1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

folytassuk

Discussion in 'Archive 2.0' started by MrScubba, Mar 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    hà¡t, én személy szerint sok embertől hallom, hogy sokszor behal a kartia soloban. iss enchanter és aeore healer annyival jobb, ugye hogy tudjà¡k healelni magukat illetve ha esetleg a buff lejà¡rna àºjra buffolni.
    kartia-hoz igazà¡ból leginkà¡bb heal és aoe skillek kellenek, éppen ezért mondjuk a summoner, rogue és esetleg egy knight bajba lehet. viszont nekik inkà¡bb a mobok tà¶mege jelenthet gondot, mert a bossokat 1vs1-be fele annyi idő alatt le lehet velà¼k à¶lni.

    nctaiwan-ról lehet leginkà¡bb példà¡t venni ők elég sok alacsony kà¶ltségvetésű, de kreatà­v dologgal reklà¡moznak. na meg elég nagy à¼tő kà¡rtyà¡juk, hogy egy kà­na és taiwan terà¼letén igen népszerű taiwani szà­nésznő/model hatalmas lineage 2 fan és ő segà­t a népszerűsà­tésben. koreà¡ban az utóbbi hetekben à¡lltak rà¡ erre jelentősen és elég nagy anyagi sikert jelentett nekik, hogy hà­res emberekkel reklà¡mozzà¡k a jà¡tékot.
    de az nc à¼zleti managere ahogy nyilatkozott elképzelhető, hogy a jà¶vőben a vilà¡gszerte is hasonló promóciót csinà¡lnak a lineage 2-hà¶z.

    őszintén szólva én a diablo-t leginkà¡bb csak egy ilyen egyszemélyes akció rpg-nek là¡tom, akit tà¶bbnyire tudok, hogy diablo-zott szinte mindenki a single player-t jà¡tszotta.
    viszont ez a "real money ah"-t nem igazà¡n tudom, hogy kellene elképzelni.
    azt jelentené, hogy gold helyett dollar-ért adod el a fegyvereket? mert ha igen, még ha a tehetősebb rétegnek ez jól is hangzik, de sokakat tà¡vol tart majd ez a jà¡téktól. mivel ha ez ilyen legalizà¡lt ebay lesz tuti, hogy a fél kà­na a diabloban fog à¼zletelni.
    szerintem az ebay-t nem legalizà¡lni kell hanem acta módjà¡ra à¶sszefogni és a a gold farmereket illetve a và¡sà¡rlóikat pénz/bà¶rtà¶n bà¼ntetéssel jutalmazni, ez az ami igazà¡ból megà¡llà­tja a csalà¡s hullà¡mot és egészséges és fair jà¡ték élményt tudna nyàºjtani.
     
  2. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    nem mellesleg szerintem lineage eternal à¼tősebbnek néz ki mint diablo, csak youtube videók alapjà¡n.
     
  3. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    à‰s abban mà¡r indulà¡snà¡l is lesz pvp :d.
    amàºgy a diablo nem mmo, l2ben eltà¶ltà¶tt időt egyeseknél ugyan csà¶kkenteni fogja, de ettől még l2t nem fogjà¡k abbahagyni.
     
  4. Vokial

    Vokial User

    Joined:
    26.12.11
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    diablo 2 nekem nem tetszik, pedig tényleg őszintén szeretném ha bejà¶nne, de nem.
    nem is fejleszthetőek a skillek, csak và¡ltoztathatóak? miféle hà¼lye à¶tlet mà¡r ez? ahelyett, hogy a jà¡tékosok megszoknà¡k a skilleket, gondolom a jà¡ték rà¡juk is erőlteti, hogy folyamatosan và¡ltoztassà¡k őket a helyzetnek megfelelően. meg egyszerűen nincs benne egy normà¡lis kaszt sem a barbà¡ron meg a varà¡zslón kà­và¼l, amik viszont nekem sose tetszettek. assassint (ami klafa) meg a paladint (ami gagyi) à¶sszegyàºrtà¡k monk-à¡... miért? ez olyan mintha à¶sszetennék a tankot (vagy inkà¡bb buffert?) a tőrà¶ssel... necro-ból, druidà¡ból (utóbbitól hà¡nyok) meg csinà¡ltak értelem szerűen egy vudu-sà¡mà¡nt ami még jó is lehetett volna de ahogy là¡tom irtó szar lett. csontvà¡zak helyett van itt valami négylà¡bຠakà¡rmi meg rettegett bà‰ka osztag!!! ez à¡m az előrelépés.
    az egész olyan és àºgy is néz ki mint egy 6$-os indie game. ami még ennyiért simà¡n lehet jó is, de ez viszont teljesà¡rຠlesz mivel blizzard. ettől fà¼ggetlenà¼l azért kipróbà¡lom és őszintén remélem nekem is tetszeni fog. de erős a gyanàºm, hogy nem. persze a net csak azzal lesz tele, hogy mennyire jó de a nagyobb bérenc-oldalaknak mà¡r régóta nem lehet hinni.
     
  5. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    igen a diablo az tényleg nem egy teljes értékű mmo inkà¡bb egy single player jà¡ték fejlettebb multiplayer-el. leginkà¡bb ez csak lehàºzà¡s a blizz lehet tud nagy bevételt kihozni egy jà¡tékból és azt nagyon jól manage-elni, de mà¡r régen nem tud jà¡tékot készà­teni kb a warcraft 3 frozen throne óta.
    diablo 2-ben nem igazà¡ból leginkà¡bb a zenék tetszettek, legalà¡bbis ezek maradtak meg bennem.

    annyira sokat én azért a lineage eternal-tól sem và¡rok. sokkal inkà¡bb az is egy single player jà¡téknak lenne jó mint mmo-nak, az àºj skillezési/csapkodà¡si à¶tlet lehet végà¼l egy jó dolog, de, ugyan àºgy rossz is. mondjuk nekem à¶sszességében tàºlzottan nem tetszik az le sem, nem is igazà¡n nevezhető lineage-nek, de egy értelműen jobb mint a diablo 3.

    azért legyà¼nk őszinték az mmo jà¡tékosok még mindig a targetelős jà¡tékra eskà¼sznek nem valami battlefield 3-as jà¡tékra hiszen az olyan stà­lusra ott van az.
     
  6. Fahrenheit

    Fahrenheit User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    very nice indeed, yet i don't think this is a place for my pictures, as this is an official forum where official info is spread - that's the rule. and being an official, i have to give you an infraction for this. if continued, you will be banned from this forum.

    have a nice day!
     
Thread Status:
Not open for further replies.