1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    nos, az ncwest-en alapból minden az update előtt kastélyt szerző vagy birtokló klà¡n a light beà¡llà­tà¡st kapta, de ez a kà¶vetkező siege alkalmà¡val képesek voltak megvà¡ltoztatni. hà¡t ezek a cloak-ok +2 stat-ot adnak tà¶bbnyire ami kellemes bà¡r szerintem nélkà¼là¶zhető, rà¡adà¡sul ez csak alkalmi cloak mert ha nincs và¡r nem lehet a cloak-ot sem hasznà¡lni.

    hà¡t a fejlődés abban và¡ltozott meg, hogy a mobok kaptak vagy 50%-kal tà¶bb hp-t illetve dobnak kb 50%-kal tà¶bb xp-t a szóló zonà¡kban, istina példà¡ul nagyon kemény lett a 95 alattiak szà¡mà¡ra és à­gy, hogy két party kell most mà¡r hozza hà¡t az xp is csak fele annak ami mondjuk àºgy eddig volt.

    nà¡lunk fut a draco event amiből +200% xp scrollokat lehet kiszedni 1 és 3 órà¡s và¡ltozatban szóval à­gy a 91-et az event alatt aki akarja megtudja csinà¡lni 90-ről simà¡n. a glory days lesz az amelyik hoz 90-95 kà¶zé méretes terà¼leteket (egész kamael sziget ilyen zóna lesz).

    illetve az olvastam, hogy az augusztusi nagy koreai update-ben, a teljes vagy majdnem teljes aden regiót illetve orc village régiót à¡t dolgozzà¡k természetesen open field terà¼letekre illetve garcia terà¼lete is tovà¡bb bővà¼l majd.

    a pvp szimplà¡n aktà­vabb lett kà¶szà¶nhetően az àºj kastély rendszernek. illetve a balance még jobb lett.

    ami nekem furcsa, hogy a tax collector kampà¡ny lenne az egyik legjobb adena szerző forrà¡s ennek ellenére a naian alig là¡tni valakit aki csinà¡lnà¡... példà¡ul koreà¡ban az egyik legsikeresebb content ez.
     
  2. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    nem tudom nà¡latok hogy van, de itt mà¡r jó ideje senki se jà¡r campaigns-re, szóval gondolom itt se leszà¼nk tàºl aktà­vak rajta.
     
  3. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    hà¡t régiekre nem nagyon jà¡rnak mà¡r az elmàºlt hónapokban, ez viszont mà¡s fajta kampà¡ny questet is kapsz hozzà¡ ahol feladatokat is kell teljesà­teni, illetve ha készen van 60 mysterious badge-t ami egész jó dolog tud lenni, de idő kell mire felfedezik a jà¡téksok ezeket a dolgokat, ahogy emlékszem a tw sem volt kà¶zel sem olyan népszerű az első 2-3 hónapban mint az utà¡n lett.

    mindenestre syzgod-nak abban igaza van, hogy az àºj open field helyek tényleg nagyon kellenek à¶sszeszà¡moltam, hogy jelenleg kb 50 helyen tudsz lvl 70-85-ig fejlődni ami open field. mà­g 85-99-ig ez a szà¡m a tautival egyà¼tt is csupà¡n 12...

    rà¡adà¡sul a 70-85 kà¶zà¶tti helyeknek elég sok nehézségi fokozata is van àºgy mond. példà¡ul tower of insolence amit elkezdhetsz manapsà¡g 52-től és akà¡r 80-ig is xp-zhet ott. de hasonló valley of saints, silent valley, forest of the dead is tà¶bbek kà¶zt.

    szóval van hely, van và¡ltozatossà¡g, van xp, van drop a régi helyeken illetve nagy a varià¡ciós lehetőség hozzà¡juk 1-7 főig szabad dà¶ntés szerint lehet a partykat varià¡lni tagok és kasztok tekintetében is.

    mà­g 85-99 kà¶zà¶tt à¡ltalà¡ban vagy solo vagy full party hely van. ez nyà¡ri időszakban nagyon nagy probléma mert ilyenkor ugye a legtà¶bb ember elég erősen causal módban van vagy nincs is a gép mellett akà¡r hetekig szóval, problémà¡s lehet normà¡lis full partyt à¶sszehozni.

    de azért erre egész jók a kilà¡tà¡sok egy jó fél év és valószà­nű ez a probléma teljesen megoldódik. bà¡r igaz akkora valószà­nű aki addig aktà­van fejlődik 99/99/80/80 lesz az innovà¡nà¡l főleg:d
     
  4. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mi a helyzet a core-on?

    ahogy là¡tom elég csendes a fórum az utóbbi hetekben itt. mondjuk nem csodà¡lom a nyà¡r eléggé megbomlasztja az mmo kà¶zà¶sségeket.
    eddigi pts tetszjeitek alapjà¡n mennyire jà¶tt be a tauti nektek?

