1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Обсади

Discussion in 'Archive 2.0' started by Pinko, Feb 13, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sh1ny

sh1ny User

току-що говорих с нея. лорда е бил постнал с fontsize over 9000 и deep каза, че си наранила очите докато гледа и за това го edit-нала, за да не сгъне пред pc-то.

2. BlackLordBG

BlackLordBG User

тая кучка ше й е.. майката откакто и казах,че за нищо не става и,че ако за един ден спре да се прави на шеф света няма да пропадне имам чувството,че само ме дебне и следи.

3. BlackLordBG

BlackLordBG User

лъже тая маймуна бях уголемил със size 7 едно изречение.няма ли кой да я задоволи на живо,че да почне да се държи нормално с хората.

4. sh1ny

sh1ny User

лорде, спри с изказванията към нея, щот използва транслатор и е разбрала как я наричаш. ако реши да те банне, няма да мога нищо да направя. запомнете, че това не е блах >.>

5. BlackLordBG

BlackLordBG User

въобще не искам да се занимавам с нея не ми е интересна,а и да ми сложи бан все тая казвам на доставчика да ми смени им адреса,че моя е статичен и така ще се маскирам,че няма да ме познае :)

пс ако ползвам пилешкия език дали ще ме хване с транслатора си :))) пиедва пили помо пиже пипо пине пида пио пипи питам :п

6. Pinko

Pinko User

значи не е бг :( жалко това можеше да я оправдае ;/ несподелена любов поради днешния празник примерно ... лорде ти не си пил достатъчно `що се впечатляваш от модератори на официалните форуми пък и такива попринцип , а и може да е като малките деца те нали с бой показват че харесват някого :d та дръж се може да е съсредоточена атака по случай празника :d

пилешкия може го усети ама ако почнеш на някакъв диалект и доста българи няма да го хванат :)

7. BlackLordBG

BlackLordBG User

поговорихме си с тази кака не ми се коментира повече неможеш да излезеш на глава с нея да не ти се падне в твоя дом за булка :п

8. Pinko

Pinko User

къде си поговорихте :d

9. Pinko

Pinko User

тоест не си вършиш работата :rolleyes:

10. ScrFM

ScrFM User

не мога да ги разбера тея хора, баннаха ми единия акаунт щото съм бил advertise pa trades.
    втория щото било мулти... мн ми е чудно за глупости дето си наумяват 3 месеца след началото на сървъра колко точно пъти ще ме баннват и до кога няма да мога да пускам теми във форума.

@on topic
    значи вие на обсадата не сте ни били :) просто пуснах 10тина скилла върху флага ви докат ти не ми пм "така ли помагате" / може и да се лъжа дали точно това каза ама беше в този дух / и казах на хората да си бият пр и да заминават на годдард. просто бях ти обещал помощ, със стоян пък се познавам лично , предния път им помогнахме за замъка. не исках да заставам по средата, по добре сами да си бяхте решили проблемите там. ако имахте някаква организация помежду си, просто щяхме да дойдеме да изринем всичко там и да си вземете замъка, само че такова животно нямаше, и ние просто се махнахме.

11. Pinko

Pinko User

то се видя че се махнахте, жалко че не сме знаели за това
    до колкото ми е известно на мен лидера на шадоу оф соу е приказвал някога преди за али със шайни, но от там нататък нищо повече.
    не вярвам да имаше проблем ако беше казал искаме замъка ще помогнете ли да им кажем ок. така и така бяхме там и нямахме намерение да го взимаме, поне щеше да има смисъл. така бяхме само за пвп-то и организация нямаше (сред нападащите кланове) ние си бяхме ей така сами за себе си. а шадоу оф соу не знам какви проблеми имат, но наистна са по-малко а ме кефеха много като клан - много хора и явно играеха всички че често ги засичах , а на самата обсада ги видях само 1 или 2 пъти. вие като се появихте тях ги нямаше.

може и този форум да се ползва за такива договорки ако трябва на лс де и между лидерите ако не се намирате в играта.

//зависи кой те банва имат много смотана система за наказания - за снимка или дадено мнение във форума можеш от 3 дни нагоре да получиш "забрана за писане" , а и някак странно ги прилагат, за ботове 7 дни бан, за нарушаване на правило 7 дни или няма 7 ами опрощаване изцяло. жалко ама не ме кефи форума хич особено държанието на модераторите(шайни сори ама тук не те включвам този път ;/ ) много надменно все едно са администратори или по-точно все едно са някои поставени лица, а не случайни доброволци.
    имам подъл план да се аплайна за мод и да върша глупости :d така де да модерирам ^^

Last edited by a moderator: Feb 14, 2012
  12. BlackLordBG

BlackLordBG User

модераторите са оле майко стой та гледай :п пинко на лични съобщения си говорихме и с нея и с фараоуна така му казвам на главниия модератор май и той е жена накрая така извъртяха ситуацията,че едва ли не да целивам ръка,че не съм изял бан.

плозвам случая да попитам някой знае ли причината защо клан лидера на клана bemyfrag (годарт замъка) и кикнал целия клан????

13. Pinko

Pinko User

статистиките в музея ?

14. TeMePyT

TeMePyT User

не му е за пръв път тоя номер на арес ;)

15. AwakenDemon

AwakenDemon User

чистят се клановете бре :) що се чудите все още на такива неща. като имаш клан с 6-10 цп-та вътре, дето някой през 2 дена сменя човек в констант партито си и тоя дет е сменен не излиза от клана, в краина сметка идва момент кадето се събират 10+++ неактивни или рандом играчи, които заемат места. съмнява ме някой клан лидер дето има доста констант партита в клана да знае всичките кой кой е. аз лично в нашия клан не ги знам. знам само парти лидерите.

16. BlackLordBG

BlackLordBG User

ако от клан със 100+ падне до 17 човека му казваш обикновено почистване на неактивните...
    не са чистени само неактивни определено,тоя или спира да играе или яко го върти пералнята,но не е нормално определено.

17. AwakenDemon

AwakenDemon User

това е по лесния вариант да си изчистиш клана....никой никого не кара да го харесва, но от гледна точка на клан лидера е в пъти по лесно.

18. Warzone

Warzone User

ахахахха,добре бе добо,какво ще ти стане,ако кажеш един път истината а не ни заливаш с тая жалка пропаганда:)кажи си,че са жалки твойте и им е трудно да дигат лвл с клан таг и с войни и си ги разпуснал за 2 седмици да побият мобчета,а за следващата обсада пак ше си ги съберет 200 човека зерг под знамената ;)не играеме от вчера и преди сме виждали такива работи :)
    п.с.вземи смени лидера,та да можеш и ти да детаг и да побиеш в орбис,че на феите не се дига грам :)

19. naB4o

naB4o User

warzone имам чувството, че и с 10 години да пораснеш пак акъла ще ти е като на 5 годишен.

20. Warzone

Warzone User

уместен и много съдържателен коментар,точно по темата :)

Thread Status:
Not open for further replies.