1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Jaką postacią grać ??

Discussion in 'Archive 2.0' started by DrewiszPL, Jan 10, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DrewiszPL

DrewiszPL User

a mianowicie chodzi mi o to że grałem berserkerem sh destro nekro zazwyczaj do 80 lvl i potem nie miałem czasu na dalszą grę a więc wracając do pytania która postać jest lepsza ^^ najbardziej interesują mnie opinie na temat kamaela berka jak nim pvp i pve wygląda czy daje radę na dog i tak samo z innymi postaciami :p jak ktoś nimi gra niech powie co i jak ^^ albo może polecić coś nowego jestem otwarty na wszelkie propozycje ^^

2. Komoz

Komoz User

jak robisz postać co zastanów się co chcesz mieć na 4 profce a nie jakieś berki i inne bo wcześniej to pvp praktycznie nie istnieje i każdy farmi do 85 jak najszybciej (co zajmuje ok 1tyg dla maniaków i max 1 miesiąc dla osób mających zycie poza grą).

3. DrewiszPL

DrewiszPL User

no to np chciał bym grac kamaelem i jak on na 85 daje sobie radę ?? ten z 2h

4. Komoz

Komoz User

kamael zamienia się w warriora, ale dużo ci o nim nie powiem bo ludzie dopiero uczą się nowych postaci, ale z tego co widziałem bardzo dobrze sobie radzi, sam myslę czy nie zrobić sobie krasnoludke warriora na drugą postać :]

5. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.