1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  ha van pa is akkor istina olyan 19% fà¶là¶tt egy picivel. fortuna talà¡n 5%, speziont hanyagoltam, de 2,7-3% kà¶zà¶tt
   
 2. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  ezért lehet akkor itt olyan gyorsan fejlődni:) nekem istina naian 2,5%-ot adott és talà¡n rune of xp-m is volt hozzà¡. legutàºbb mikor fortunà¡t csinà¡ltam rune of xp nélkà¼l az utolsó előtti bossig volt olyan 0,75%.
  spezion az adventurer loyalty-val illetve az à¡gyຠgolyókhoz megà¶lt mobokkal egyà¼tt ad olyan 1%-ot rune of xp nélkà¼l.

  mondjuk még fortuna és spezion érthető is mert itt van 86 feletti nevit blessing és pa is, de istina kà¶zel 20%-ka mà¡r nagyon durva.
   
 3. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  ha a 19%-ból leveszem a nevitet (alap xp 50%-a), rune xp-t (alap xp 50%-a) és a pa-t (alap xp x2) is, akkor kb olyan 6,5%-nak kellene kijà¶nnie 91-en. szóval nem értem te hogyan kapsz 2.5%-ot istinà¡n. illetve értem, ti 2 partyval toljà¡tok (első istinà¡m 90-en csak azért volt 2 partys hogy mindenképpen megtudjuk csinà¡lni quest miatt, kb 5-6% volt, àºgy reà¡lis a 2,5%).
  core-on mindenki 1 partyval csinà¡lja istinà¡t. simà¡n lehet, csak kicsit oda kell figyelni, persze 1 summoner minimum kell, vagy tőrà¶s a partyba.
  volt olyan istinà¡nk, hogy a tank 15 perc utà¡n halt meg előszà¶r. :d
   
 4. Satamael

  Satamael User

  Joined:
  27.12.11
  Messages:
  24
  Likes Received:
  9
  àgy van, mi istinara 1 partyval (2 heal,iss,tank,summoner, tőrà¶s és egy random dd) jà¡runk, 24-26 perc a szintidő és 100% a catapulton. a lényeg,hogy mindenki tudja,mikor-mit. 94-en 12% volt legutóbb, nevittel, paval, runexpvel.
   
 5. Mephi

  Mephi User

  Joined:
  24.02.12
  Messages:
  24
  Likes Received:
  0
  [​IMG]

  eljà¶tt a lineage reklà¡mozà¡sà¡nak az ideje! ki gondolta volna 8 év utà¡n?:)
   
  Last edited by a moderator: Apr 21, 2012
 6. Tomasi

  Tomasi User

  Joined:
  28.11.11
  Messages:
  120
  Likes Received:
  0
  ezzel csak az a baj, hogy koréà¡ban van 6 millió, eu+us-be meg 30ezer :d

  tegnap mà¡r este 8-kor is light volt a server :d
  ha nem lesz 1 hónapon belà¼l tauti, akkor 1000 player se marad... nem mostanà¡ban fog felvirà¡gozni l2 (főleg ezzel az engine-l) :d
   
 7. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  1. akkor értem mi a probléma istina esetében. megmondom őszintén erre nem is gondoltam, hogy a két party a gond.

  2. nagyon à¶rà¼là¶k, hogy végre van mà¡r az l2-nek is reklà¡m tà¡blà¡ja ez amàºgy lineage2.com vagy lineage2.eu-t reklà¡moz?

  3. hà¡t annyira jà¡tékos bà¡zis mozgà¡sà¡t én nem kà¶vetem azt tudom, hogy nc-nél olyan beà¡llà­tà¡s van mà¡r, hogy egy ip-ről csak 1 embert szà¡mol a szerver forgalom mérő és siegek esetén à­gy is heavy a szerver vagy hétvégenként ami azt mutatja, hogy a jà¡tékos aktività¡s igen nagy.
  valószà­nűnek tartom, hogy a wow szerver trafficja is sokkal kisebb lenne, ha ilyen beà¡llà­tà¡s szerint mérne vagy az swtor-é. igaz, hogy a goldnak ott sokkal kevesebb "ereje" van mint itt az adenà¡nak, de a farmerek szà¡ma azért ott még talà¡n nagyobb mint l2-be:) szóval szerintem à¶sszességében jól à¡llunk.

