1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  akkor mégkevesebben jà¡tszanà¡nek, azt be kell là¡tni hogy core-on nagyon sokan vesznek pa-t és l2store (rune xp, vit herb tea stb...) itemeket is. ha csak a pa-t nézem, simà¡n kijà¶n a havi dà­ja, ezt anno sok ember régen is kifizette volna csak nem 1x rate mellett, à­gy hogy 2x xp van, tà¶bben jà¡tszanak azért... sok embert elriaszt az 1x rate, sőt még engem is anno...
   
 2. lopostok

  lopostok User

  Joined:
  25.03.12
  Messages:
  13
  Likes Received:
  0
  ncwesten (bartz) nem ilyen gà¡z a helyzet (mondjuk én cpt-vel jà¡tszok) de rnaodm pt-ik egész jók szoktak lenni. gog upper meg szerintem nem olyan vészes 90 alatti pt-val, ha jó a pt, mondjuk 2-3 90 kà¶rà¼li dd kell mert kà¼là¶nben értelmetlen.

  gondolom a magyar klà¡nok itt sem szà¡mottevőek, mert bartzon eléggé bot szagàºak :))
   
 3. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  nincs annyi kocka magyar hogy szà¡mmottevő klà¡nt lehessen csinà¡lni...
   
 4. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  az a baj amàºgy meg, hogy valahogy a magyar klà¡nok legtà¶bbszà¶r életképtelenek ha nagy szà¡mຠjà¡tékos van bennà¼k vagy ha esetleg hosszຠtà¡vra nézzà¼k. igazi meglepetés nekem, hogy a naian még à­gy 4 hónap eltelte utà¡n is van akkora magyar alliance, hogy 200-300 tag van benne, plusz ehhez hozzà¡ jà¶n még a kisebb magyar klà¡nok és azok akik szerte szét jà¡tszanak.

  de tény azért, hogy tà¶bb éves official előnyt sok esetben nehezen lehet behozni, mégha gd-be lecsà¶kkent a legtà¶bb kezdő jà¡tékos lemaradà¡sa.

  hà¡t igen bizonyos értelemben a bónusz xp az egy hàºzó dolog. de vannak visszaà¼tői is. à‰n is ami pénzt az l2-re kà¶ltà¶k valami xp tà¡poló itemet veszek, legalà¡bbis addig valószà­nű, amà­g a main kasztom a 99-et el nem éri. dual class-al meg utà¡nna mà¡r lehet fejlődni àºgy ahogy. reà¡lis esély arra, hogy hozzà¡nk szint hatà¡r nà¶velés érkezzen leghamarabb àºgy ez év decembere leghamarabb szerintem. szóval addig a nem lesz probléma a 99/99/80/80 100%-ot megcsinà¡lni annak aki gd-vel kezdett annak meg főleg nem aki előtte.
   
 5. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  gondolom jó ha 100 aktà­v jà¡tékos van abban az allyban.
   
 6. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  ezt nem tudom tomasi. mondjuk az is kérdés mit értà¼nk aktà­v jà¡tékos alatt. mert ha azt aki minden nap belogol akkor gondolom ott kà¶rà¼l vagy azt aki egy héten legalà¡bb egyszer belogol mert akkor szerintem 150-180 kà¶rà¼li szà¡mmal biztos vannak.

  de eddig szà¡mot tevő eredményt ahogy tudom nem értek el.
   
 7. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  szà¡mmottevő eredményt nem is fognak elérni, ahogy mi sem tudtunk core-on, magyarok tà¶bbsége gyenge l2-hà¶z, napi 4 óra kell minimum, de sajna ebbe a krónikà¡ba semmi se erősà­ti meg, hogy jó, ha klà¡nban vagy, siegen kà­và¼l semmi clan élet nincs...
   
  Last edited by a moderator: Mar 31, 2012
 8. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  à‰n szerintem naian azért motivà¡ltabbak a jà¡tékosok, hogy a nekik megfelelő klà¡nokba bejussanak. hiszen valaki a pvp-t szereti valaki a pve-t valaki inkà¡bb causal valaki inkà¡bb hardcore meg ezek keverékei.

  a tauti majd, hogy drà¡mà¡t a klà¡nok életébe megint illetve, extra tà¡rgyakat amik pve és pvp terén is tovà¡bbi motivà¡ciót fognak jelenteni a jà¡tékosoknak.
   
