Witam chce sie was zapytać czy warto zaczynać gre od 1 lvl`u Jak to teraz jest Szybko sie wbija lvl i equipment, PvP nadal wygląda kto wiecej zdoci ten wygra? I czy ktos wogle ma ten low lvl jeszcze by sie wyexpic?
Ja zaczełam 2 tygodnie temu, mam heala na 86 lvlu. Pvp zdecydowanie jest p2w, więc nie ma co marzyć. Ale party na instancje można znaleźć. Jeśli ktoś szuka heala low lvl do cp pm lub mail Lordenia ;p Exp idzie szybciutko, szczególnie z mentrorem, dostajecie też runy na expa i buffka 100% wiecęj expa za robienie questów po drodze. Ten kto nie ma czasu max 1 tydzien zrobi postać do 85 lvlu.
Przestan sie martwic expem, bo to bedzie twoj najmniejszy problem. 101-102 wbilem w 3 tyg bez xp boostow, same instancje...
Kłamczuch, nie ważne jak na to spojrzysz jest to niedowykonania. Ba nawet problem byś miał z tym lekki na runkach. Dobra próba tato.
Jak dla mnie warto, bardzo szybko wbija się poziom i zdobywa podstawowy sprzęt, który pozwoli zdobywać ten najlepszy Sam zacząłem znowu grę 2 tygodnie temu i jak dla mnie spoko się gra, dużo ludzi jest co robić i ogólnie gra się super
Podepnę się pod temat. Widzę posty ze stycznia do maja 2016. Jak teraz wygląda wbicie sensownego lvl na Core? Wiem że do 85lvl są teraz questy boostujące gdzie można 2-5 dni wbić taki lvl. Jak to wygląda 85+? Oczywiście już na tym poziomie najlepiej znaleźć grupę itd. ale przyjmując sensownie czas jaki musimy poświęcić by dogonić chociaż nieco resztę graczy. Ile czasu np. dziennie albo w tygodniu poświęcacie na granie by miało to jakiś sens? PVP nawet o tym nie myślę bo wiadomo jak to jest, bardziej PVE, zdobycie gearu, adeny to duży problem czy jest to realne by dogonić starszych graczy?