronik, lodziato, loczekzboczek. członek honorowy do spraw scamerstwa: puniszer.
słyszałem że cp blejda to "hero cp" składające się z 21 osób. prawda to ? kosiaczekl2 ----> https://www.youtube.com/watch?v=hwik-m4rfho