też głosowałem na tak xd, z tego co pamiętam duża część ta głoswała na tak bo była niezła beka z tego :d ale to nie zmienia faktu że dużo osob też spoza ta głosowało, z jakiś death czy woh czy innych klaników.
oj dzieci, dzieci :d nie chodzi mi, o to, że jak nazwiesz graczy mających mega aspiracje a umiejętności zerowe czymś ciepłym i brązowym. jest to w pełni uzasadnione, a nawet wręcz wskazane. raczej graczy, których aspiracje ograniczają się do "wieku emerytalnego" tzn. lata szalonej, dzikiej młodości l2 full mass pvp, full grind 24h, itp etc.. mających za sobą. teraz chcą przy kieliszku wódeczki spokojnie odkrywać nowe kroniki i ich aspekty i tyle. takich graczy wyzywaniem epitetami nie przystoi, mało tego z takich graczy jest najwięcej pożytku. dlaczego? bo młodość jak młodość szybko się kończy. a doświadczeni gracze zostają, tworząc bazę wyjściową dla nowych "młodych wilków".
doswiadczeni gracze, nawet grajac 1-3h dziennie, nie beda failowac istiny postaciami 95+, ani wykladac sie na pvp 7v1. "doswiadczeni gracze" smiechu warte. a tych "doswiadczonych graczy"(no nie wyrobie - zajebiste okreslenie gownoklanow) jest niestety za duzo. pasozyty... i jaki z nich pozytek? a taki, ze czasem gdy chcesz wejsc na insty, to limit ilosci lokacji jest przekroczony i mozesz spokojnie pojsc po kawe. ci "doswiadczeni gracze" tak sie rozkoszuja instami, że dzieki nim na prawie kazda z nich trzeba czekac, zamiast bedac "niedoswiadczonym zorganizowanym graczem" wejsc, zrobic w 10 min i pojsc na next. wymiekam. "doswiadczeni gracze" xd next time niech ktos uzyje zwrotu "silny, niezalezny gracz", a bedziemy mieli wszystko do kolekcji :d:d:d ps: "afroniusz aka czy wiesz z kim rozmawiasz" likes this. moje serce wygrane!