ha van pa is akkor istina olyan 19% fà¶là¶tt egy picivel. fortuna talà¡n 5%, speziont hanyagoltam, de 2,7-3% kà¶zà¶tt
ezért lehet akkor itt olyan gyorsan fejlődni nekem istina naian 2,5%-ot adott és talà¡n rune of xp-m is volt hozzà¡. legutàºbb mikor fortunà¡t csinà¡ltam rune of xp nélkà¼l az utolsó előtti bossig volt olyan 0,75%. spezion az adventurer loyalty-val illetve az à¡gyຠgolyókhoz megà¶lt mobokkal egyà¼tt ad olyan 1%-ot rune of xp nélkà¼l. mondjuk még fortuna és spezion érthető is mert itt van 86 feletti nevit blessing és pa is, de istina kà¶zel 20%-ka mà¡r nagyon durva.
ha a 19%-ból leveszem a nevitet (alap xp 50%-a), rune xp-t (alap xp 50%-a) és a pa-t (alap xp x2) is, akkor kb olyan 6,5%-nak kellene kijà¶nnie 91-en. szóval nem értem te hogyan kapsz 2.5%-ot istinà¡n. illetve értem, ti 2 partyval toljà¡tok (első istinà¡m 90-en csak azért volt 2 partys hogy mindenképpen megtudjuk csinà¡lni quest miatt, kb 5-6% volt, àºgy reà¡lis a 2,5%). core-on mindenki 1 partyval csinà¡lja istinà¡t. simà¡n lehet, csak kicsit oda kell figyelni, persze 1 summoner minimum kell, vagy tőrà¶s a partyba. volt olyan istinà¡nk, hogy a tank 15 perc utà¡n halt meg előszà¶r. :d
àgy van, mi istinara 1 partyval (2 heal,iss,tank,summoner, tőrà¶s és egy random dd) jà¡runk, 24-26 perc a szintidő és 100% a catapulton. a lényeg,hogy mindenki tudja,mikor-mit. 94-en 12% volt legutóbb, nevittel, paval, runexpvel.
ezzel csak az a baj, hogy koréà¡ban van 6 millió, eu+us-be meg 30ezer :d tegnap mà¡r este 8-kor is light volt a server :d ha nem lesz 1 hónapon belà¼l tauti, akkor 1000 player se marad... nem mostanà¡ban fog felvirà¡gozni l2 (főleg ezzel az engine-l) :d
1. akkor értem mi a probléma istina esetében. megmondom őszintén erre nem is gondoltam, hogy a két party a gond. 2. nagyon à¶rà¼là¶k, hogy végre van mà¡r az l2-nek is reklà¡m tà¡blà¡ja ez amàºgy lineage2.com vagy lineage2.eu-t reklà¡moz? 3. hà¡t annyira jà¡tékos bà¡zis mozgà¡sà¡t én nem kà¶vetem azt tudom, hogy nc-nél olyan beà¡llàtà¡s van mà¡r, hogy egy ip-ről csak 1 embert szà¡mol a szerver forgalom mérő és siegek esetén àgy is heavy a szerver vagy hétvégenként ami azt mutatja, hogy a jà¡tékos aktività¡s igen nagy. valószànűnek tartom, hogy a wow szerver trafficja is sokkal kisebb lenne, ha ilyen beà¡llàtà¡s szerint mérne vagy az swtor-é. igaz, hogy a goldnak ott sokkal kevesebb "ereje" van mint itt az adenà¡nak, de a farmerek szà¡ma azért ott még talà¡n nagyobb mint l2-be szóval szerintem à¶sszességében jól à¡llunk. 4. tauti valószànű mà¡jus végén lesz vagy valamikor jàºniusban, ez eléggé hàºzó update lehet a pvp-t kedvelők szà¡mà¡ra. szóval, ha a tera ahogy tudom mà¡jus 3-tól lesz elérhető a jàºniusi megjelenése a tautinak egész jó à¶tlet lenne, mivel a tera content tartalma nem nagy àgy 1-2 hónap elteltével kà¶nnyen visszacsà¡bàthatóak a jà¡tékosok. főleg nefelejtsà¼k el, hogy most mà¡r az l2 ingyenes innovà¡nà¡l nc-nél egy arà¡nt, szóval minden gond nélkà¼l visszatérhet és maradhat akà¡rki anélkà¼l, hogy akà¡r fizetne is érte valamit ami egy igen jelentős hàºzó érő! 5. a devek az mondjà¡k akkor lesz àºj engine vagy valami agyon tà¡polt jelenlegi engine amikor a cross server war és a cross server raid megérkezik a jà¡tékba. leghamarabb ez szerintem hozzà¡nk 2012 december vagy 2013 januà¡r-februà¡r kà¶rnyékén jà¶het, de csak abban az esetben ha az augusztusi nagy koreai update mà¡r ezt is tartalmazni fogja, de valószànűbb, hogy csak az ezt kà¶vető nagy update-ben lesz megtalà¡lható (akkor valószànű kb hozzà¡nk 1 év màºlva jà¶n:d). 6. őszintén megmondva régen nem là¡ttam olyan sok pozitàv kommentet a tautiról, de leginkà¡bb a glory days update-ről amennyit ezek ketten mostanà¡ban kaptak. ténylegesen rengeteg hibà¡t és hià¡nyossà¡got javàtottak bennà¼k. pvp és pve contenteket egy arà¡nt hoznak. rà¡adà¡sul a siegek is bonyolultabbak lesznek mert ugye questelni is kell ami a pve jà¡tékosok szà¡mà¡ra is izgalmasabbà¡ teszi majd a siegeket. 7. az mmorpg.com-on lesz egy elő adà¡s az ncwest lineage 2 csapatà¡val, ahol và¡laszolnak a kérdésekre amit az mmorpg.com-on lehet feltenni àprilis 24-ig. szerintem ott megkérdezhetitek vagy megtudhatjà¡tok và¡rhatóan mikor jà¶n a tauti (ahhoz szà¡màtva két héten belà¼l biztos innova eu-n is megjelenik). 8. szerintem az ncwest-nek és az innovà¡nak kà¶zà¶sen kellene reklà¡mozni az l2-t ha mà¡r végà¼lis egyszerre patchelnek azt a fordàtà¡st hasznà¡ljà¡k stb. a kà¶ltségek sokkal kisebbek lennének. de az eredmények jobbak. ha mà¡r "partnership"-nek hàvtà¡k a megegyezésà¼ket akkor ez lenne a legpraktikusabb megoldà¡s.