 9. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  itt gyà¶keres và¡ltozà¡s kell l2-be, elsősorban a motort kell àºjragondolniuk... aztà¡n a jà¡tékmenetet is...
   
 10. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  valamilyen szinten reménykedem a tautiban, de ha nem hoz semmi kà¼là¶nà¶sebb và¡ltozà¡st, akkor az l2 halott és ez tény lesz. a pvp szinte halott 95 előtt. a klà¡nos dolgok halottak ezzel a daily és instance dolgokkal. random emberekkel megcsinà¡lsz mindent, igaz ki lehet fogni sok noobot, de akkor is meg lehet csinà¡lni. egyszerűen a grind megà¶li az ember érdeklődését. személy szerint a 90 fà¶là¶tti kà¼ldetések fortuna, spenzion halà¡l unalmasak, értelmetlenek, semmi và¡ltozatossà¡g. nem tudom, hogy lehetne ezt az egészet jobbà¡ tenni. vagy lehet csak mi và¡ltoztunk az évek sorà¡n. à‰s akkor arról még nem is beszéltem, hogy adenà¡t nem lehet farmolni normà¡lis módon. vagy esik hozzà¡d valami vagy nem, meg jà¶n a napi kà¼ldetésekből jó cucc vagy nem.
   
 11. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  à‰n végà¼lis élvezem az l2-t à­gy ahogy van. à‰n komolyabb véleményt csak naiaról, tudok mondani, de ott egész aktà­v a pvp minden szinten.

  viszont az àºj pk rendszer igen keményen visszafogja a pk-zokat, még a karmà¡t le is lehet mosni viszonylag gond nélkà¼l, de a pk pontok eltà¡volà­tà¡sa brutà¡lisan nehéz. igen az egy gond, hogy most a random party és a konst party dominà¡l, a kis partyk a szólózà¡sok vagy a klà¡n partyk hà¡ttérbe szorultak.

  na most amit a tauti hoz:
  - "causal sieges" minden hétvégén siege illetve a hozzà¡juk tartozó "tax and loot" kampà¡ny amik koreà¡ban brutà¡lisan népszerűek.
  - lehetséges, hogy a dark oldalt và¡lasztó kastély birtokosai teljesen szabdsà¡gban pk-zhatnak a szerveren, ami ki fogok provokà¡lni pvp-t és drà¡mà¡t is a jà¡tékhoz.
  - tà¶bb xp terà¼let 95 felett.
  - blessed receptek illetve specià¡lis hozzà¡juk tartozó keymaterial-ok elérhetőek lesznek. amiből jó pénzeket lehet majd csinà¡lni.
  - pl az r95-à¶s receptek csak 97-es open world bossokból esnek, szóval a bossokért menő pvp-k is visszatérhetnek.
  - clan cloack és pet amihez természetesen klà¡n illetve a megfelelő klà¡n rang szà¼kséges.
  - meg még sok mà¡s hasonlóan jó dolog.

  amit a tauti utà¡nni update hoz:
  - 1-2 àºj kaszt ami a và¡ltozatossà¡got nà¶veli majd.
  - tovà¡bbi questek siegekhez à­gy még tà¶bb lesz a motivà¡ció és kihà­và¡s illetve a klà¡nok szerepe is erősen nőni fog ezzel.
  - lindvior azon sà¡rkà¡nyok egyike akik még nem kerà¼ltek be a jà¡tékba.
  - meg még halomnyni mà¡s dolog.
  - fegyverek terén àºj fejlesztések.

  hà¡t igen azt à­gy olvasom, hogy az innova eu-nà¡l kicsit motivà¡latlanok az emberek, de naian egész motivà¡ltak. à‰lvezik, hogy sokkal kà¶nnyebben à¶lhetnek zaken-t freya-t vagy a kartia group instance-ot. szóval őszintén szólva igen ritka, hogy 85 felett ha a party matching-et megnyitod nem talà¡lasz magadnak megfelelő partyt valahova kasztoktól fà¼ggetlenà¼l.

