mianowicie zaczlem robic questa epic quest 4 - the crypt of the saint pokazal mi sie filmik gdy sie skonczyl nastapil dosc dlugi lag, gdy poscil prznioslo mnie tu lecz nikogo ze mna nie bylo, bylem sam i tak latalem w kolo, wiec użyłem soe z nadziaja ze tpnie mnie spowrotem do npc, a tu zonk i wyladowalem w miescie. teraz nie umiem sie tam dostac i moze ktos z was wie z kim zagadac czy co.
mianowicie zaczlem robic questa epic quest 4 - the crypt of the saint pokazal mi sie filmik gdy sie skonczyl nastapil dosc dlugi lag, gdy poscil prznioslo mnie tu lecz nikogo ze mna nie bylo, bylem sam i tak latalem w kolo, wiec użyłem soe z nadziaja ze tpnie mnie spowrotem do npc, a tu zonk i wyladowalem w miescie. teraz nie umiem sie tam dostac i moze ktos z was wie z kim zagadac czy co.
tez mi się quest zbugowal w tym samym miejscu. daj abort na tym quescie, idz jeszcze raz do globusa w mos i wez 5 czesc questu od nowa. wtedy masz mozliwosc ominiecia wyswietlenia filmu.
jeśli nie jesteś pewny czy quest przejdzie poprawnie, poliż port usb na szczęście. przepraszam musiałem za trollować
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska