1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Hungarian users - please read

Discussion in 'Archive 2.0' started by Azren, Dec 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrScubba

MrScubba User

tudom, bennem van a hiba, de a "na ne kurjà¡ mà¡ fel légyszà­ves" messze van a teljesen normà¡listól, ugye 6 klikkről beszélà¼nk
    csak a hà¼lyéket osztom. sikerà¼lt.
    ha még matekozni nem akarsz, akkor csinà¡lj egy macrot, bindeld be vmi egyszerű gombra (space, az elég nagy[szókà¶z, ha mà¡r magyar topic]) és akkor 1 gombnyomà¡sra megcsinà¡lja az indà­tà¡st, a logint, és még karaktert is và¡laszt
    hajrà¡

2. Gege1337

Gege1337 User

jó, oké. tényleg ott volt a "na ne kurjà¡ mà¡ fel légyszà­ves"... de ez csak amolyan indulat "kifejezés" volt :d. nah, szerintem ezt a témà¡t lezà¡rhatjuk. szerintem tà¶k felesleges rajta vitatkozni, mivel ezt az adok-kapok dolgot egy ideig elhàºzhatnà¡m. amàºgy, ha véget ér a teszt időszak, szerintem én is à¡tmegyek innovà¡ra. bà¡r sajna nagyon sok kedves ismerősőm us szeron marad, à­gy kb nulla ismerőssel indulok. :)
    dualboxolni, meg sajna nem lehet (vagyis asszem prerium accal), à­gy meg egyedà¼l azért nehéz lesz^^

3. MrScubba

MrScubba User

và¡runk sok szeretettel kis cukorborsóm
    amàºgy van egy rakat magyar klà¡n/csoportosulà¡s, biztos talà¡lsz cimborà¡kat
    és igen, a pa elég alap, de engem jobban izgat a full szerverre való belépés
    [visszafogtam magam és nem jà¶ttem prérifarkasos rossz poénnal a "prerium" accra]

4. Aurax

Aurax User

azt azért nem mondanà¡m hogy nem is voltà¡l benne :d a női gondolkodà¡s tény, hogy nem egyszerű, de a férfiak gondolkodà¡sa se kà¼là¶nb :d

5. Xymon

Xymon User

jézusom ti tényleg ezen veszekedtek ?:d hogy egy free szeros ember aki hirből se ismeri az 1x et. hozzuk csak a magyar szà­nvonalat azért tartunk itt:d ha egy embernek segitség kell hogy hol jà¡tszon az ne is probà¡ljon. szerintem egy à‰p eszű ember eltudja dőnteni hogy hol akkar jà¡tsztani. ncwest = ping. j༠kis olyzà¡s késik a skill, késik a click, targetelj . meghaltà¡l. lehet akà¡rmilyen ultrabrutàl neted. akkor is pà¡r ezer km re elvà¡laszt, ha csak az a célod hogy mobokat à¶lj akkor hajrà¡. eu= kà¶zel van lehet olyzni , lehet targetelni és skillezni is normà¡lis real timeba. à‰s az ilyen và‰rpistikà‰k jà¶nnek a l2j s free szerveről és megmondjà¡k a frankot :d na ez a kemény:d nem is tudom minek kell az ilyet postolni :d

btw: innova csak tud valamit ha 14 orosz szerverà¼k van amig az nc nek 4 eből 2 zsir àºj.

6. Nillyth

Nillyth User

àœdv.
    ezt a leà­rà¡st megosztanà¡d itt a fórumban is? szerintem vagyunk egy pà¡ran, akik nem tudnak belépni (win7/64 bit).
    a kliens àºjratelepà­tés sokszor megvolt (system, frost tà¶rlés és repair is), a visual c++ ból gyakorlatilag az à¶sszes fent van x86-os és x64-es is, opera, forefox, chrome, ie x64, ie x86 bà¶ngészők is kipróbà¡l, nod letilt, comodo tűzfal letilt, szinte minden task kilà¶vése, ami nem a vindows része, szintén megvolt. mindezt teljesen àºj felhasznà¡lóval is és kà¼là¶n adva a mindenre rendszergizda jogokkal is. ameddig eljutok a play gomb utà¡n, az annyi, hogy felvillan egy pillanatra egy dos-os ablak, majd egy kis téglalap alakຠkép és vége.
    ha manuà¡lisan indà­tom az l2-exe-vel, akkor feljà¶n a frost ablak, nulla szà¡zalékon à¡ll, utà¡na eltűnik és kapok egy ruszki hibaà¼zenetet. valamelyik fórumon talà¡ltam az utóbbi hibaà¼ziről képet, ott azt à­rtà¡k, ne manuà¡lisan indà­tsa, hanem bà¶ngészőből. szà­và¡s.
    bezzeg a mà¡sik kliens megy (amivel élvezhetem a chronos és a tà¶bbi szerver lagtengerét). :(