  à‰n azt gondolom, hogy kicsit talà¡n besavanyodott az innova eu community, talà¡n az, hogy nincs a jà¡ték megfelelően tà¡mogatva és az utóbbi időben talà¡n tà¶bb jà¡tékos ment el mint jà¶tt, eredményezi ezt a depressziós hangulatot.

  egyébként sokan azok kà¶zà¼l akik ncwest-nél anno keltették ezt a negatà­v atmoszférà¡t a szervereken à¡tjà¶ttek ide, az ilyen tipikus szà¶vegelő gépek akiknek sosem volt jó semmi, de fà¼ggetlenà¼l attól évek óta ott rontottà¡k a levegőt és provokà¡ltà¡k az nc-t vagy là¡zà­tottà¡k a jà¡tékosokat. most ezek à¡tjà¶ttek ide, hogy majd itt megmutatjà¡k ők mit tudnak meg az innova mit tud, de végà¼lis innova részéről sajnos nem à­gy lett, a a nagy dumà¡sok, meg megtapasztaltà¡k, hogy szimplà¡n a jà¡tékhoz nem értenek és velà¼k van a baj:).
   
 12. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  a probléma az, hogy mindennap belépek, (itt sincs gond a party matchinggel, 10 perc alatt bà¡rhova tudsz partyt csinà¡lni, illetve talà¡lsz is) és ugyanazt csinà¡lom 0 pvp-vel... rà¡adà¡sul pvpbe mà¡r 3-4 szint kà¼là¶nbség is erősen szà¡mà­t (és tényleg, xp-vel nincs is gond, napi 10 % megcsinà¡lható, van mikor istina à¶sszejà¶n akkor 20-30% is). solo kartia 30 perc, party kartia 30 perc, fortuna 1 óra, zaken 20 perc, freya 30 perc, soa napi 20-30 perc. à‰s ennyi, nagyjà¡ból 1 nap elmegy ezzel 3 óra, és akkor még a và¡rakozà¡s kà¶zbe... meg 1 héten 2x istina...
  minden instà¡ba, 0 pvp-vel... ez itt a gond. bà¡r tény gog-ba meg orbisba is lehetne menni pvpzni, de amit leà­rtam itt az bőven 4-5 óra alatt teljesà¼l, és sok embernek nincs tà¶bb ideje a jà¡tékra manapsà¡g.
  probléma még az hogy zaken is insta, 0 pvp-vel... antharas meg valakasról még nem is hallottam hogy valaki à¶lte volna mà¡r a serveren.

  mà¡sik probléma, hogy nagyon sokan megszereztek a seraphot 90+ questből (de ez is mi, hogy 90-es questből kijà¶n az r95, vagy 90-es instà¡ba a bossok dobjà¡k az r95-à¶t? :d), régen ilyen sosem volt. pl c4-ben jó ha 70-re megvolt az a setted (mivel csak toi-ba tudtad kiquestelni vagy 65+ bossokból, azt amit 61-től tudtà¡l hordani), de inkà¡bb később, meg 78-ra az s setted...vagy egyes r99-es cuccokat 95+ból amà­g lehetett... craftolni a server 10%-a craftol max, nincs értelme, ah folyamat tele van cuccokkal.

  naian valószà­nűleg azért motivà¡ltabbak az emberek még, mert 85ig a server 50%-a botozott, illetve még mindig botozik, és van "kedve" jà¡tszani... illetve a maxos karakterek is olyan 92-93 max, az elmondà¡sod szerint. 89-ig én is élveztem a jà¡tékot, de még 90-en is a sok àºjdonsà¡g miatt, aztà¡n harmony még tett egy lapà¡ttal az elrontott dolgokra :d

  ez az àºj siege koncepció biztos hogy và¡ltozà¡st fog hozni, és tà¶bb embernek lesz "kedve" megint jà¡tszani tà¶bbet... de mint emlà­tettem 100-150 embernél megadja magà¡t a gépem (és nekem még a jobbik fajtà¡ból van) és még rajtam kà­và¼l nagyon sok ember jà¡r à­gy. elsősorban ezzel kellene kezdeni valamit. sokan ezért nem jà¡rnak siegere.
   
  Last edited by a moderator: Apr 10, 2012
 13. bugaimer

  bugaimer User

  Joined:
  10.02.12
  Messages:
  103
  Likes Received:
  53
  pvp van.
  fejlodni jol lehet.
  adena jol esik.

  aki sirni akar, sirni fog. ha egyik epic sem lenne insta, akkor akik most sirnak, hogy nincs pvp, megjobban sirnanak, mert a magasabb szintu "noliferek" belonek az egesz klanjat szonyegnek, aztan szepen leolnek a bosst, es kb ennyi. soha nem lenne eselye valami randomnak barmi epicet is szereznie, es esetleg jo penzt csinalnia belole.
  szerezz 3-4 embert, akikkel mindig egyutt csinalod azokat az instakat, amik megerik (fortuna, istina), igy a drop nagy valoszinuseggel hozzatok esik, es szepen elosztjatok. (ez egyaltalan nem nehez dolog, es konnyebb/gyorsabb a partycsinalas is)
  antharas olheto, valakasrol nem tudok semmit.
  kraftnak mellelottek harmonyban eleg kemenyen, mivel nem a mi szervereinkre valo tekintettel csinalnak valtoztatasokat. harmony elott, rengeteget kraftoltak az emberek.
  seraphot konnyen szerezhet barki, full attributed seraphot viszont nem. ha mar a seraph is nehezen szerezheto lenne, egy magasabb szintu pt 1-2 hitelne mindenki mast, es megnagyobb lenne a siras/quit.

  klanos dolgok nem halottak, van 3+ warod a nagyobb/aktivabb klanokkal, siege, tw, baium sohasem unalmas.
  mikor subomat huztuk 90-re, harnakban, soaban allandoan volt pvp. ha allando pvpt akarsz, akkor lepj be egy klanba, es warozzatok a veletek egy szintu aktivabb klanokat, akik ugyanott fejlodnek, ahol ti, es ott a pvp.
  l2 soha nem volt valtozatosabb, sot regebben meg unalmasabb volt, mert egesz allo nap harom fele mobot lottem, szinte 0%-ert, orbisban most sem olok tobb fele mobot, viszont ahogyan tomasi is mondta, 10% egyaltalan nem problema naponta. nem tudom milyen valtozatossagot akarsz, barmit beraknak, raid, quest, insta megcsinalod haromszor, es mar az sem lesz valtozatos, szoval nem ertem, naponta patchet akarsz uj tartalommal? o_o"

  "adenà¡t nem lehet farmolni normà¡lis módon. vagy esik hozzà¡d valami vagy nem, meg jà¶n a napi kà¼ldetésekből jó cucc vagy nem." ahogy nezem 90iss/89tank vagy, mindegyikkel tokeletesen tudnal orbis3on xpzni, mivel nem szamit nekik annyira a szint, mint pl a ddknek, van egy othel a partydban, hatalmas szemekkel fogod nezni, hogy joval tobb penz jon 1-2 ora alatt, mint ilyen soa daily meg hasonlokbol, nem is beszelve a %-rol, ami jonni fog.

  nem akarok senkit meggyozni arrol, hogy neki nagyon jo ez a jatek, holott nem igy latja.
  ha tul konnyu megszerezni a cuccokat, szintet, az is baj, ha nehezebb, az is baj.
  ha pvpzni kell valamiert, es alul marad az is baj, ha nem kell erte pvpzni, az is baj.
  mindig siras lesz, mert mindig lesz nalad/nalunk magasabb szintu, jobb cuccokkal rendelkezo, tobb penzt rakolto, tobb idovel rendelkezo ember. a kulonbseg az, hogy vannak akik allandoan sirni fognak, mert konnyebb, en pedig inkabb probalok a felzarkozasra torekedni.

  kicsit kuszara, hosszura sikerult a hozzaszolas, es biztos vannak benne elirasok is, ezeket nem kell kulon kiemelni az ezt koveto postokban, csak leirtam a velemenyemet, valamint a jatekot egy magasabb szintu jatekos szemszogebol.
   
