1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Player's guides Base information & instruction News l2central.info

Having troubles connecting to PTS

Discussion in 'Technical Issues (Archive)' started by Cacos, Dec 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cacos

    Cacos User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hello,

    i've been trying to connect to the pts server, i've downloaded the client and it starts smoothly.
    but when i reach the server selection i press confirm, and i have a message popping up always:

    "you have been disconnected from the server". i'm logged in at eu.4games.com/lineage2 so i don't see the problem login in.

    and if i run the game again it says my account is already in use. i've already tried with a different account and it gives me the same error.

    any thoughts of what it can be? i'll wait for an answer.

    thanks in advance!

    cacos

    update: i uninstalled 4game and deleted it's folder on my computer. installed it again, downloaded the game once more and i managed to connect. try it and see if it works for you ;)
     
    Last edited by a moderator: Dec 4, 2011
  2. Cacos

    Cacos User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    bump for updates!
     
  3. Andriel

    Andriel User

    Joined:
    15.12.10
    Messages:
    99
    Likes Received:
    152
    good day,

    you can see actual solutions and issues' statuses here:
    additional instructions cound be found here.
    if you can't find a solution for your issue you always can ask for moving the theme back into the main branch.

    and now i'm closing this thread as irrelevant.[​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.