a mianowicie chodzi mi o to że grałem berserkerem sh destro nekro zazwyczaj do 80 lvl i potem nie miałem czasu na dalszą grę a więc wracając do pytania która postać jest lepsza ^^ najbardziej interesują mnie opinie na temat kamaela berka jak nim pvp i pve wygląda czy daje radę na dog i tak samo z innymi postaciami jak ktoś nimi gra niech powie co i jak ^^ albo może polecić coś nowego jestem otwarty na wszelkie propozycje ^^
jak robisz postać co zastanów się co chcesz mieć na 4 profce a nie jakieś berki i inne bo wcześniej to pvp praktycznie nie istnieje i każdy farmi do 85 jak najszybciej (co zajmuje ok 1tyg dla maniaków i max 1 miesiąc dla osób mających zycie poza grą).
kamael zamienia się w warriora, ale dużo ci o nim nie powiem bo ludzie dopiero uczą się nowych postaci, ale z tego co widziałem bardzo dobrze sobie radzi, sam myslę czy nie zrobić sobie krasnoludke warriora na drugą postać :]
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska