така първо здравейте на всички едно от нещата които бих искал да ви помоля е да ми кажете "system requirmentsa " за god защото влизах сигурно в 40 сайта но информацията беше доста не-достоверна та може би някои от играещите ha expansiona! ще каже умм другия ми въпрос е каква е горе долу популацията на servera има ли смисъл да влизам или ще бъде по добре да ходя в ncwest.. (където са вече 3 нови servera и мисля че 2 стари което си е къде къде по добре по-принцип..) и въобще наистина ли е truly free ? или пак искат да издоят агнето на max! въобще дайте малко инфо кво се случва in-game и има ли смисъл да се почва ( питам основно old-school ( hardcore ) играчи които играят поне от c3 или по надолo аз самият цакам от c1 и просто мн се чудя дали въобще да се захващам с god или няма смисъл ) умм извинявайте за правописните грешки нямам инсталнат flextype и ползвам кирилизатора от vbox! cheers!
абе на мене ми върви и на щайга на 5 години(тук там с новости),но ти си знаеш колкото по-добър процесор и повече рам,толкова по-добре. напълно фрее е играта,а тези които искат да дигнат лвл плащат за специален ацц с двойно повече експ,но ако не желаеш просто си играеш и ползваш всички екстри на играта безплатно. сървр коре е винаги пълен,там играят и много бг-та разликата с нц сървърите първо е пинга второ замъците в евро сървърите не са по нощите има си и други разлики малки ако имаш време и ти е интересна играта почни мене си ме кефи има добавени куестове дигаш 20 лвл с професия за за час и 20 мин,ако няма много народ и те така