  4. tauti valószà­nű mà¡jus végén lesz vagy valamikor jàºniusban, ez eléggé hàºzó update lehet a pvp-t kedvelők szà¡mà¡ra. szóval, ha a tera ahogy tudom mà¡jus 3-tól lesz elérhető a jàºniusi megjelenése a tautinak egész jó à¶tlet lenne, mivel a tera content tartalma nem nagy à­gy 1-2 hónap elteltével kà¶nnyen visszacsà¡bà­thatóak a jà¡tékosok.
  főleg nefelejtsà¼k el, hogy most mà¡r az l2 ingyenes innovà¡nà¡l nc-nél egy arà¡nt, szóval minden gond nélkà¼l visszatérhet és maradhat akà¡rki anélkà¼l, hogy akà¡r fizetne is érte valamit ami egy igen jelentős hàºzó érő!

  5. a devek az mondjà¡k akkor lesz àºj engine vagy valami agyon tà¡polt jelenlegi engine amikor a cross server war és a cross server raid megérkezik a jà¡tékba. leghamarabb ez szerintem hozzà¡nk 2012 december vagy 2013 januà¡r-februà¡r kà¶rnyékén jà¶het, de csak abban az esetben ha az augusztusi nagy koreai update mà¡r ezt is tartalmazni fogja, de valószà­nűbb, hogy csak az ezt kà¶vető nagy update-ben lesz megtalà¡lható (akkor valószà­nű kb hozzà¡nk 1 év màºlva jà¶n:d).

  6. őszintén megmondva régen nem là¡ttam olyan sok pozità­v kommentet a tautiról, de leginkà¡bb a glory days update-ről amennyit ezek ketten mostanà¡ban kaptak. ténylegesen rengeteg hibà¡t és hià¡nyossà¡got javà­tottak bennà¼k. pvp és pve contenteket egy arà¡nt hoznak. rà¡adà¡sul a siegek is bonyolultabbak lesznek mert ugye questelni is kell ami a pve jà¡tékosok szà¡mà¡ra is izgalmasabbà¡ teszi majd a siegeket.

  7. az mmorpg.com-on lesz egy elő adà¡s az ncwest lineage 2 csapatà¡val, ahol và¡laszolnak a kérdésekre amit az mmorpg.com-on lehet feltenni àprilis 24-ig. szerintem ott megkérdezhetitek vagy megtudhatjà¡tok và¡rhatóan mikor jà¶n a tauti (ahhoz szà¡mà­tva két héten belà¼l biztos innova eu-n is megjelenik).

  8. szerintem az ncwest-nek és az innovà¡nak kà¶zà¶sen kellene reklà¡mozni az l2-t ha mà¡r végà¼lis egyszerre patchelnek azt a fordà­tà¡st hasznà¡ljà¡k stb. a kà¶ltségek sokkal kisebbek lennének. de az eredmények jobbak. ha mà¡r "partnership"-nek hà­vtà¡k a megegyezésà¼ket akkor ez lenne a legpraktikusabb megoldà¡s.
   
 8. Mephi

  Mephi User

  Joined:
  24.02.12
  Messages:
  24
  Likes Received:
  0
  lineage2.eu-ra visz a reklà¡m. mà¡r csak az a kérdés hogy ncwestet is reklà¡mozzà¡k-e?
   
 9. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  mivel az angol szekcióban nem nagyon và¡laszolnak itt szeretnék akkor kérdéseket feltenni.

  előszà¶r is a dye-al kapcsolatban. milyet érdemes tenni egy iss-re és egy sigelre, valamint milyen fegyvereket érdemes beszerezni? jelenleg egy top r dual blunt + damage sa van és egy top r sword + health van a tanknak. gondolok itt pve-re elsősorban. 95 előtt nem nagyon akarok pvp-t ha nem muszà¡j. valamint kérdezném azt is, hogy milyen boss ékszereket lenne érdemes beszerezni elsőnek, ami az iss-nek és a sigel-nek is jó. természetesen vannak anyagi hatà¡rok szóval arà¡nylag reà¡lis tippeket kérek. jelenleg az iss-el jà¡tszok aktà­vabban, szóval főleg arra kérnék tippeket, hogy mivel lehetne felturbózni kicsit. most +3 tw heavy szett defense type van, de a seraph szettből is csak a csizma hià¡nyzik. attribute-ot egyelőre majd csak a seraph szettre akarok tenni, mivel anyagilag olyan nagyon nem vagyok azért eleresztve. kérdésem még az, hogy milyen módon kell/érdemes az attribute-okat rakosgatni a pà¡ncélra. szóval melyik hà¡rmat erre, melyiket amarra. valamint érdekelne az is, hogy érdemes-e felhàºzni 300-ra a top r-es dual blunt-ot?

  kérdezem ezeket àºgy, hogy tekintetbe kéne venni a jà¶vőbeli và¡ltozà¡sokat, szóval a tauti-t, ha abban và¡ltozik valami. reményeim szerint 1, max. 2 hónap és itt is az lesz.
   