    àgy olvasgattam à¶sszevissza kà¼là¶nbà¶ző fórumokról, ahogy hallom részben elégedettek a jà¡tékosok, de viszont részben elégedetlenek. két fő probléma a tauti update-el ami valószà­nű koreà¡ban csak a jà¶vő hónapban lesz javà­tva.
    - az egyik, hogy a kraft rendszer 85-94 kà¶zà¶tt elég erősen hasznavehetetlen az alacsony key material és material drop rate miatt.
    - a mà¡sik, hogy a 95 feletti end game résznek nagyon nyomasztó a hangulata hosszຠtà¡von. mind ilyen sőtét hely tele zombikkal, kivéve ugye orbis-t és seal of shilen-t, de az elsőre a sà¶tét igaz mà­g a mà¡sodikra meg a zombi:d.

    ahogy hallottam ez a taiwani community-nek jelenleg elég erősen betett, mert ott rengeteg a là¡ny jà¡tékos, illetve finoman szólva sem tàºlsà¡gosan szeretik az ennyire darkos kà¶rnyezetet, szóval ott is server egyesà­tés lesz.

    ellenben viszont, ahogy là¡tom japà¡nban szà¡rnyal a jà¡ték főleg az àºj kastély rendszer adta megnà¶velt pvp lehetőségek miatt.

    elég nagy munkà¡ba lehetnek most a developerek mert alig adnak valami interjàºt, csak 1-1 q&a-ból lehet hallani az augusztusi nagy update-ről.

    illetve kb kéthetente rendre jellenek meg az echo update-ek amik ilyen kisebb fajta patch-ek, kicsik, de rengeteg jó dolgot tartalmaz mind. lehet mondani nyugottan, hogy sokkal jà¡tszhatóbbà¡ élvezhetőbbé teszik a jà¡tékot. példà¡ul ilyen dolgokat adnak a jà¡tékhoz:
    - eddig ha a mentor-t elhagyta egy metee akkor 1 hét bà¼ntetést kapott most csak 1 vagy 2 napot.
    - a fortressek àºj passzà­v skilleket adnak van amelyik pve-re van amelyik pvp-re ad bónuszt.
    - a fegyver augmentezés kà¶ltségei csà¶kkenek.
    - kampà¡nyokat is à¡tdolgozzà¡k most mà¡r elvileg sokkal kà¶nnyebb lesz őket megcsinà¡lni és a jutalmak is jobbak lesznek.
    - orbis temple zóna quest-jét is à¡t dolgozzà¡k illetve a hozzà¡ tartozó àºj questeket is.

    de persze a legfőbb tartalmak jà¶vő hónapra illetve esetleg jà¶vő hétre is và¡rhatóak. 4 részben jelennek meg ezek az echo update-ek ebből kettő megjelent a kà¶vetkező 25.-én fog megjelenni tehà¡t jà¶vő héten illetve, egy majd jà¶vő hónapban.

    mondjuk a fejlesztők egyre inkà¡bb jelzik, hogy vissza kà­và¡nnak térni a chaotic chronicle-à¶s idők stà­lusà¡hoz, sztori vonalà¡hoz. illetve jà¶nnek àºj awakened kasztok is ahogy mi szà¡moltuk 4 darab. az open field terà¼letek amik most mà¡r nem lesznek ilyen "dark-osak" illetve az àºj epic bossok is ekkora vannak beà­gérve. meg még sok mà¡s is.

    szóval ha minden jól menne talà¡n decemberben mi is kipróbà¡lhatjuk az àºj kasztokat is.

    mondjuk nem meglépő, hogy augusztusra illetve augusztustól vannak betervezve a nagyobb kiegek, hiszen kb két hete jelent meg a blade & soul ami ott olyan agyon hype-olt dolog mint itt az swtor volt kb. de nem is baj az, ha csendben vannak a fejlesztők és dolgoznak az àºj update-en, mivel van mit javà­taniuk elég sokat rà¡adà¡sul annak ellenére, hogy a gd tényleg sok jó dolgot is hozott eddig.
     