7. Ident

Ident User

8. Intrepid

Intrepid User

fura nekem tà¶kéletesen műkà¶dik win7 64biten :s

9. MrScubba

MrScubba User

aurax... de rég is volt :)
    àœdv!

amàºgy épp a napokban beszélgettà¼nk erről egyik ismerősà¶mmel, és nem kà¼là¶nb, sokkal egyszerűbb és nyà­ltabb.
    nem az erotikus tartalomra gondolok, hanem à¡ltalà¡nossà¡gban.
    ennyire offtopic baromsà¡gok tőlem, jóég...

10. MrScubba

MrScubba User

lehet, hogy hà¼lyeség, de a "casual user" tudà¡sommal arra gondoltam, esetleg a .net framework tà¶rlés/àºjrapakolà¡s esetleg megoldanà¡ (ha nagyon hà¼lyeség, akkor is igazam van és nà¡lad van a hiba) [persze utóbbi nem igaz]

11. DeadPoet

DeadPoet User

csak gondoltam bebofogok egyet h en (mi) is itt vagyunk :)

viszont vegigolvastam a postokat... :d irnom kell. "megnyugodtam" h semmit se valtozott a magyar hozzaallas es a forumozas :d ennel tobbet nem is akarok hozzafuzni az elhangzottak nagyreszehez :)

orulok neki viszont oszinten, hogy ennyi ismeros nevet latok mar csak itt a forumon is :)

mindenkinek nagyon kellemes jatekot es kikapcsolodast kivanok az egesz shinto - seiken klan neveben :)

ocsi / deadpoet / elfina ;)

12. ScubbaIzBanned

ScubbaIzBanned User

szervusz
    és +1 postcount, yay

13. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡tha mà¡r à­gy majd két hónap utà¡n előbà¡nyà¡sztà¡tok ez a topic-ot gondoltam và¡laszolok az engem ért và¡dakra.

nem ellen kampà¡nyt akartam à­rni pusztà¡n a véleményemet/tapasztalatomat. talà¡n annyi hà¡tsó szà¡ndék volt bennem annak idején, hogy anno az itteni innovà¡s community nagyon à¡tjà¡rt az nc-hez kampà¡nyolni az innova mellett, na akkor gondoltam én is szóvà¡ teszek itt 1-2 dolgot, ez ebben a két pm-be tà¶rtént végà¼l meg magyar nyelven.

ident à­rta, hogy mindenki képes eldà¶nteni hol jà¡tszik, ez à­gy nem igaz, sokan azt sem tudjà¡k, hogy mi a kettő kà¶zà¶tt a kà¼là¶nbség vagy azt hiszik a kettő egy és ugyan az.
    nem akartam belemenni a flame-elésbe gondoltam majd az idő végà¼lis kimutatja, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

nos nézzà¼k akkor, hogy alakultak a dolgok:
    1. azt à­rtam, hogy sokba kerà¼lhet ha az elitbe akarsz tartozni, ez à­gy van ehhez kell egy pa plusz và¡sà¡rolni az item shop-ból, szóval aki eddig anyagi okok miatt nem jà¡tszott l2-t off-on itt sem talà¡lja meg teljesen a szà¡mà­tà¡sait.
    2. egyre tà¶bbet lehet hallani az innovà¡s botokról is, hià¡ba a frost. rà¡adà¡sul az innovà¡s illegalità¡sba mà¡r, egyre tà¶bb magyar is bekapcsolódik az sg.hu-t olvasva tapasztalhatjà¡tok sajnos.
    3. tovà¡bbra is fent tartom, hogy ncwest-nél jobban megéri jà¡tszani (vélemény nem flame!), erre adott bizonyà­tékot az is, hogy tà¶bb l2-s ismerősà¶m is visszajà¶tt ncwest-hez mondhatni a tà¶bbségà¼k.
    4. az utóbbi két hónapban tapasztalhattà¡tok, hogy az innovà¡nà¡l is meg jelentek a hatalmas bak là¶vések.
    5. a jà¡tékosok kérlelésének meglett az eredménye oly annyira, hogy az ncwest mind az 5 szerverre időzóna szavazà¡st à­rt, példà¡ul a bartz is mà¡r gmt+2-es időt hasznà¡l tehà¡t eu server.
    6. nem lehet még tudni, hogy lesz-e szerződés bontà¡s/và¡ltozà¡s, de egyre tà¶bb és tà¶bb európai jà¡tékos van és lesz rà¡adà¡sul sokan pénzt is kà¶ltenek, tehà¡t az mà¡r boritékolható, hogy nem volt jó à¼zlet az nc-nek à¡tadni a jogok egyrészét az innovà¡nak.