 14. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  jól mondod bro!

  akik sà­rnak hogy nincs pénz... leginkà¡bb 90 felett lehet "farmolni", én is ahogy megléptem 90-et elkezdett dőlni a lé, leginkà¡bb fortunà¡ból és istinà¡ból. màºlt héten 2 istina, egyiket 3 mà¡sikat 4 ismerőssel csinà¡ltam. esett 1-1 tw tunic, elment 117kk-ba mind2, fejenként jà¶tt à¶sszesen belőle kb 70kk... 2 óra alatt, és akkor fortunà¡t nem szà¡moltam mà¡g hozzà¡.

  persze kellene szerezni 3-4 ismerőst, ahogy bugi is mondta, és mindig velà¼k csinà¡kni fortunà¡t, istinà¡t. megbeszélni hogy ami esik, eladjà¡tok és osszà¡tok a pénzt mindenkinek aki ott volt.
   
 15. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  végà¼lis szerintem bugaimer leà­rta a teljes igazsà¡got.

  na meg leginkà¡bb talà¡n a gd jelenleg olyan mint egy felàºjà­tott hà¡z amibe ablakot, ajtót, tetőt stb cseréltek, de még nincsenek vissza pakolva a bàºtorok vagy az àºj berendezések még nincsenek megvà¡sà¡rolva. szerintem valami ilyesmit érezhet az akinek az à¶rà¶me most nem teljes.

  szerencsére tomasi az botos réteg aki annyira nagyba tolta az ipart mà¡r kikopott legalà¡bbis a naiaról legtà¶bbjà¼ket perma bannal bannoltà¡k a mà¡sik nagyobb rész meg ilyen olyan okokból, de abbahagyta a jà¡tékot. van még a "top klà¡nokba" néhà¡ny komolyabb csaló, de ahogy idővel egyre jobban fogynak àºgy ezek ereje is egyre jobban gyengà¼l a jà¡ték kedvà¼k meg csà¶kken.

  sőt pont a hf-nak meg a gd-nek kà¶szà¶nhető a kà¶nnyà­tések miatt, hogy sokan nem csalnak, illetve, hogy a legit klà¡nok az instance-osà­tà¡snak kà¶szà¶nhetően egyre jobban tudnak fejlődni felszerelés szempontjà¡ból is siege-eken à¶sszefogunk azok a klà¡nok ellen ahol a csalók tà¶bbnyire előfordulnak és à­gy egyà¼ttes erővel ha csalnak ha nem tudnak tàºl sok mindent csinà¡lni velà¼nk.

  koreà¡ban nem igazà¡n népszerű a pvp, de a tauti-s siegek brutà¡lisan népszerűek kà¶szà¶nhetően a quest-pvp keverékének, ami pve és pvp szerető jà¡tékosnak is egy arà¡nt izgazalmas illetve a kastélyok is adnak bonuszt pve és pvp pà¡rti jà¡tékosnak/klà¡nnak egy arà¡nt szóval akik a pvp-t hià¡nyoljà¡k most azoknak lesz szórakozà¡suk bőven.

  tovà¡bbà¡ én tà¶bb mint 5 éve jà¡tszom a teon/naia-n és à¶rà¼là¶k neki, hogy én is eljuthatok mà¡r olyan epic bossokra mint freya, frintezza, zaken, istina anélkà¼l, hogy egy-egy top klà¡nba csatlakoznék.

  amà­g minden epic boss open world volt mindig a 2-3 top klà¡n vagy top ally lefarmolta őket a boss ékszer ha esett meg mindig ugyan annà¡l a 20-30 emberkénél landolt akik eladtà¡k mà¡soknak jó pénzért. ez az az ok amiért az epic bossok java instance-ba kerà¼lt ezt évekkel ezelőtt az egyik developer is mondta, hogy az a céljuk, hogy mindenki hozzà¡juthasson boss à¶lésen keresztà¼l egy egy boss ékszerhez.
   
