1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Ring of insolance

Discussion in 'Archive 2.0' started by sowka, Jan 13, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sowka

sowka User

witam, mam pytanie: czy wymieniać tokeny (po quescie w toi)na 2 pierścionki każdego poziomu (2xi , 2x ii, 2xiii itd) aby korzystać z efektów jakie dają czy wystarczy nosić jeden pierścionek?

2. Nyana

Nyana User

w sumie to możesz nosić dwa ale tylko efekt z jednego będzie działać, więc nie ma sensu zbierać na drugi.

3. Loleslaw

Loleslaw User

ten pierscionek gówno daje, na lvlu viii masz +10 do cast speed... i watpliwe resisty. sam sie nameczyłem levelując ten szajs i z 1200 cast zrobiło mi sie 1210... a stracilem na to wiele dni xd ten ring to zwykly sh it :cool:

4. JennaJ

JennaJ User

co ty z tym casting speedem ciagle?czepiasz sie.pierscionek ma m.defa jak bizu s,poza tym 10% resistow to zawsze jakis procent jest.

5. Nyana

Nyana User

attack speed też daje 10, ale za to dodaje critical dmg, a to już coś nawet gdyby miało być to 1%. no chyba, że masz baiuma.

6. Loleslaw

Loleslaw User

bo to jest 1-2% do critical dmg. ten caly ring to zwykly chwyt marketingowy xd

7. Phobos

Phobos User

faktycznie, z 3000 dmg robi ci 30 więcej. straszny dopalacz :d

kupa pierścień. jak pisał poprzednik - taki przereklamowany, bieda baium/aq.
    żałuję że w ogóle go robiłem dla tych żałosnych, niezauważalnych % crt dmg.

8. SleepnDreamn

SleepnDreamn User

straszna męczarnia normalnie. i tak robiłeś laby i kamaloki. a potem to aż 10 moków trzeba zabić. normalnie roboty na cały dzień. dobre ringi i niski grade. subki mogą nosić do 80.

9. Myzreal

Myzreal User

ring można robić przy okazji, ale męczyć się dla niego nie ma kompletnie sensu.

mdef chujowy - prędzej czy później go wymienisz, prawdopodnie na s już.

boosty są śmieszne. 10 cast speed? 10 atk speed? 1% crit dmg? 1 accuracy? normalnie game breaking...

osobiście zrobiłem do v, potem się dowiedziałem jakie boosty daje i wyjebałem w pizdu - wolę wyższy mdef z tateossian.

10. Loleslaw

Loleslaw User

akurat tateo ma identyczny m def co toi ring. jedno jest s grade, inne b grade ale m def i staty takie same. i tak toi ring jest do dupy. sprzedalbym go chetnie gdyby bylo mozna, ale niestey musi sie marnowac w wh :cool:

11. bishopek

bishopek User

to go ***** rozbij na cry, ja ******** ><

12. Loleslaw

Loleslaw User

nie mam krasia

13. Yarun

Yarun User

to z barana w sciane przypierdol ... placzecie nie wiem po co, ktos wam kaze te ringi robic/nosic?

14. Phobos

Phobos User

ja, np. nie zawracałbym sobie d... tym czymś, gdybym wiedział że bonusy są tak śmieszne. większość ludzi robi ten żałosny q ze względu na pierścień, więc zastanów się zanim znowu coś napiszesz mistrzu.
    gdyby zliczyć cały poświęcony czas na ten syf, to faktycznie będzie w okolicy dnia, więc nie chrzań z łaski swojej jeśli nie masz wyczucia czasu.

jakie dobre ringi???? "dobry" śmieszny ring i niski grade (czym jest obecnie s80) jak już.
    puknij się człowieku w głowę dwa razy zanim zaczniesz pisać kolejne pierdoły bez pokrycia.

15. Phobos

Phobos User

naprawdę? z 100 robi ci 101. z 1000, 1010.
    jezu , kto tu gra :d

edit: sory za dubla, dopiero zauważyłem.

16. zielarz

zielarz User

ludzie topic założył jakiś idiota. a wy wszyscy nagle helpdesk sei robicie.

niech sobie chłopak w google poszkuka a nie spamuje forum w celach podstawowej edukacji ;)

szanujmy nowych i pomagajmu iim w trakcie gry ale kiedy zachowują się i używają blebejskiego języka miejcie na tyle szacunku dla własnej osoby aby odesłać ich na google i tym samym skłonić do użycia szerszego zakresu komórek mózgowych niż zwykle

17. Nyana

Nyana User

o **** ci chodzi?

18. sowka

sowka User

dzięki, zielarz. szanowanie nowych w twoim wydaniu jest bardzo interesujące, może zajrzysz na google i sprawdzisz co znaczy szanowanie....a chciałam tylko zapytać...chyba po to jest forum.nie chcesz nie odpowiadaj.

19. Alaister

Alaister User

ktoś wymyślił forum między innymi do wymiany doświadczeń. no ale jak widać polaczki jak zwykle dają pokaz "kultury". jakby to nie można było normalnie odpisać i po sprawie. boże... widzisz i nie grzmisz.

20. SleepnDreamn

SleepnDreamn User

zrób ringa albo nawet 2. kiedyś na pewno będziesz grać subką, a s gradowy m.def się przyda. wielka mi strata czasu 10 mobków zabić, w party nawet. ja tam zawsze robiłem po kamaloce / labie bo party już gotowe.

te nubki wyżej pewnie na subke kupią sobie bound b jewele albo z c bądą latać i padać od mobów.
    @dupek: straszne normalnie. lepiej wydać 450k na tateossiana niż zrobić kilka razy quest w toi i mieć bonus + ten sam m.def.

Thread Status:
Not open for further replies.