1. Discord Support team Facebook l2central.info

Pekao24 Przelew na PA przez 4game

Discussion in 'Archive 2.0' started by xRelapse, Dec 28, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xRelapse

xRelapse User

mam pytanie, na stronie wplacajac 12 euro przez add funds, z zaznaczonym skrill moneybookers moge wybierac wlasnie polskie banki.

i tutaj pytanie, do kogos kto robil to przez pekao24, musze posiadac konto na moneybookers?
    ile dochodzi taki przelew, czy robiac przelew rozpoczynajac "transakcje" wlasnie od 4game strony, ktora przekierowuje nas do nastepnym krokow transakcji, wszystko wypelnia automatycznie? (tzn dane do przelewu).
    i czy wpisujac 12 euro na samym poczatku to wystarczy do pa, czy z tego zabierze jakas prowizje?

i w przeliczeniu na zlotowki w pekao24 ile cala transakcja wyniesie (chodzi o koszt calkowity) oraz czas kiedy bedzie juz kasa na moim koncie 4game.

moze opisac to osoba, ktora przeprowadzila przelew z tego banku bez problemow?
    znajomy robil, ale mial problemy, musial pozniej konto na moneybookers zakladac, pisac do supportu 4game i po 2 dniach kasa sie jakos znalazla, to tak w skrocie bo za bardzo nie zrozumialem.

a np inna osoba z inteligo kase miala odrazu.

po prostu nie chce mi sie zakladac konta na moneybookers jesli go nie uzywam, a na 1 raz nie mam zwyczaju zakladac kont, tym bardziej ze przelew z pekao zrobi mi brat z swego konta i nie wiem czy nie bedzie pozniej trzeba jakos tych 2 kont "powiazywac" ze soba.

Last edited by a moderator: Dec 28, 2011
  2. Gajin

Gajin User

robilem z inteligo (pkobp). zadnego konta nie musialem miec ani nic, poszlo z przekierowania na strone banku i samo przeliczylo, prowizji zadnej nie bylo, kasa w 2 minuty na koncie 4game.

3. Sulik

Sulik User

a ile będzie kosztowało 12 euro zależy od wewnętrznego kursu walut - można go znaleźć na stronie banku

4. xRelapse

xRelapse User

ok przelew zrobiony, już smigam na pa. 5 min po przelewie już euro na koncie 4game.

ja wpłacając równo 12 euro, zapłaciłem dokładnie 54 zł 7 gr.

5. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.