1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Crash!

Discussion in 'Archive 2.0' started by n0vator, Dec 27, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. n0vator

n0vator User

witam! mam problem, po wybraniu postaci i naciśnięciu confirm wywala mi taki crash:

2011.12.27 15:31:50
    cpu : authenticamd amd athlon(tm) ii x3 450 processor @ 3193 mhz 4095mb ram
    video : asus eah6770 series (1072)
    poscode : ls9(415) 0:0:0 3/0 [257]

ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::createwebcore <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::initialize <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::registercontent <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsersystem::buildcontent <- ingamebrowser::awesomium::webbrowsercontent::create <- ncwebbrowserwnd::initializewebbrowser <- ncwebbrowserwnd::eek:ncreate <- ncwnd::sethandle <- ncwindowbase::registerchildwindow <- xmluidata::create <- xmlwebbrowserwnddata::create <- xmlwindowdata::createchildrecursively <- xmlwindowdata::create <- xmldatamanager::createwindowwithwindowdata <- xmldatamanager::createwindowsoncondition <- wndarray:1633068, windowmap:533660484 <- xmluimanager::createwindowbyuiscript <- xmluimanager::executeuievent <- id:150, param: <- executeuievent <- uigamingstate::eek:nenter <- uigamestatemanager::setstate <- nconsolewnd::acceptgamestart <- l2seamless <- ugameengine::tick <- updateworld <- mainloop

exception:
    code [exception_access_violation]
    address [0x69941c25]
    offset from base [0x49941c25]

czy ktoś wie o co chodzi? usunąłem system, zrobiłem "fix game" i nie pomogło. pozdrawiam i czekam na odp.

2. Divertino

Divertino User

proponuje zamiescic to w technical issues
    tam napewno wszystko ci napiszą.

3. YouMakeMeCry

YouMakeMeCry User

czy udalo ci sie jakos rozwiazac ten problem ? mam to samo od dzisiaj i za cholere nie wiem jak to naprawic - pozdrawiam

4. Wollfer

Wollfer User

nic nie zrobili od wczoraj nawet nie racza odpisac.

5. gamroth

gamroth User

spróbuj zalogować postać na innym koncie, dobrze by było gdybyś wyczyścił foldert "temp" w windowsie a do tego usuń frosta i dopiero daj fix the game, może pomoże (mi dzisiaj pomogło)

6. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.