1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    octavis, tobbire varj 97-ig :)
     
  2. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    van egy napi quest, shilennél kell à¶lni a mobokat, adenba ahogy felmész a lépcsőn jobbra à¡ll egy muki, tőle tudod felvenni. aztà¡n orbis 1-en is vannak questek, de csak egyszeri, tà¶bbek kà¶zà¶tt octavisra is, ad valami 20millà¡t talà¡n.
     
  3. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    megcsinà¡ltam 2x azt a shilen quest-et, fél % xp, mà¡sra nem jó? iss-el elég lassàº... :( azt az orbis quest-et megcsinà¡ltam, ami 5 millà¡t ad, meg cursed mobokat kell à¶lni. octavis kà¼ldetéssorozat ez azt hiszem. most anyagilag à¡llok elég rosszul, az attr. armorra szépen elviszi a pénzt...
    altar-t hogy tudom megnézni, hogy nyitva van-e? az meg nem jó mà¡sra amàºgy? àšgy là¡ttam csak végig kell rajta rohanni aztà¡n annyi, kinyà­rni 1-2 mobot meg boss-t. a végén meg bevà¡ltani az àºj adventurer's mark-ot.
     
    Last edited by a moderator: May 21, 2012
  4. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    van mà¡r valami infótok, hogy mikor jà¶n hozzà¡tok a tauti? taiwanban és japà¡nban is megjelent mà¡r egy ideje. de mi eddig eu/na/ru terà¼leteken tàºl sokat nem tudunk róla.

    amikor az elő interjຠvolt az ncwestel azt mondtà¡k, hogy a nyà¡ron érkezik a tauti hozzà¡nk, na most előre szóltak, hogy a territory wars-on szerezhető tà¡rgyak el lesznek tà¡volà­tva 2012.06.06-kor. ami mà¡r kà¶ztudott, hogy a tw eltűnik a jà¡tékból a tauti érkezésével. szóval à¶sszerakva a dolgokat elképzelhető, hogy 2,5 hét màºlva jà¶n a live ncwestes szerverekre a kieg.

    de érdekes mert az oroszok mostanà¡ban tà¶bbnyire előbb kaptak meg minden kieget, de semmi hà­r arról, hogy valamikor a kà¶zel jà¶vőben lenne nà¡luk tauti, rà¶ppentek fel olyan hà­rek, hogy innovà¡nak vmi technikai gondja van és csak jà¶vőre lesz tauti nà¡luk, de ezt nem tudom, hogy tényleg igaz-e ebben a formà¡ban.
     
  5. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    jà¡tékban terjedő pletykà¡k alapjà¡n szeptember. de természetesen semmi alapja nincs.
     
  6. Satamael

    Satamael User

    Joined:
    27.12.11
    Messages:
    24
    Likes Received:
    9
    innova becsukhatja a bódét, ha nem lesz belà¡tható időn belà¼l tauti. amàºgy elég valószà­nű a jà¶vő hónap kà¶zepe, tà¶bb helyről is hallottam.
     
  7. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk ahogy tudom tà¶bbnyire az innova eu ugyan azt a verziót hasznà¡lja mint amit az ncwest 1-2 dolgot kell neki csak kà¼là¶n felà¼l à­rni szóval ha jà¶n ncwest-hez a tauti 06.06-kor akkor ide is jà¶n valószà­nűleg 06.13 vagy 06.20 kà¶zà¼l szerintem.

    viszont ezt a technikai problémà¡t konkrétan az orosz verzióhoz hallottam. de tényleg elég érdekes, hogy egy orosz ismerősà¶mnek sincs là¶vése sem mikor lesz iru-n tauti. ha tényleg igaz ez a "csak 2013-ban" szà¶veg akkor az az ieu-nak meg az ncw-nek viszont kedvező lehet mert a tà¶bbnyire pvp-zni szerető orosz, ukrà¡n, észt jà¡tékosokat valószà­nű hozzà¡juk vonzza à¡t majd a tauti
     
  8. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    harmony 1 héttel később jà¶tt ide mint ncwestre.

    altarra visszatérve. szerdà¡n valamint hétvégén van nyitva , és igen max 10-15 perc az egész insta, utà¡na và¡rsz 10 percet mà­g letellik a penalty és mehet a party àºjra.
     
  9. haleluja

    haleluja User

    Joined:
    26.05.12
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    sziasztok lehet rossz hejre irok de nekem kà¶zli a jà¡ték hogy cannot resolve hostname honnan szerezhetnék 1 rendes hostfà¡jlt ami jó? kà¶szi a và¡laszt

    pm ben segits légyszives ha van valaki olyan rendes mert nem igazodok el még a topicocban :) előre is kà¶sz
     
    Last edited by a moderator: May 28, 2012
  10. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    tegnap kerà¼lt megrendezésre valami nagy ncsofton belà¼li lineage 2 konferencia ahol a lineage 2 jà¶vőjéről ment a vita minden a lineage 2-ben érintett csoport jelen volt nem csak a fejlesztők, de a marketing osztà¡ly stb.