ami à¶sszeségében érdekes, hogy a premium account rendszer az az ok amit leginkà¡bb nem szeretnek a jà¡tékosok az innovà¡ban ezt a most kezdő és az innovà¡tól visszatérő jà¡tékosoktól hallom.
    az is egy panasz, hogy itt mà¡r sok a 90+ jà¡tékos illetve a ruoff-on is. ez megint leginkà¡bb a pa miatt van, de figyelembe kell venni azt is, hogy innovà¡nà¡l sokkal tà¶bb hely van fejlődni, ncwest-nél sokszor tà¶bb a jà¡tékos egy spotba mint a mob.

na kb ennyi mondani valóm volt.

14. TheFallen

TheFallen User

à‰s? ezt teljesen fà¶là¶sleges volt leà­rnod, elhiheted.

15. moszat

moszat User

nc-n is van itemshop és amà­g a pa-t tàºlzà¡snak tartod: nem megy a mentoring system, nc-n pedig igen. viszont azt is figyelembe kell venni,hogy szerverindulà¡skor semmilyen itemshop nem volt, pa sem, szeretetcsomagot sem kaptunk, nc-n pedig igen.

bot, nem bot, eh. mindenkinek sajà¡t joga eldà¶nteni él-e vele, bà¡r innova próbà¡lta kivédeni kevesebb sikerrel ( frost, bot-hunting event), ez van. az nc-s botokról is sokat hallani, mindig is lehetett:d

ez megint totà¡l szubjektà­v gondolat, nekem is van ismerősà¶m, aki egész klà¡njà¡val jà¶tt ide nyità¡skor nc-ről (és nem egy éve jà¡tszottak ott sem).

à­gy van, ezzel egyetértek, viszont a szerver attól fà¼ggetlenà¼l ugyanàºgy tele volt mindig. sok mindenre rà¡ lehet fogni miért,de most annyira nem akarok ebbe belemà¡szni.

ideje volt :d ugyanis az emberek nagy része pont az időzóna miatt részesà­ti előnyben innovà¡t, most mà¡r végre van kompetà­ció - hà¡tha lesz free spotom néha ^^

**** happens, erről meg ennyi a véleményem. igazà¡ból nem tartom valószà­nűnek,hogy sor kerà¼lne ilyesmire, itt még mindig csak két szerver van és csak az egyiken van non-stop heavy traffic, nc-nél hà¡t..tà¶bb:)

most mégis mit lehet tenni a noliferek ellen?:d hidd el, nem a pa miatt van, egy nap alatt lezabà¡lod a vitalityd, aztà¡n az a bónusz,amit azzal kapsz nem oly' egetrengető. nekem is van ismerősà¶m, aki 87 pa nélkà¼l. szóval nem a pa-tól leszel 90, hanem azért mert a gép előtt à¼lsz és grindelsz,ez à­gy van jól. nc-n meg sok az olyan jà¡tékos, aki mà¡r akkor is szuperimba cuccba rohangà¡lt, amikor free lett - mégis mi erre a megoldà¡s? nincs!:d azt is elhiheted, nincs tà¶bb hely itt sem, max kisebb szinteken. ha mégis,az talà¡n betudható annak, hogy - mint tudjuk - nem olyan régi a szerver:)

ezt pedig a végére hagytam, mert bizony kurvà¡ra felbaszta az agyam. mi az, hogy nem mindenki képes eldà¶nteni,hogy hol jà¡tszik?:d szerinted az ufo-k sugaltà¡k,hogy jà¶jjà¼nk ide, mert az jó? à‰s mi van, ha valakit nem is érdekel mi a kà¼là¶nbség? szabad akarat, tudod. őszintén szólva identnek van igaza és kurvà¡ra senkinek semmi kà¶ze hozzà¡, hogy xy hol és mivel/kivel jà¡tszik.