  5. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    en varom a tautit hogy tudjam hasznalni az op cloakot es spammeljem a body to mindod, amugy meg kb ennyi :d + kivancsi vagyok a festival of chaos cuccra, de nagyjabol semmi extrat nem hoz nekem :d jah, kevesebb xp-t istinatol :(
     
    Last edited by a moderator: Jul 16, 2012
  6. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    az àºj kasztokról én semmit nem tudok, valaki tudna adni egy linket amin van némi infó róluk?
     
  7. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    hà¡t igazà¡ból alig tudni valamit az àºj kasztokról.
    amit tudunk, hogy elméletileg 4 mà¡sik awakened kasztnak van rejtett helye a jà¡tékban. illetve a fejlesztők ugyan konkrét szà¡mot nem mondtak, de tà¶bb kaszt megjelenéséről beszéltek. ezek a kasztok elvileg koreà¡ban augusztus 15-től lesznek elérhetők, ha az echo update csomag hozza őket.
    azt is tudjuk, hogy jelen à¡llà¡s szerint szà¼kség lesz a legacy weapon-okra, hogy egy meglévő awakened kasztos karakter képes legyen và¡ltani ezekre a kasztokra, illetve, hogy valószà­nű ha và¡lt a jà¡tékos akkor automatikusan visszakerà¼l lvl 85-re még ha 99-es is volt előtte.

    tovà¡bbà¡ a fejlesztők leginkà¡bb arról beszéltek, hogy a warrior kasztok illetve a buffer kasztok lettek nagyon à¶sszevonva, szóval valószà­nű lehet majd egy tyrant/gladiator vagy esetleg egy engineer szerű tà¶rp harcos kasztra szà¡mà­tani. illetve kà¶nnyen lehet, hogy àºj buffer is megjelenik a jà¡tékban. de sokan valószà­nűsà­tik azt is, hogy a necro vagy az overlord tér majd vissza.

    sajnos mostanà¡ba elég kevés interjàºt adnak a fejlesztők a készà¼lő kiegekről, főleg ugye azért mert a tauti a dark-os design miatt illetve a lassabb drop rate miatt nem lett az àzsiai jà¡tékosok kedvence amit tudunk eddig azt az eu/na/ru régióknak adott interjàºkból tudjuk eddig főleg illetve néhà¡ny még tavasszal adott koreai interjàºból.
     
  8. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    a festival of chaos nem lenne rossz, ha valahogy figyelné a rendszer, hogy kikkel sorsol à¶ssze, mert 86os karakterrel 90+ ellenfelek ellen igazà¡ból jelenleg csak az a célom, hogy 60s belà¼l ne haljak meg :d.
     
  9. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk ezt meg lehetne hozzà¡ mint extra kiegészà­tés csinà¡lni, de itt a hangsàºly a kà¡oszon van, hogy nem tudni ki kicsoda. személy szerint nyertem mà¡r coc meccset tà¶bbszà¶r. ami bizonyos, hogy potion-okat nem nagyon éri meg itt felhasznà¡lni.

    naian meg lett az első coc hero is rà¡adà¡sul kà¼là¶n à¶rà¶m, hogy egy teljesen legit là¡ny/fiຠszerezte meg a rangot. szóval ez is mutatja, hogy sokkal tà¶bb màºlik itt a stratégian, a kaszthoz való hozzà¡értéshez illetve kicsit a szerencsén is mintha olyn 1vs1 pvp-t jà¡tszanà¡nk. hiszen egy tà¡posabb kari se tud védekezni ha 10-en rà¡esnek és nincs healer mà¶gà¶tte.
     
  10. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    nekem volt olyan mecsem, ahol ketten a végén nem à¼tà¶tték egymà¡st, gondolom ts vagy hasonló progiban kapcsolatban voltak, à­gy tudtà¡k azonosà­tani egymà¡st. azzal tényleg nincs gond, hogy kaotikus, csak unbalance a cucc, legalà¡bb szintben hasonlóakat kéne à¶sszeraknia, ha tudà¡sban nem is.
     