 10. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  szerintem a legfontosabb szà¡modra, főleg ha mind a két kasztnak egy arrà¡nt hasznos pà¡ncélt és ékszereket akarsz hasznà¡lni akkor szerinte:

  - heavy armor defense type
  - frintezza, istina ring, zaken earring illetve a szintedhez mérten tw vagy seraph earring és ring.
  - iss-nek a dual blunt dmg-el
  - tank-nak health sa
  - head accessory az con, mdef, pdef kà¶zà¼l legyen valamelyik.
  - attribute tekintetében szerintem ehhez a kombóhoz szintén teljes mértékben a védelem a legfontosabb, szóval elsősorban az armorodat attribute-ozd attól fà¼ggen tà¶bbnyire hol xp-zel és az ottani mobok milyen attrit hasznà¡lnak.
  - fegyver attribute leginkà¡bb akkor kell ha szólózol. partyban az iss àºgy is skillezik és azzal debuffol a skillek nem hasznà¡lnak attribute-ot szóval nem nagy gond ha csak 150 attri van. tanknak meg első az armor àºgy is.
  - tautiban igazà¡n nagy và¡ltozà¡s nem lesz ilyen téren. szóval tauti és glory days tekintetében is ugyan azt kell hasznà¡lni mint most 85-től 98-ig. azt meg, hogy majd 99-től milyen àºj lehetőségek lesznek később ez majd kiderà¼l. annyi bizonyos, hogy 99-es grade-et lehet majd pvp vagy pve formà¡ban turbózni ez +10% sebzést ad a và¡lasztott pvp vagy pve opcióra.
  r95-à¶s blessed item receptek is megjelennek a tautiba, de ezeket mire à¶sszeszedi az ember meg lesz neki a 99:).
   
 11. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  ha jól tudom a tauti-ban lesz olyan, hogy ha a skill nem rendelkezik attribute enchant-al, akkor a fegyveren lévő attrit fogja hasznà¡lni. szóval a skill dmg-re is fog bónuszt adni az, ha a fegyveren mondjuk van 300 attri.
   
 12. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  elképzelhető bevallom erről még nem hallottam. viszont az biztos, hogy a tauti rengeteg àºj skill enchant opció lesz szóval valószà­nű persze 99 kà¶rnyékén lesz majd nagyobb szerepe ezeknek a 300 attribute-os fegyvereknek.
   
 13. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  valahol linkelve lett egy tauti-s google fordà­tó à¡ltali orosz oldal a và¡ltozà¡sokról, ahol fel volt sorolva egy csomó skill is, mint àºj iss buffok, sigel skillek và¡ltozà¡sai stb. meg persze minden egyéb, aminek nagy része mà¡r mà¡shol is megjelent, angol oldalakon is. csak sajnos elfelejtettem, hogy melyik topikban volt.

  elnézést én mondtam rosszul, amit néztem az nem tauti, hanem glory days és itt a link: http://translate.google.com/transla...http://forums.goha.ru/showthread.php?t=744996

  nem lesz egyszerű, teljesen à¡talakul a jà¡ték, tényleg igaz, hogy egyelőre csak bétà¡val jà¡tszunk.
   
  Last edited by a moderator: Apr 23, 2012
 14. Mutuhara

  Mutuhara User

  Joined:
  29.11.11
  Messages:
  173
  Likes Received:
  18
 15. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  là¡tom, ide is érkezik nyà¡r elejére ("két hónapon belà¼l") a mentor rendszer. kà­và¡ncsi vagyok mennyire sikerà¼l majd felturbóznia a népességet a core-on és az aria-n.

  igazà¡ból arra is kà­và¡ncsi lennék, hogy az innova miért pont most kezdi el valamennyire fejleszteni az európai régiót. mondjuk erre szerintem két lehetőség van az egyik, hogy ugye azt mondjà¡tok, hogy észrevehetően lecsà¶kkent a jà¡tékos szà¡m és megpróbà¡ljà¡k valamennyire hosszabb tà¡vra stabilizà¡lni a szervereket vagy szimplà¡n most à¡llnak csak neki majd az európai promóciónak.

  az is érdekes dolog lesz, hogy az innova simà¡n a mentor rendszert aktivà¡lja vagy à¡t veszi az ncwest à¶tletét is (mà¡rmint, hogy tà¡rgyakkal való tà¡mogatà¡st).

  mondjuk ez a pénteki tv show az nc lineage 2 csapatà¡val is érdekes lesz, egy egész órà¡s lesz ahogy tudom, szóval elég sok érdekes dolog szóba kerà¼lhet.
   
 16. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  szerintem ez a promóció mindenképpen kapcsolatban lehet a tauti-val és a glory day-el, és talà¡n a mentor system-el is, hiszen ezek utà¡n az update-k utà¡n và¡lik a jà¡ték teljesen mà¡ssà¡, mint az eddig megszokottak. a god csak à­zelà­tő volt. a népességgel nekem nincs bajom. ilyen tà¡jt pl. soa fullon van. à‰n inkà¡bb csak azt vettem észre, hogy egyre tà¶bb a 90+-os ember, és kevesebb az agyatlan. mindent kà¶nnyebb megcsinà¡lni mostansà¡g mà¡r csak a 300-as fegyverek miatt is, nem beszélve a szintekről.
   
  Last edited by a moderator: Apr 24, 2012
 17. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  mephi, hol talà¡ltad ez a képet ami a lineage 2-t hà­rdeti. tegnap utà¡nna érdeklődtem hivatalos forrà¡sból és nem voltak benne teljesen biztosak, hogy az à¶véké-e vagy őket is reklà¡mozza-e ez a kép (mà¡rmint az nc-t). ez azért lehet éppen érdekes mert példà¡ul a google reklà¡mok valamennyire lokalizà¡lva műkà¶dnek, tehà¡t elméletileg műkà¶dhet a dolog àºgy, hogy egy mexikói ugyan azzal a bannerel a lineage2.com jut el mà­g egy svéd a lineage2.eu.

  nc is csinà¡l majd vmi ilyen videós dolgokat marketing két mint amilyen az innovà¡s video blog, vagy is nem ilyen blog szerű lesz a dolog, csak valami videós marketing, de sokat nem tudtam meg róla azért hangozhat az à­rà¡somból kicsit furcsà¡nak.

  egyébként syzgod. à‰n személy szerint nem tàºlsà¡gosan szeretem a mentor rendszert, meg egyre kevesebb mentor szereti a rossz penalty rendszer miatt.
  tàºl gyorsan felfejlődnek a jà¡tékosok 85-re àºgy, hogy szinte semmit nem tudnak a jà¡tékról. most ha ehhez még az innovà¡nà¡l elérhető pa-t is hozzà¡ vesszà¼k meg a nevitet 86 fà¶là¶tti is. sajnos megint csak azt eredményezi, hogy egy rakat haszna vehetetlen noob lesz, rà¡adà¡sul gear nélkà¼l is lesznek mert nem nagyon lesz idejà¼k a gyors xp miatt adenat farmolni.

  alapból jó à¶tlet a mentor rendszer de bőven elég lenne +50% xp is nem hogy +200%...
   
 18. Mephi

  Mephi User

  Joined:
  24.02.12
  Messages:
  24
  Likes Received:
  0
  rapidblades: "szà¶rfà¶ltem" a neten és rà¡bukkantam. azthiszem 2perc.hu-n nézelődtem amikor felugrott. de ma is là¡ttam tà¶bbszà¶r a reklà¡mot, tà¶bb kà¼là¶nféle oldalon.
  amàºgy nem baj ha gyorsan fejlődnek a jà¡tékosok, mert legalà¡bb lesznek siegen golyófogók :d

  most szà¡ndékozom csinà¡lni valami alt karit. szerintem kamael lopóscsirke lesz. esetleg a funolà¡s mellett ha eljut 85-re hogy feoh legyen, szerintetek érdemes lecserélni a yul archert arra?
   
 19. syzgod

  syzgod User

  Joined:
  13.12.11
  Messages:
  908
  Likes Received:
  96
  dye iss-re és sigel-re?
   
 20. RapidBlades

  RapidBlades User

  Joined:
  30.11.11
  Messages:
  218
  Likes Received:
  1
  tankra con issre str vagy con
   
Thread Status:
Not open for further replies.