hogyha nem tetszik, akkor a legegyszerűbb àºgy felfognod, hogy nekà¼nk jó a szar is - ha azt hiszed nc-n durva laggok voltak, là¡ttad volna mi volt itt... mégis maradtunk, mert miért ne?:)
    nekem pedig ennyi mondanivalóm volt, nem feltétlen kioktatà¡s céljà¡ból, csak mint nem-innovà¡s nem tudhatod mi folyik itt, csak amit hallottà¡l. ugyanà­gy,persze mi sem tudhatjuk 100%-ra mi van ott,mert mi meg itt fà¼ggà¼nk. s attól fà¼ggetlenà¼l,hogy nem "ellen-kampà¡ny" volt a célod, sajnos abból,ahogy azokat a pm-eket megfogalmaztad abszolàºt nem ez jà¶tt le.

16. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡t nézd ezt àºgy értettem van aki leszedi az ncsoft launcher-t és keresi a core servert, van aki eu szervert akar aztà¡n keresi a naia-t a core és az aria szerver mellett. mondjuk aki erre nem képes azt nem is nagyon érdemes felvilà¡gosà­tani, hogy hol jà¡tszon inkà¡bb elkergetni. de sajnos tény, hogy nagyon sok ilyen emberke van.

hidd el nc-nek is sok a nolifer, sokan kà¶zà¼là¼k évek óta nyomjà¡k, de szerintem jó ha a 10%-uk 90+ pedig 86-ról indultak. a mentor system pedig àºgyan àºgy része a jà¡téknak mint a negyedik kasztok. tovà¡bbà¡ az csak 86-ig szól.

nem szar az innova ilyet egy szóval sem mondtam, de valamiért egyre kevesebb embernek szimpatikus az innova pa-ja.

17. Gigiikun

Gigiikun User

eddigi tapasztalatom alapjà¡n azoknak a szà¡ma akiknek valami tetszik kb megegyezik vagy esetleg meghaladja azoknak a szà¡mà¡t akiknek nem, viszont à¡llà¡spontjukat csak az elégedetlenek osztjà¡k meg. core szerver népessége a pa miatt tuti nem fog csà¶kkenni.

18. Shekou

Shekou User

egyet értek moszattal, engem especiel annyira nem igazà¡n tartanak vissza olyan dolgok, hogy olykor bejà¶n egy lagg. ami azt illeti, ezt nem is igazà¡n tapasztaltam. egy hétkà¶znapi jà¡tékos ilyesmiért nem adja fel a 70+os karakterét (hogy az itteni tà¡rsakról ne is beszéljek).
    viszont... nem igazà¡n értem, most ezen hogyan lehet bà¡rkinek is felbaszni az agyà¡t.. rapidblades nem frà¶csà¶gve vagy majd én megmondom a frankót-stà­lusban à­rta amit à­rt és nem is sértett meg vele senkit. csak nem egyezik a te véleményeddel moszat.
    à‰n azért và¡lasztottam az innovà¡t, mert ez volt az ami európainak indult. az itteni emberek azért egy pà¶ttyet talà¡n civilizà¡ltabbak mint az amcsik. ja és nincs ping.

nekem inkà¡bb magà¡val a god-al van bajom. egyre kevésbé tetszik ez a chronicle.

19. Csipet

Csipet User

szegény tà¶rpe falu...porig romboltà¡k:(

20. RapidBlades

RapidBlades User

na igen, sajnos sok "nem civilizà¡lt" jà¡tékost kaptott az ncwest. rà¡adà¡sul sok esetben agyba főbe megy a ks, sokszor a sok értetlen ex privà¡t szerveres miatt sajnos. na igen egy-egy lagg miatt nem is éri meg ott hagyni egy szervert.
    mondjuk azt nem tudom az amerikaiak mennyire civilizà¡ltak, de a naian nem igazà¡n jà¡tszanak, inkà¡bb àzsiaiak meg arabok jà¡tszanak itt. szerintem az amerikai kontinens kb 10 max 20% szà¡rmazik az usa-ból a tà¶bbi dél-amerikai.

a god-al nem sok baj van szerintem azt leszà¡mà­tva, hogy kevés a spot 85 felett, szóval a harmony és a tauti nagyon kell ebből a szempontból.

Thread Status:
Not open for further replies.