mam taki dylemat , poniewaz szybko expie sube i prawie nie mam sp ,a niedlugo lvl 85 , czy na 1 subclasie gdy ja przebudze dostane scrolle do sp,tak jak to mialo miejsce z glowna postacia po przebudzeniu ?
wydaje mi się, że tak. oczywiście najpierw quest na dual class, za którego dostaniesz twilight necklace
apropo subki otuż mam pytanie, jeśli na 1szą sukę wezme np nuka a na 2gą tanka to czy mogę przebudzić tanka a nie nuka? (krążą plotki że tylko 1szą subke można przebudzić a ja bym chciał 2gą sube)
można przebudzić jedną subę, a nie pierwszą subę ci co mówią, że pierwszą niech nie biorą się za tłumaczenia sub możesz zrobić maksymalną ilość do lvl 85, a następnie np. wybrać sobie którą przebudzisz nie jest to ważne, w tej kronice ważne jest to, że przebudzić możesz maina + jedną wybraną subę.
- bierzesz quest fate's whisper u reonina, pod oren, - zbierasz kilka osób 75+, - ubijasz cabrio, (quest monster, można bić bez obawy o raid curse) - wracasz do reonina - lecisz na toi, klepiesz kernonsa, hallate i golkondę, (quest monstery, można bić bez obawy o raid curse) - wracasz do reonina, który wyśle cię jeszcze do kilku innych npc - lecisz do hardins private academy i wybierasz jedną z dwóch opcji questu: albo zabarwić sztylet krwią baiuma, albo uklepać kilka mobków na toi (wybrałam drugą opcję, więc opiszę co dalej) - klepiesz mobki na toi (ja byłam na 7f) - wracasz do jaskini hardina, - reonin chce od ciebie 983 (czy jakoś tyle) kryształy b grade - reonin chce od ciebie broń top b grade (nie bound!) - reonin daje ci wybraną przez ciebie broń low a grade <koniec pierwszego questa> quest mimix elixir się nie zmienił, a nawet jeśli, to ja tego szczególnie nie zauważyłam. 100 moonstone shardów i trochę biegania. mobki z loa są przeniesione nad death pass, do watchers tomb.
czyli nie wiele sie zmieniło ... myślałem że ten q też trochę uprościli a mógłby mi ktoś napisać o co c`mon z campaign?
jak quest monstery zamiast rb i druga opcja zamiast kampienia baiuma nie nazywasz ułatwieniami, to co byś więcej chciał? ;p
jedna przebudzona na issbufie powinna starczyć ;p na 100% solo da radę zrobić to summoner, na 50% iss i tank. ale to prócz golonki raczej tyrrem pewnie za jakiś czas sam spróbuję jak będę miał już top b broń - która tak naprawdę jest największym problemem w robieniu subklasy
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska