witam mam taki problem gdyż na 70 lvlu wbiłem mojemu kurczakowi 55 lvl i hmm dawał on wtedy mi 198 many teraz gdy ja mam 73 lvl a on 57 kurczak daje mi 139/140 many ktoś wie o co kaman? czy to taki system gry jest po prostu? jak dla mnie to jest bez sensu wraz z lvlem spada zamiast wzrastać ilość odnawianej many a skill ten zauważyłem bierze od peta około 85-90many tak jak wtedy tak i teraz.
moja kokabuura czasem zwarca mi po 28 mp, a czasami po 72 mp. **** wie o co w tym biega xd chyba zalezy od dnia
twoj kurczak ma zbyt niski poziom po prostu. im wieksza roznica tym mniejszy recharge niby ma byc ale skoro 73 <> 57 daje jeszcze mniej to dziwne
to nie jest taki system... ja zmniejszylem roznice lvli miedzy soba (az o caly 1 lvl) a kura i mi z 60 na 40 spadlo odnawianie many, teraz znow ja wbilem i recharguje po 20mp, tragedia :d
iss buffy mozesz kupic juz za 50k, zawraca ci sie to po samych sonatach, a potem juz tylko pure exp i nic ci go nie zjada
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska