1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Expienie solo do 85 lvl

Discussion in 'Archive 2.0' started by Dagos, Jan 13, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kazi0wichura

kazi0wichura User

ja koksalem na dv do 81 mobki na 3-4 strzaly na self buffie.

2. Dagos

Dagos User

czy to możliwe ????????? jak 200 questów można zrobić w 3 dni, to jakieś szaleństwo ????

3. Barth

Barth User

wydaje mi się że on pisze o 2 dniach i 19 godzinach grania bez przerwy (2dni19h online)... większość ludzi którzy mają prace i życie osobiste robi to 67 godzin co najmniej w 2 tygodnie - to jest prawie 5 godzin dziennie, więc i tak liczę dość grubo...
    questy na pi robi się dość szybko magiem, ja biję bez masówek na pi i prawdę mówiąc 1/3 czasu questa to podbiegnięcie do góry, aby zagadać z npc

Last edited by a moderator: Jan 16, 2012
  4. mus1ek

mus1ek User

loled on mówi o czasie spędzonym w sumie w grze a nie bez przerwy.
    jak jeszcze nie było tak dużo ludzi na pi to szło zrobić to w dwa wieczory + nocka, teraz jest znacznie ciężej.

5. Barth

Barth User

no to właśnie o tym mówie :eek:

6. Dagos

Dagos User

odz

jeżeli tak to powinien napisać 67 godzin, ale i tak to jest jak dla mnie nie do pojęcia ( 200 questów ).

7. Sulik

Sulik User

zauważcie że komaz gra na arii a nie na core ;p

8. Myzreal

Myzreal User

paladynem zeszło mi jakiś miesiąc niecały dobić do 85 solo całkowicie grając po 2-4h dziennie, przy czym pa miałem jak tylko było dostępne (jakoś po tygodniu?) i grałem od startu, czyli przeludnienie na spotach sięgało zenitu.

do 4x questy, okazjonalny grind 1 lvla.
    do ~58 grind i walka o moby na przeludnionych spotach (nie ma tego problemu już w tak dużym stopniu).
    po 58 dwuręczny miecz, vanguard i masakrowanie mobów na fields of massacre. skill z vanguarda zabiera mobowi 3/4 hp więc umożliwia stawianie w szranki z ks-masterami magami (głównie) i archerami (mniej). wystarczy że raz przywalisz mobowi i nawet jak ci go ksną to już masz 75% expa z niego.
    od 65 masówki vanguardowe na swamp of screams.
    od 76 masówki vanguardowe w okolicach oren, na początku ostrożnie, bo moby różowe, potem coraz szybciej.
    od 83 jest feniks i jego 7k p.atk na iss buffie więc luzacko można solować bloody swamp i nabijać 8-12% na 30 minut (1 iss buff).
    od 85 insta party przy zalogowaniu z okazji tego, że jako jeden z nielicznych wysiliłem się i wymęczyłem tanka zamiast iść na mega-łatwiznę z magiem/summonerem lub nieco-mniejszą-ale-wciąż-łatwiznę z daggerem/archerem/zerkiem.

9. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.