  11. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    nekem volt olyan meccsem ahol 4-en nem à¼tà¶tték egymà¡st és a healer is healelte őket. :)
     
  12. Outblast

    Outblast User

    Joined:
    02.06.12
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    az a baj hogy ez a cereony of chaos megint a tankoknak meg a healereknek jo csak. amin voltam tegnap tank es healer elte tul. toroskent a legnyobb szivas hogy mindenki engem akar eloszor kinyirni ... :) es az meg kulon vicc hogy a healer felvesz egy seraph hvyt es kb halhatatlan ilyen rendezvenyeken.... igazan kijavithatnak mar ezt, a franya healer ne tank / dd legyen mar hanem csak healer mint regen.

    jah es sem a hide skillem nem megy bent, sem a shadow case, a stun ramegy az ellenre de nem portolok a hataba mint ahogy kellene... erdekes ptsen ment.
     
  13. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    rengeteg bug kerà¼lt elő és nem csak a coc-ban. szomoràºan olvasom, hogy mik tà¶rténnek. minden raid-nél, ahol van valamilyen videó vagy mindenki vagy a legtà¶bb ember dc-zik. spezion, istina, freya stb. à­gy az xp-t nem kapod meg hiszen nincs időd visszalogolni és ugye az istina-hoz is 2 parti kell. szóval érdekes. egyébként tetszik a tauti most mà¡r még jobban và¡rom a glory days-t. :)
     
  14. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    mit kap a coc hero?
     
  15. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    na igen, àºgy là¡tszik, értelmetlen volt az innovà¡nak eltolni pts-el indokolva a tauti kiadà¡sà¡t, mivel ahogy hallom minden bug benne van az innova live kliensében ami az nc-s và¡ltozatban is benne volt, rà¡adà¡sul mà¡r az nc javà­totta ezeket a hibà¡kat. szóval ez megint csak ilyen dupla fail volt az innovà¡tól.

    healereket még visszonylag gyorsan le is lehet nyomni a coc-ba, inkà¡bb a tà¡posabb tank/iss kasztok a problémà¡k. de szerintem is ideje lenne mà¡r a heavy armor hasznà¡lathoz való képességet elvenni a healer-től, mert melee kasztokkal szemben tény, hogy à­gy sokkal esélyesebb mint kellene, hogy legyen.

    coc hero kap egy specià¡lis hero aurà¡t, megtalà¡n valami pvp belt-et is ha jól tudom, lehet van neki is hero chat, de ebben nem vagyok biztos.

    na igen szerintem a glory days illetve az echo update-eket mindenki và¡rja egytől egyig csak pozità­v dolgokat hoznak, mind balance mind jà¡ték menet terén szóval az nc régióknak és az innovà¡nak illetve a tà¶bbi licencelt régiónak is sietve meg kellene jelentetnie ezeket a kiegészà­téseket.
     
  16. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    igen csakhogy ezeket nem tudjak instant megjeleniteni, mert meg kell varjak amig korea elkuldi nekik, azt utana meg a forditasra is varni kell
     
  17. bugaimer

    bugaimer User

    Joined:
    10.02.12
    Messages:
    103
    Likes Received:
    53
    hat azert nem ertek teljesen egyet azzal, hogy barki meg tudja nyerni aki jol taktikazik.
    99es archer vagyok full blessed r99ben, el tudod kepzelni mi tortenik, mikor berak 18 embert, es 4 97+ tank, valamint 2 97+ healer (srph hvyben) mellett kezdek piros setben archerkent :d
    olessel nincs baja a ddknek, a meccseket egyenlore altalaban 2-4 killel nyeri valami tank/healer. en altalaban olyan 6-9 killel rendelkezek. minden meccset meg tudnek nyerni, de altalaban egy nyereshez olyan 50 warrior qhpra van szukseg, ami nem igazan tarthato allapot. elejen lelovok vagy 5ot, es onnan csak a wqhpt nyomkodom, amig le nem telik az 5 perc.

    tauti osszessegeben bejon, par bug van, de mikor nem volt...
    kesobb meglatjuk hogyan alakul.
     
