1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lopostok

lopostok User

mondjuk én a bartz-cal rendesen beszoptam, főleg à­gy, hogy nem à¡llà­tgattak órà¡t (tw hajnali 2kor kezdődik és 4kor lesz vége, és a később kezdődő siege-eknél is ez a helyzet).
    nekem sikerà¼lt egy jó klà¡nt talà¡lnom, de a baj csak az, hogy van egy zerg klà¡n ami verhetetlen, a tà¶bbi meg lószar....
    cpt-t is csinà¡ltam szóval napi 10-20% bőven megvan.
    a bot mà¡r itt sem olyan zavaró (jellemző), mivel rengetegen csinà¡ltak pk karikat csak ezért, + mintha kicsit jobban elkezdtek volna tà¶rődni vele.

à‰n mà¡r azt và¡rom, hogy à¶sszevonjà¡k bartzon magmelddel (mindkettőn max 3500 jà¡tékos jà¡tszik, mà­g a régebbi 3szerveren 5000felett).

2. Satamael

Satamael User

akkor eléggé le vagyunk maradva. lehet arról tudni valamit, hogy milyen à¼temben jà¶nnek ezek az updatek?

3. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡t nézd elég érdekes kommentet hoztà¡l most itt à¶ssze:).

1. az nc minden szerverét egy forma méretűre optimalizà¡lja tehà¡t ha a naia vagy a chronos heavy ahol 4000-től vagy 4500-tól kezdődik ez a szà¡m illetve a magmeld és a bartz is mindig heavy akkor ott is kb ennyi ember jà¡tszik csak lehet, hogy a heavy traffic alsó hatà¡rà¡n mà­g a régi szerverek meg kà¶zel fullon vannak.
    2. szerver à¶sszevonà¡s csak olyankor esedékes ha tà¶bb szerver forgalma is csak olyan 20-25%-os kihasznà¡ltsà¡ggal megy a csàºcs időkben is ezzel ellentétben most az à¶sszes kb 85-100%-os kihasznà¡ltsà¡ggal pà¶rà¶g. na meg nem à¡rt ha van 1-2 szerver ahol még elférnek a jà¡tékosok mert a régieken elég nehezen lehet férni.
    3. az optimà¡lis szà¡m a szervereken olyan l2-hà¶z 2500-3500 kà¶zà¶tt van a legtà¶bb hely erre van méretézve leginkà¡bb.
    4. gmt-5-à¶s szerveren jà¡tszol, tehà¡t te valószà­nűleg pont akkor jà¡tszol amikor alacsony az online létszà¡m vagy sok az afk emberke. a mi időnk szerint olyan 1:00-5:00-ig van a prime time a bartz-on.

4. RapidBlades

RapidBlades User

remélem ez a harmony 1.1 még a hónapban a tauti valószà­nű mà¡jus végétől jàºlius elejéig và¡rható, a glory days talà¡n valamikorra szeptemberre szerintem a 3.0 meg leghamarabb decemberre. ja a 2.2 meg gondolom ősz kà¶zepére.

5. Tomasi

Tomasi User

mennyi à¡tfedés van koreai és na/eu serverek kà¶zà¶tt? 6 hónap?

6. lopostok

lopostok User

7. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡t nézd én nem nagyon hiszem, hogy ez az oldal ténylegesen fedi a valósà¡got főleg azért mert nem hivatalos. most mà¡r elvileg szà¡zalékban lehet majd là¡tni mennyire telà­tett a szerver az adott pillanatban, eddig ugyan csak ilyen csak ugye light 0-2999 normal 3000-4499 és heavy 4500-6000 volt là¡tható.

ez a kaifas meg a fene tudja igazà¡ból milyen oldal lenne:d ha érdekel, hogy ténylegesen hà¡nyan jà¡tszanak a szerveren meg kérded a community manager-t mennyi az adott szerver maximuma amire valószà­nűleg 6000-et mond és a szà¡zalékból amit belépéskor là¡tni fogsz ki lehet majd szà¡molni.

egyébként ilyen szà¡mlà¡ló innovà¡nà¡l is van?

8. RapidBlades

RapidBlades User

4-6 hónap tà¶bbnyire, de mostanà¡ban elég zavaros néha nagyon rà¶vid idő kell hozzà¡ néha meg van tà¶bb mint 6 hónap is.

9. lopostok

lopostok User

à‰n se mondtam azt, hogy 100%-osan megbà­zható, de becslésnek (bà¡r szerintem annà¡l tà¶bb) tà¶kéletes. am meg naian shilenen chronoson néha kel và¡rni, hogy be tudj lépni (vagy mà¡r nem) bartzon magmelden sose kellett... :)
    google-ben kell keresgélni, szerintem van...

Last edited by a moderator: Apr 11, 2012
  10. lopostok

lopostok User

11. Tomasi

Tomasi User

nincs ilyen.

12. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡t ahogy észre vettem egyelőre nc-nél sem, csak valahogy sikeresen elkavartà¡k a traffic jelzőt heavy helyett light-ot meg esetleg normalt mutogat pedig jól észre vehető, hogy a jà¡tékosok szà¡ma egyeltalà¡n nem csà¶kkent sőt még most, ahogy észre veszem àºjra nà¶vekedik megint egyre inkà¡bb mert egyre tà¶bbet tele a szerver megint.

13. RapidBlades

RapidBlades User

na egy jó hà­r! vissza kerà¼l a sin eater quest a jà¡tékba!! 1-3 pk pontot fog eltà¡volà­tani ami azt eredményezi, hogy valószà­nű a pk-zà¡s àºjra beindul az év mà¡sodik felétől. viszont valami và¡ltozà¡s lesz mert akinek nagyon sok pk pontja van annak elvileg lesz valami debuffja ami miatt egyre kevesebb xp-t kap és csà¶kken a pdef-je és mdef-je is.

valahogy kezdem àºgy érezni, hogy az nc tényleg egyre inkà¡bb vissza akarja, hozni főleg a pvp terén a régi idők drà¡mà¡zós pillanatait és nem csak a levegőbe beszélt.

a pve szerintem gd óta fény évekkel szórakoztatóbb és nagyobb kihà­và¡s is.

lehet, hogy a tauti sok főleg pvp kedvelő jà¡tékosnak lesz most mà¡r az etalon az eddig megjelent update-ek kà¶zà¼l.

14. Tomasi

Tomasi User

15. lopostok

lopostok User

azért csodà¡t ne và¡rj tőle, nekem monjduk csokkentette a laggokat, és a siegek is élvezhetőbbek lettek, szóval mindenképp érdemes hasznà¡lni őket!

16. Mephi

Mephi User

akinek ezek megvannak, feltudnà¡ tà¶lteni őket valahova, mert nekem nem műkà¶dnek a linkek?

17. Satamael

Satamael User

nekem sem...

18. syzgod

syzgod User

van még akinek bugos a spenzion insta? a ground textàºrà¡kat nem tà¶lti be, valamint az à¡tvezető videónà¡l is csak feketeség + a felirat là¡tszik meg hang van persze.

19. Tomasi

Tomasi User

néha előfordul, hogy én sem là¡tom, de leginkà¡bb akkor, ha tàºl sokat "ment" mà¡r a kliens, és sok helyen voltam.

20. Mutuhara

Mutuhara User

nekem is bugos csak nekem az a baja, hogy a videó utà¡n fekete-fehér marad a jà¡ték.

Thread Status:
Not open for further replies.