    az volt fő vita, hogy hogyan tegyék még felhasznà¡ló barà¡tabbà¡ a lineage 2, de àºgy, hogy folyamatosan jà¡tékra is tudjà¡k bà­rni a jà¡tékosokat.
    ez a jà¡tékra bà­rà¡s koreà¡ban azért fontos mert ott két féle képpen lehet fizetni van egy 30 dollaros havi dà­jas forma illetve egy a peaceful zone-on kà­và¼l tà¶ltà¶tt idő utà¡n kell fizetni mà­g peaceful zone-on belà¼le ingyen jà¡tszhatnak a jà¡tékosok.
    na most koreà¡ban előà¡llt a helyzet, hogy a jà¡tékosok kezdik elérni a 99 egyre nagyobb szà¡mban és ezek a jà¡tékosok mind kezdenek à¡t à¡llni a jà¡tékidős fizetős formà¡ra ami érthetően az nc-nek nem jó mert sokkal kevesebb bevételt jelent nekik amà­g a jà¡tékos online odà¡ig javult, hogy hetek óta veri a tera-t és a diablo 3 mà¡nia sem ingatta meg eddig a lineage 2 poziciójà¡t. szóval ez mutatja, hogy legtà¶bbjà¼k peaceful zone-on belà¼l mozog festival of chaos, olimpia stb és csak siege-re vagy 1-1 gyors instà¡zà¡sra mennek ki.

    ha jól értettem, a 9.-ik szà¼letésnapjà¡ra az l2-nek szóval ez év őszének mà¡sodik felére szeretnék megoldani a jelenlegi problémà¡kat.

    ami egy jó hà­r, hogy nagyon egy hangàºan abban là¡tjà¡k a megoldà¡s kulcsà¡t, hogy a jà¡tékosokkal sokkal tà¶bbet kell kommunikà¡lni ahhoz, hogy jelentős eredményeket tudjanak majd elérni.

    itt igazà¡ból az lesz minket érintve a kérdés, hogy:
    mennyire szà¡mà­t majd a koreà¡n kà­và¼li régiók véleménye főleg a nyugati.
    illetve mennyire szà¡mà­t a mà¡s szolgà¡ltató à¡ltal à¼zemeltetett terà¼leteken jà¡tszó jà¡tékosok véleménye ugye oroszorszà¡g, thaifà¶ld, indonesia, európa, vietnam.
     
  11. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    ma éjfél kà¶rà¼l az ncwest community manager tà¶bbé kevésbé megerősà­tette, hogy a tauti live szerverekre érkeze valószà­nű jàºnius 20. lesz. àšgy, hogy gondolom jàºnius utolsó vagy esetleg jàºlius első hetében ide is megérkezik a tauti.

    eredetileg jàºnius 6. volt a dà¡tum ahogy tudom, azt nem tudom, hogy a csàºszà¡snak technikai vagy marketinges oka volt, de csàºszik a megjelenés két hetet.

    àœzletileg gondolom az lehetett az ok, hogy a tera és a diablo kà¶rà¼là¶tti hype addigra mà¡r csà¶kken majd valamennyire, illetve a guild wars 2 is kà¶zel a tautihoz jelenik meg, szóval à­gy eléggé az nc-re tud majd fókuszà¡lni a mmo-kat szerető jà¡ték kà¶zà¶sség.
     
  12. Gigiikun

    Gigiikun User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    gw2-nek nincs még megjelenési ideje. azt mà¡r a fejlesztők kijelentették, hogy az indulà¡s és az utolsó béta kà¶zà¶tt legalà¡bb 1 hónap lesz, à­gy jàºlius előtt biztos nem lesz, sőt vannak akik àºgy szà¡molnak, hogy még jàºliusban is lesz egy béta hétvégéjà¼k. tauti megjelenését nem fogja befolyà¡solni.
     
  13. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    valami mmo-s oldalon olvastam hogy jàºnius 26 lesz a gw2 megjelenésének ideje. de akkor megint csak bebizonyosodott szà¡momra, hogy a firkà¡szok szavà¡ra semmit ne adni. mondjuk személy szerint engem a gw2 egyeltalà¡n nem érdekel, sőt szerintem l2 szempontjà¡ból is a legjobb az lenne ha a gw2 jàºlius-augusztus tà¡jà¡n jà¶nne ki.
     
  14. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    tauti miatt most mà¡r nem nagyon kell talà¡lgatni. :d
     
  15. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    valaki igazà¡n elmesélhetné hogy mit tartalmaz majd a tauti! esetleg van valami megoldà¡s arra hogy ne unja az ember halà¡lra magà¡t?:) kicsit unalmas hogy minden nap ugyan azok a daily kà¼ldik. esetleg valami grindelési lehetőség lesz? vagy valami ami visszahozza az open field pvp-t 85 felett a jà¡tékba?
     
  16. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
  17. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    igen.

    előszà¶r is tauti live ncwest-en jàºnius 13. http://www.lineage2.com/en/news/announcements/tauti-launch-date-announced.php
    hamarosan elérhető lesz itt egy preview site illetve a patch notes is szóval megtalà¡lhatsz mindent ami fontos.

    de rà¶viden:

    - 2 àºj hunting ground guillotine fortress (95+) party orientà¡lt hely (nem feltétlenà¼l full party) illetve egy àºj hely garcian (97+).
    - altar of rites, swampland, fairy settlement és seal of shilen terà¼letén a mobok kb 50%-kal tà¶bb xp-t fognak dobni.
    - egy vagy tà¶bb open field raid boss guillotine fortress-ben ami blessed r95 recepteket és key matikat dobà¡l (szóval lehet érte pvp-zni).
    - egy àºj epic boss tauti aki a zariche és az akamanah kovà¡csa normal és extrem módຠinstance-ok is lesznek hozzà¡.
    - dark vs light castle siege rendszer a kastélyt elfoglalni akaró klà¡n vezére và¡laszthat, hogy melyik oldalra à¡ll ennek fejében kà¼là¶nbà¶ző bónuszokat kap:
    dark: bà¡rkit leà¶lhet a klà¡n bà¡rmely tagja nem peaceful zone terà¼leteken anélkà¼l, hogy karmat kapna, viszont őket is ugyan à­gy leà¶lhetik tovà¡bbà¡ 15 helyett 30%-os adók lesznek a kastélyhoz tartozó và¡rosban. a kastély illetve anna kà¶rnyezete megvà¡ltozik.
    light: +3% xp bónusz a klà¡n tagoknak meg valamiféle buff ahogy tudom.
    - caravan rendszer. minden siege-t kà¶vető hétvégén a kastélyhoz tartozó và¡rból egy karavà¡n indul a và¡rba ami az adót szà¡llà­tja ezt kell a và¡ràºnak és klà¡njà¡nak megvédeni.
    - clan item-ek: ezentàºl nem lesz mindegy kinek milyen magas rangja lesz az adott klà¡nban mert attól fà¼ggen kaphat extra armorokat és peteket is.
    - az othell rogue és a tyrr warrior kap egy kis erő nà¶velést a tà¶bbi kasztal szemben.
    - festival of chaos: ez egy specià¡lis olimpia lesz ami két részből fog à¡llni itt egy 76-84 és egy 85-99-es csoport lesz ahol kà¼là¶nbà¶ző tà¡rgyakért lehet pvp-zni (kà¶ztà¼k a territorry war-os tà¡rgyakért is).
    - a dual sa-hoz kellő gemstone mennyisége csà¶kkeni fog.

    nagyjà¡ból ennyi, de valószà­nű akad tà¶bb dolog is még amit én felejtettem ki vagy amiről még én sem tudok, kà¶vesd figyelemmel a lineage2.com a kà¶vetkező napokba valószà­nű jà¶n az infó aradat:).
     
  18. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    kà¶szi szépen mindkettőtà¶knek :) kicsit mondjuk elszomorà­t, hogy a régi pvm rendszer ment a levesbe, és a helyére ez a daily quest rendszer kerà¼lt. nem rossz, sőt, nagyon is jó dolog, csak kà¡r hogy mà¡r szinte értelme sincs kimenni a và¡rosból hétkà¶znap egy 85 feletti, de még 90 alatti karakternek. mindent meg lehet oldani peace zone-on bellà¼l. kartia solo, kartia group. egyedà¼l soa és a heti bossok maradtak amiért még tényleg van értelme elhagyni aden főterét. ami itt még innovà¡n kicsit kiakaszt, az a premium account. mert oké hogy gyorsabban fejlődsz, bla-bla, de ugyan ezt a mentor systemmel is meg lehetne oldani. mellesleg nem mindenkinek van lehetősége havi szinten fizetni a pa-t. nah mindegy, ugye megszoksz, vagy megszà¶ksz. à‰n inkà¡bb elfogadom ezt ami most van, és reménykedem benne hogy a farmer koreaiakra is gondolnak. :)
     
  19. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    mephi 85 es 90 kozott igen is megeri elhagyni aden teruletet. igaz, hogy pa felhasznalo vagyok, de nekem 85->86 az 1 nap, volt ugyan ugy a 86->87 is. 87->88 az volt ketto, 88-89 1 es 89->90 az 2. szoval ha osszeadom a napokat, akkor kereken egy het alatt meg volt a 90. reggel letudtam a ket kartiat es egy nurseryt utana meg irany harnak 3. szoval igen is megeri kimozdulni adenbol. gondolj bele, 2 het alatt 90 vagy(mivel nem hasznalsz pa-t). 90-en mar nagyon jol jon az xp. istina, fortuna, spezi, kartiak. 91-esen meg elmehetsz h3ba is. 92-tol fairyzel, 94tol irany orbis. szoval ne rothadjatok adenben :d
     
  20. Mephi

    Mephi User

    Joined:
    24.02.12
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    elà¡rulnà¡d hogy 89-es szinten hol tudnék olyan bitang jól fejlődni à­jà¡sszal hogy 4 nap alatt elérjem a 90-et?:) mert én próbà¡ltam h3-mat, de nem là¡ttam sok értelmét mert 1,5-2 óra alatt nem kaptam valami sok xp-t. ugyan ez a helyzet gog-ban is.
     
    Last edited by a moderator: Jun 2, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.