mivel az angol szekcióban nem nagyon và¡laszolnak itt szeretnék akkor kérdéseket feltenni. előszà¶r is a dye-al kapcsolatban. milyet érdemes tenni egy iss-re és egy sigelre, valamint milyen fegyvereket érdemes beszerezni? jelenleg egy top r dual blunt + damage sa van és egy top r sword + health van a tanknak. gondolok itt pve-re elsősorban. 95 előtt nem nagyon akarok pvp-t ha nem muszà¡j. valamint kérdezném azt is, hogy milyen boss ékszereket lenne érdemes beszerezni elsőnek, ami az iss-nek és a sigel-nek is jó. természetesen vannak anyagi hatà¡rok szóval arà¡nylag reà¡lis tippeket kérek. jelenleg az iss-el jà¡tszok aktàvabban, szóval főleg arra kérnék tippeket, hogy mivel lehetne felturbózni kicsit. most +3 tw heavy szett defense type van, de a seraph szettből is csak a csizma hià¡nyzik. attribute-ot egyelőre majd csak a seraph szettre akarok tenni, mivel anyagilag olyan nagyon nem vagyok azért eleresztve. kérdésem még az, hogy milyen módon kell/érdemes az attribute-okat rakosgatni a pà¡ncélra. szóval melyik hà¡rmat erre, melyiket amarra. valamint érdekelne az is, hogy érdemes-e felhàºzni 300-ra a top r-es dual blunt-ot? kérdezem ezeket àºgy, hogy tekintetbe kéne venni a jà¶vőbeli và¡ltozà¡sokat, szóval a tauti-t, ha abban và¡ltozik valami. reményeim szerint 1, max. 2 hónap és itt is az lesz.
szerintem a legfontosabb szà¡modra, főleg ha mind a két kasztnak egy arrà¡nt hasznos pà¡ncélt és ékszereket akarsz hasznà¡lni akkor szerinte: - heavy armor defense type - frintezza, istina ring, zaken earring illetve a szintedhez mérten tw vagy seraph earring és ring. - iss-nek a dual blunt dmg-el - tank-nak health sa - head accessory az con, mdef, pdef kà¶zà¼l legyen valamelyik. - attribute tekintetében szerintem ehhez a kombóhoz szintén teljes mértékben a védelem a legfontosabb, szóval elsősorban az armorodat attribute-ozd attól fà¼ggen tà¶bbnyire hol xp-zel és az ottani mobok milyen attrit hasznà¡lnak. - fegyver attribute leginkà¡bb akkor kell ha szólózol. partyban az iss àºgy is skillezik és azzal debuffol a skillek nem hasznà¡lnak attribute-ot szóval nem nagy gond ha csak 150 attri van. tanknak meg első az armor àºgy is. - tautiban igazà¡n nagy và¡ltozà¡s nem lesz ilyen téren. szóval tauti és glory days tekintetében is ugyan azt kell hasznà¡lni mint most 85-től 98-ig. azt meg, hogy majd 99-től milyen àºj lehetőségek lesznek később ez majd kiderà¼l. annyi bizonyos, hogy 99-es grade-et lehet majd pvp vagy pve formà¡ban turbózni ez +10% sebzést ad a và¡lasztott pvp vagy pve opcióra. r95-à¶s blessed item receptek is megjelennek a tautiba, de ezeket mire à¶sszeszedi az ember meg lesz neki a 99.
ha jól tudom a tauti-ban lesz olyan, hogy ha a skill nem rendelkezik attribute enchant-al, akkor a fegyveren lévő attrit fogja hasznà¡lni. szóval a skill dmg-re is fog bónuszt adni az, ha a fegyveren mondjuk van 300 attri.