  18. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    részben igazad van akinek van vmi stratégia érzéke és ha ezekből tà¶bb is coc-ba van akkor gyorsan az archer és wizard dd-ket à¼tik ki vagy a tőrà¶sà¶ket.

    mondjuk még nà¡lunk elég alacsony azoknak a szà¡ma akik 97 felett vannak, szóval annyira coc-ba nem talà¡lsz ilyeneket, de hasonló szituà¡ciók azért mindenhol megtà¶rténnek.

    potikat nem éri meg hasznà¡lni szerintem még akkor sem ha csak à­gy tudsz nyerni max 1-2 darabot (bà¡r kihogy bà­rja anyagilag vagy mennyit szà¡n rà¡.)

    valószà­nű szerintem nà¡latok is a kastély birtokosok kb fele majd kezdésnek a darkness-t và¡lasztja, de később majd besorolnak a light-hoz. eléggé aktà­van tà¡madta őket minden féle klà¡n/jà¡tékos, ugye mivel bà¼ntetés nélkà¼l lehetett à¶lni ezeket a klà¡n tagokat, aztà¡n gondolom előidézett ez tà¶bb kevesebb drà¡mà¡t a klà¡nokon belà¼l.
     
  19. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    hà¡t ez a coc kicsit csalódà¡s egyébként, rettentően unalmas pà¡r kà¶r utà¡n és ha tàºléled se kapsz tà¶bb mark-ot, szóval kb. bemész 6 perc afk és annyi. tauti sok àºjà­tà¡st nem hozott, a jà¡ték még mindig unalmas grind. ugyanazokat a questeket csinà¡lom, mint eddig. seed of hellfire ugyanaz, mint orbis csak mà¡s kà¶ntà¶sben. gring, grind, grind. guillotine-ban még nem is voltam, csak mà­g felvettem a questeket. nem beszélve a rengeteg bugról. istina, freya stb. csak a drop miatt jó most, mert dc-t kapszi mielőtt meghal szóval 0 xp. annyi bug van, hogy megszà¡mlà¡lhatatlan, tiszta olyan, mint egy privà¡t szeró.
     
    Last edited by a moderator: Jul 21, 2012
  20. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    a bug nagyobb szà¡mຠmegjelenése miatt tà¶bbnyire az a koreai fejlesztő a hibà¡s aki az update-eket kà¼ldi a tà¶bbi régióba.

    a probléma az, hogy nem ugyan azokat az update-eket kapjuk, amit korea. tà¶bbnyire ilyen à¶sszemixelt và¡ltozatot kapunk amik, természetesen àºj eddig ki nem javà­tott bugokat eredményeznek ezeket tà¶bbnyire el kell kà¼ldeni koreà¡ban, ahol ők kijavà­tjà¡k majd visszakà¼ldik.

    akà¡r mennyire is azt nézik, hogy fontos-e az, hogy balance szempontjà¡ból néhà¡ny dolog hamarabb is megjelenjen nà¡lunk is ez felkavarja a klienst, ha minden mondjuk 4 hónap eltéréssel szépen sorban jà¶nne, àºgy mint eddig a gd előtt tà¶bbnyire bug mentes lenne a kliensà¼nk.

    ez az amit én deepblue-nak a pts topic-ba próbà¡ltam elmondani, hogy teljesen fà¶là¶sleges a pts mert ugyan azok a bugok fognak megjelenni a live kliensben mint ncwest-nél japà¡nban taiwan-on stb.

    személy szerint én élvezem a coc-t nagyon ami nem tàºl jó, hogy sokat kell và¡rni az akció előtt és utà¡n.


    syzgod nem tudom mennyire à¶rà¼lsz majd neki, de tà¶bbnyire az nc mà¡r csak klasszikus stà­lusຠpve helyeket tervez tà¶bbnyire a jà¡tékba. szóval az instance-olt jà¡ték egyre jobban csak a jelen illetve a màºlt lesz.

    viszont a klà¡nok szerepét jelentősen nà¶velik a klà¡n instance-okkal ha kivételesen majd sorba jà¶nnének hozzà¡nk az update-ek akkor elvileg olyan november kà¶rà¼l érkeznek az à¡talakà­tott fortress-ek sokkal tà¶bb és jobb bonus-okat adnak illetve megjelennek az àºj dungeon-ok amik ilyen kartia/fortuna szerű helyek.

    anno 2010 kà¶rnyékén még a régi dungeon-okba elég sokat jà¡rtunk, főleg a drop miatt, de most az xp is olyan kartia solo szintű lesz.
     
Thread Status:
Not open for further replies.