 16. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  nos nà¡lunk a szint megoszlà¡s à­gynézki:
  1. csoport a 97-99-es "top" klà¡nok azon emberkéi akik botoztak és még eddig nem kaptak bannt.
  2. 95-96 a "top" klà¡nok fanatikus legit vagy jelenleg legit jà¡tékosai, tovà¡bbà¡ 1-2 fanatikus tà¶bbnyire summoner vagy wizard legit illetve néhà¡ny kà¶zépsàºlyຠbotter.
  3. 92-94 a kà¶zép sàºlyຠklà¡nok legjobbjai akik tà¶bbnyire évek óta jà¡tszanak, tovà¡bbà¡ a szerencsésebb és fanatikusabb jà¡tékosok akik gd-vel kezdtek, illetve a "top" klà¡nok jà¡tékosainak nagy része.
  4. 90-91 itt a mà¡r aktà­vabb gd-ben kezdők illetve a kà¶zép klà¡nok jà¡tékosai vannak részben.
  5. 87-89 a kà¶zép klà¡nok causal jà¡tékosai illetve az aktà­vabb gd-vel kezdő jà¡tékosok tà¶bbsége.

  a pénz szerzés tényleg nem igazà¡n nagy probléma mivel az unidefinied felszerelések elég olcsók à­gy egész jól félre lehet tenni. a legendary dye-ok amik brutà¡l drà¡gà¡k főleg a +5-à¶sek feltoltà¡k az à¡rukat mà¡r 200 milla kà¶rà¼lre is, de nem nagyon hiszem, hogy ennyiért megveszi őket valaki, hiszen 100 millà¡nà¡l tà¶bbet darabjuk nem nagyon ér, az int-et és str-t leszà¡mà­tva.

  na igen itt is az lenne a szerencsés, ha megszokott csapattal lehetne menni ezekre az instà¡kra, de az ally-ból egyedà¼l én vagyok 90 feletti, de mire nagyobb szà¡mban megszerzik a tà¶bbiek a 90-et szerintem én mà¡r 95 fà¶là¶tt jà¡rok majd:d.

  istina instance-ba esett 600 milla értékű drop ami 14 emberre elosztva olyan 40 milla fejenként, probléma itt az, hogy random party volt és egy ember pick up-olt, hogy majd az ah-ba betesz mindent és screenshot alapjà¡n mindenkinek elkà¼ldi a pénzt a dropból, de 3 nap elteltével még semmi, ideje lesz megkeresni az emberkét:d.
   
 17. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  ezért kell menni istinà¡ra 1 partyval :) és még xp-be is jó
   
 18. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  ma jelentették be a lineage 2 glory days kiegészà­tőt. koreà¡ban mà¡r ma vagy holnap kezdődik is a pts annyit lehet róla tudni, hogy valami pvp-re koncentrà¡ló update lesz első sorban az àºj siege rendszert bővà­ti.
   
 19. Satamael

  Satamael User

  Joined:
  27.12.11
  Messages:
  24
  Likes Received:
  9
 20. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  nem, ez amit te be linkeltél egy patch amit egy maintenance alatt be lehet rakni a jà¡tékba. megmondom őszintén kicsit furcsà¡nak tartom, hogy mà¡r 1 hónap eltelt a harmony 1.0 megjelenésétől fogva és az nc még ezeket a módosà­tà¡sokat nem vitte véghez itt, sem az innova. pedig ez elvileg nem igényelne tàºl nagy munkà¡t.

  a lineage 2 glory days egy a tauti utà¡n jà¶vő update lenne. szóval kb àgy nézki a fejlesztési illetve patchelési sor rend ehhez a krónikà¡hoz.

  1.0 = awakening
  1.1 = harmony
  1.1.1 = harmony hotfix
  2.0 = tauti
  2.1 = glory days
  2.2 = a jàºniusi kis update koreà¡ban
  3.0 = az augusztusi nagy update koreà¡ban

  mi jelenleg az 1.1-nél jà¡runk ncwest és innova eu biztos talà¡n az innova ru is.
   
Thread Status:
Not open for further replies.