witam! mam problem, po wybraniu postaci i naciśnięciu confirm wywala mi taki crash: 2011.12.27 1550 os : windows7(32) 6.1 (build: 7600) cpu : authenticamd amd athlon(tm) ii x3 450 processor @ 3193 mhz 4095mb ram video : asus eah6770 series (1072) poscode : ls9(415) 0:0:0 3/0 [257] ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::createwebcore <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::initialize <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::registercontent <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::buildcontent <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsercontent::create <- ncwebbrowserwnd::initializewebbrowser <- ncwebbrowserwnd:ncreate <- ncwnd::sethandle <- ncwindowbase::registerchildwindow <- xmluidata::create <- xmlwebbrowserwnddata::create <- xmlwindowdata::createchildrecursively <- xmlwindowdata::create <- xmldatamanager::createwindowwithwindowdata <- xmldatamanager::createwindowsoncondition <- wndarray:1633068, windowmap:533660484 <- xmluimanager::createwindowbyuiscript <- xmluimanager::executeuievent <- id:150, param: <- executeuievent <- uigamingstate:nenter <- uigamestatemanager::setstate <- nconsolewnd::acceptgamestart <- l2seamless <- ugameengine::tick <- updateworld <- mainloop exception: code [exception_access_violation] address [0x69941c25] offset from base [0x49941c25] czy ktoś wie o co chodzi? usunąłem system, zrobiłem "fix game" i nie pomogło. pozdrawiam i czekam na odp.
czy udalo ci sie jakos rozwiazac ten problem ? mam to samo od dzisiaj i za cholere nie wiem jak to naprawic - pozdrawiam
spróbuj zalogować postać na innym koncie, dobrze by było gdybyś wyczyścił foldert "temp" w windowsie a do tego usuń frosta i dopiero daj fix the game, może pomoże (mi dzisiaj pomogło)
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska