merhabalar sevgili forum sakinleri kendime oynayacak oyun ararken lineage2 nin f2p dà¶nemine geçtiğini duydum. daha à¶nceden xxxx diye geçen (sanırım pvp serverdi tam emin değilim) oyunla tanışmıştım. o zamanlar fazla vakit ayıramıyordum. bırakmak zorunda kalmıştım. şimdi oyunun orjinalinde tekrar başlama kararı aldım oyuna gelen god gà¼ncellemesiylede herşeyin değiştiğini gà¶rdà¼m. şuan oyunu siteden indiriyorum. ama nereden ve nasıl başlamam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok. sizlerin yardım edebileceğini dà¼şà¼nerekte bu konuyu açma gereksinimi duydum. umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz. iyi forumlar , iyi oyunlar ..
teşekkà¼rler hoşbulduk. aklıma takılan bazı sorular vardı. 1-bà¼yà¼c༠olmayı hedeflemiştim. lakin birkaç adet bà¼y༠yapan klas var sanırım. bunlardan hangisi daha oynanabilir durumda? hasar verme oranı yà¼ksek? 2-gene bà¼yà¼c༠hakkında bilgisi olan birisi varsa, hangi skilleri açmam gerekiyor? skiller hakkında bilgi verebilecek? 3-oyuna her zaman websitesinden mi giriyoruz? masaà¼stà¼nde icon çıkmıyormu? şimdilik kafamda bunlar var, ayrıca oyun içinde de yardımcı olabilecek birileri varmı?
elf- sps - hızlı fakat dà¼şà¼k bà¼y༠human_sorcerer- orta/orta dark elf - sph - yavaş/yà¼ksek oyunun sonuna kadar istediğin her skilli açabilirsin. 85 olunca nasılsa hepsi gidecek bu arada sp yeterli dert etme hepsini al. oyun her zaman websitesinden. botların bir kısmın engellemek adına. launcher yok. oyun içinde denk gelirsen "aradia","huntress" veya "darkmare" benim charlar ; başlıca oynadıklarım. aradia 87 wynn summoner. diğerleri 7x.
oyuna girdiğinde pm bekliyorum her konuda yardimci olurum oyun içi pm sociopath https://www.facebook.com/groups/ozelclanplatformu/ buda clan sayfamiz facebookdaki burdanda iletişime geçebilirsin ayrica l2kingsde oynayan çok arkadaşımız burda bizimle birlikte gà¼zel bi tà¼rk clanı kurduk senide bekleriz