cześć, od dłuższego czasu nieraz w grze mam duże opóźnienia (lagi ??) ss działają dopiero po chwili i mam pytanie czy u was tak samo jest czy to wina mojego sprzętu ( laptopa ) jest to bardzo irytujące bo nie można normalnie grać.
jeśli masz lagi wywołane opóznioną reakcją w grze np podczas targetowania, używania soulshotów, to nigdy nie myl tego z lagami sprzętowymi (tzw brakiem fps), to są 2 odmienne rzeczy i łatwo je rozróżnić, np ściny gdy komp nie wyrabia, a delaye z powodu winy internetu/ lub po stronie serwera.
a może nasz moderator działu polskiego ma jakiś kontakt z adminami/info od nich co dalej z tymi ss lagami ? we wszystkich tematach na forum oficjalnie jest zlewka ze strony "władzy" i jaki kolwiek brak info
fellow users, we are fully aware of the problem with lags happening at the server. we apologize for it yet it is up to our korean developers to fix them – that is why we are waiting for the upcoming week to get the solution from ncsoft. if you have any complaints about losing the ingame items you bought you can use https://support.4game.com/ . money refund’s issue or any other problems concerning pa will be discussed after the fix of the current problem. any information concerning the issue mentioned above will be posted on the forum. thank you for understanding. info o ss lagach - nie chce mi się tego wam tłumaczyć - wrzućcie w google tłumacz jak coś.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska