1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neidr

Neidr User

ket kartia egy gyors nursery. nurserybe 6 orankent tudsz elnezni es ijasszal nagyon jo ott az xp. miutan ez a 3 megvolt mars harnak 3-ra :)

2. Mephi

Mephi User

nah ezt ma ki is próbà¡lom. mondjuk nem lesz ma sok időm jà¡tszani, de talà¡n beleférnek a dolgok :) kà¶szi.
    amàºgy ha gondolod à­rj rà¡m jà¡tékban és ott tudunk bővebben dumà¡lni a dologról. karakterem neve szintàºgy mephi

3. RapidBlades

RapidBlades User

ma gondolkodtam azon, hogy, most lehet borul ez a tautis megjelenési felà¡llà¡s. ugye eddig àºgy volt, az utóbbi időkben, hogy megjelenik egy update koreà¡ban és megjelenik utà¡nna az update x idő màºlva az oroszoknà¡l majd ez kà¶vetően kb 1,5 hónappal az ncwest-nél majd kb 1 hét màºlva az innova eu-n.

de most az a helyzet à¡llt elő, hogy a tautiról az oroszoknà¡l még csak hà­r sincsen. az ok amiért az innova eu-n az ncwest utà¡n jelenik meg az update az, hogy megvà¡rjà¡k az angol fordà­tà¡st. de a csattanó itt jà¶n. az innova sajà¡t klienst hasznà¡l tehà¡t az orosz és eu kliens nem egyezik az nc-s kliensekkel.

szóval elméletileg akkor jelenhet meg a tauti innova eu-n, ha mà¡r az készen van az ncwest-hez és az innova ru-hoz is. de ez csak az én spekulà¡cióm.

4. Satamael

Satamael User

ncwesten 13-à¡n jelenik meg hivatalosan.gyanà­tom, hogy nem sokkal utà¡na itt is lesz.

5. Tomasi

Tomasi User

ha azt nézzà¼k harmony 1 hétre rà¡ jà¶tt, akkor most is ez và¡rható, szerintem jà¶vő hétvégén megvà¡rjà¡k még a sieget/tw-t, és a sieget kà¶vető héten kedden azaz 19-én (ekkor szokott lenni a maintenance) jà¶het.

6. RapidBlades

RapidBlades User

szerintem ezzel nem nagyon éri meg à­gy kalkulà¡lni. mà¡rmint volt mà¡r arra példa, hogy megjelent egy update koreà¡ban és 2 hónap màºlva mà¡r ncwest-re is kijà¶tt.

vagy, hogy eleinte az innova mindig le volt maradva 1-1 update-al az ncwest-től, de aztà¡n tà¶bb update-ja is előbb jelent meg 1-2 hónappal, mint az ncwest-nél.

de volt olyan, hogy a garcia epilogue kijà¶tt japà¡nban szeptemberben ncwest-nél meg november végén. aztà¡n a high five legàºjabb része kijà¶tt ncwest-nél mà¡rciusban japà¡nban meg jàºlius kà¶zepén.

amennyi bizonyos, hogy félévén belà¼l minden update megjelenik az à¶sszes nc-s régióban tehà¡t korea, japà¡n, taiwan és ncwest.

de példà¡ul kà­na, indonézia, thaifà¶ld, vietnam vagy az innova egyedà¼là¡llóan frissà­tik a klienseiket, rà¡adà¡sul sajà¡t klienst hasznà¡lnak.

szóval a lényeg, hogy van mikor a nem nc-s régiók koreà¡t kà¶vetően hamarabb indà­tjà¡k az àºj update-et mint az nc-s régiók, de tà¶bbszà¶r előfordul, hogy a koreai megjelenést kà¶vetően egy évvel később jelenik meg 1-1 update, àºgye most kà­na, thaifà¶ld és indonézia is ilyen helyzetben van.

7. syzgod

syzgod User

szerintem meg jà¶n, amikor jà¶n. :)

8. RapidBlades

RapidBlades User

hehe, a legjobb hozzà¡à¡llà¡s:d

9. Tomasi

Tomasi User

nekem meg mindegy, 1 hónapja quitteltem :d

10. pokface

pokface User

vicces là¡tni a szerveren a sok magyart, akik pà¡r napja vagy hete érték el a 90es szintet, de 94es party limittel csinà¡ljà¡k a legutolsó partyt is .
    rendszerint istinà¡n minden napos ez a jelenség mikor kb mindenki 90es a partyba, de a min lvl limit 94.
    vicces ez egy kicsit szà¡momra, mondjuk legalà¡bb mà¡s megcsinà¡lja helyettà¼k istinà¡t vagy fortunà¡t :d:dd

11. Neidr

Neidr User

pok amig nem voltal 93 te nem istinaztal? :)

12. pokface

pokface User

de istinà¡ztam, sajna nem is csak egy karival kellett végigszenvednem a 90es szintet.
    viszont ha netà¡n én szerveztem a partyt, 90esen nem csinà¡ltam 94es party limitet rà¡,de még 92eset sem.91-et persze célszerű mert addigra mindenki megtanàºlja tà¶bbnyire mi a dolga.
    meghà¡t nekem 90esen nem immortà¡lom volt meg 200 attris apo fegyóm :d

persze semmi kà¶zà¶m hozzà¡ nyilvà¡n, csak nevetségesnek tartom személy szerint én.
    meghà¡t akinek nem inge nem veszi magà¡ra :p

13. Neidr

Neidr User

ha 90-es egy dd akkor egyertelmuen nagyobb szintet rak kovetelmenynek, h ne legyen feltuno az, h tul lassu :)

14. Mephi

Mephi User

nah àºgy néz ki tauti pts lesz holnaptól. kivà¡ncsi vagyok mi àºjat tud mutatni a jà¡ték, mert a patch note szép, de az ncwest patchnote tartalmazza mà¡r a harmony updatet. jó lenne konkrét dolgokat is tudni. rapidblades ha jól tudom te ncwesten jà¡tszol. mit tapasztaltà¡l, milyen lett a tauti?

Last edited by a moderator: Jun 15, 2012
  15. RapidBlades

RapidBlades User

hà¡t ahogy elkezdtem vele jà¡tszani főleg a tegnapi nap folyamà¡n az az érzés kapott el mintha c5-interlude-os időkben jà¡tszanék. szóval amit tapasztaltam:

1. a grafika lagg nekem szinte teljesen eltà¼nt eddig a low detail-en ment a jà¡ték olyan sebességel mint most full-on. rà¡adà¡sul 3 box-al.

2. a bossok sokkal erősebbek lettek ncwest szervereken azt mondjà¡k 94 alattiak mondhatni hasznavehetetlenek istina, fortuna, spezion instance-okba leginkà¡bb mert a bossoknak 3x hp-ja lett.

3. a drop és spoil rate drasztikusan csà¶kkent legalà¡bbis 85+. viszont drop-ra olyan key matik esnek amiket ha kraftolsz egyből standard vagy blessed itemet ad illetve az npc is 5szà¶rà¶s à¡ron veszi őket.

4. az xp a szóló terà¼leteken érezhetően tà¶bb és jobb.

5. a ceremony of chaos nekem nagyon bejà¶n, 18 ember beteleportà¡l egy arénà¡ba és tàºl kell élni 5 percet illetve lehetőleg a legtà¶bb ellenfelet le kell győzni, hogy nyerj.

6. ahogy észreveszem a tyr warrior és az othell rogue sokkal erősebb. othell rogue mà¡r elég kà¶nnyen képes megà¶lni egy healert, észnél kell lenni persze, hozzà¡ mert még mindig nagyon tà¡pos a healer, de mà¡r meg lehet őket fogni.

7. az àºj attribute rendszernek a hatà¡sà¡t én annyira nem érzem, mà¡rmint akkor ha mobokat à¶là¶k viszont ahogy là¡ttam ha ők à¼tnek engem akkor ténylegesen nagyobbakat à¼tnek.

8. eddig sehol nem à­rtak róla, de bekerà¼ltek àºj boss fegyverek a jà¡tékba. példà¡ul a ron's axe ami r95-à¶s 600 p. atk és +20% magic restitance-ot ad természetesen sa-kat is lehet rà¡ tenni.

9. a vitality kicsit tà¡posabb lett gyorsabban lehet vissza tà¶lteni ha valami olyan buffal xp-zel és lassabban fogy ki ha nem full partyban vagy.

10. à–sszesegében szerintem nagyon jó lett, de szerintem x időnek el kell telni, hogy a jà¡tékosok kà¶zà¶tt hà­re menjen, hogy a tauti tényleg jó. mondjuk még a dark side-os kastélyok nem jelentek meg illetve siegek sem voltak, szóval igazà¡n nagy drà¡ma eddig nem volt. de szerintem az ilyen "old school" pvp-zők imà¡dni fogjà¡k majd az àºj siege-t, de szerintem leghamarabb csak néhà¡ny hét màºlva tapasztalhatjuk, hogy ezek a régi jà¡tékosok majd egyre inkà¡bb kezdenek visszatérni.

11. ha valami kérdés van még akkor à­rjà¡tok nyugottan à¡ltalà¡ban live và¡ltozatban tà¶bb szokott lenni mint pts-en (legalà¡bbis az ncwest-nél mindig à­gy van).

16. Neidr

Neidr User

mi a helyzet a feoh wizardokkal? gondolom maradtak a regiek a btm valtoztatason kivul. amugy egy fontosabb kerdes: yul archer sokkal tobbet sebez mint eddig?

17. RapidBlades

RapidBlades User

yul archer-ről sokat nem tudok őszintén szólva. majd utà¡nna kérdezek. viszont ez a feoh btm ahogy hallom szinte à¶rà¶k mana-t biztosà­t a feoh-knak ami jó mert eddig mikor az aeore healerem jà¡tszottam tàºlsà¡gosan nem à¶rà¼ltem ha feoh volt a partyban, mert tàºlsà¡gosan ette a mana-t rà¡adà¡sul bossok esetében egy summoner vagy rogue tapasztalatom szerint eddig is jobb dmg dealer volt hà¡t még most, hogy az othell rogue ennyire erős lett.

viszont egy àºj dolog ami nem a tautihoz kà¶tődik, de sokkal inkà¡bb a koreai augusztusi nagy update-hez. azt beszélik, hogy négy àºj kaszt lesz a jà¡tékban! 85 fà¶là¶tti. àllà­tólag a legvalószà­nűbb az, hogy az ilyen egyedi kasztokat próbà¡ljà¡k majd vissza hozni mint shillen saint, grand khavatari, maestro stb.

ehhez kapcsolódva a glory days update-ben lesz egy quest amivel meg lehet và¡ltoztatni az awakened class-odat vagy dual class-odat, ilyen service awakened class main class-ra van ncwest-nél, de csak egyszeri alkalom illetve gondolom az àºj kasztokra nem lehet majd vele và¡ltatni. de valószà­nű, hogy a quest-en keresztà¼l majd igen. ez nekà¼nk minden képpen jól jà¶n ki hiszen valószà­nű, hogy hozzà¡nk a glory days majd csak szeptemberben jà¶n, innovà¡hoz gondolom 1-2 héttel később, szóval fogjuk tudni, hogy mik lesznek az àºj kasztok és nem megy a kaszt và¡ltoztató quest pocsékba:).

de még van kb 2 hónap a megjelenésig szóval addig még sok minden và¡ltozhat.

18. syzgod

syzgod User

engem a tank, iss, wynn érint, azokról valami? :) egyébként minden tetszik, kivéve, hogy a feoh à­gy is elég op volt, rà¡fért volna egy gyengà­tés, nem hogy erősà­tés. az, hogy a mobok nagyobbakat à¼tnek azt meg nem nagyon értem. bà¡r ahol van mentor ott hàºzol gyorsan attribute-ot a pà¡ncélra. szóval ha azt nézzà¼k védelem szempontjà¡ból az attribute sokkal fontosabb lett. a grafikà¡s és a vitality-s dolognak à¶rà¼là¶k viszont a boss-ok 3x hp-ja az kicsit sok szerintem, à­gy a 90-94 karik majdnem hasznavehetetlenek. à‰s a nehezà­tés mellé tà¶bb xp-t is adnak legalà¡bb? az igaz, hogy istina-ra 2 party a minimum?

19. Neidr

Neidr User

istina minimum ket party, acid drop meg tud olni. justice punishment nem mukodik mar bossokon. istina egy hardcore raid lesz :d jah es 2x hp neki is tudtommal :)

20. RapidBlades

RapidBlades User

1.
    - tank annyiba và¡ltozik főleg, hogy là¡tod a summonod skill reuse time-jà¡t és ugyan nem teljesen megerősà­tett részemről, de talà¡n mint melee dd a tank is kapott némi sebzés bónuszt.
    - iss enchanter egész jó lett a debuff-jai 5-ről 10 sec-re nőttek. illetve elvileg itt is érvényes lehet a melee sebzés bónusz.
    - wynn summoner hà¡t ami fontos neki, ugye, hogy là¡tod a skill reuse time-ot a summonoknak szerintem mà¡s và¡ltozà¡s nincs nà¡la.

2. szerintem a feoh nem lett tà¡posabb csak az aeore healernek lett kà¶nnyebb dolga valamivel, mivel à­gy nem kell mindig a feoh mp-jét néznie.

3. ez az egész sebzés téma a mobok attribute értékétől fà¼gg.
    példà¡ul orbis temple.
    ugye ott minden mob dark attribute-al bà­r ez azt jelenti, hogy 300 attri dark attack-ja és dark resist-je van a moboknak tautitól ott. szóval ez ilyen kiinduló pont.
    ha à¶sszességében 220 attribute eltérésig van sebzés bónusz. tehà¡t ha neked mint tank volt 520 dark attribute defense-ed pl és eddig kaptà¡l a mobtól 1000dmg-t most mà¡r csak 760-at fogsz kapni, de ha 80 vagy kevesebb dark resist-ed van akkor tautitól ott 1240dmg-t fogsz kapni.

4. hà¡t igen bossok keményebbek sokkal és nem, nem adnak tà¶bb xp-t. tehà¡t most mà¡r a bossok mint régen àºjra inkà¡bb csak drop-ra lesznek alkalmasak. de hà¡t mà¡r à­gy 14 emberrel kell osztozni majd nem 7-el.
    igen istinahoz két party kell. ami még durva ahogy hallottam octavis-t egy 97-99lvl-es csoport akarta à¶lni tauti utà¡n a top klà¡nok emberei és a stage 1 45 percig tartott nekik!!

szóval egy darabig trasken-re, valakasra antharas-ra extreme tauti-ra vagy akà¡r extreme octavis-istina bossokra szerintem ne szà¡mà­tsunk:d

Thread Status:
Not open for further replies.