witam wszystkich z powodu małego bałaganu w tej sekcji, postanowiłem się nią zająć wszystkie tematy, które były napisane do końca stycznia zostały przeniesione do archiwum. będę regularnie "czyścić" nasze polskie boisko pozdrawiam, eska
aż nawet trawa nie zostanie w sumie to żadne zobowiązanie, bo z tego co widzę to chyba nikomu już się za bardzo nie chce tu pisać czegokolwiek, ale rozumiem, że podstawa to samemu czuć się potrzebnym pozdr
widze mod nie rozumie że jak jest trolling to i ktoś na forum zagląda ... ale cóż - jeden lubi jak jest posprzątane a inny jak mu nogi śmierdzą czy jak to tam było...
ehhh to będziesz miał pusto - jak byłem chwile modem na kilku forach i z tego co pamiętam lepiej pozwolić na mały spamik w granicach rozsądku(flame wars) niż czyścić wszystko i nikt nie będzie wchodził ...
no to nie wiem czemu zniknął spamik z teamtu order of fenix czy jak im tam - ci co to juz nie grają tutaj. fajnie się rozwijało wszystko bez zbędnych inwektyw przynajmniej z naszej strony.