siema, jako że dawno w l2 nie grałem (przed tym serwerem) powiedzcie mi (tak łopatologicznie) czym właściwie jest dualclass ? jak rozumiem muszę na pewno mieć maina + subę, ale jakie lvle tych postaci są potrzebne, czy obie mają być przebudzone etc ? i co daje suba ? dodatkowo jeśli chodzi o suby jeśli np. mam krasnala którego można przebudzić na othela lub tyrra (w zależności od wcześniejszej drogi) i jako subę wybiorę np. dark elfa łucznika, to czy po przebudzeniu archera na subie będę miał skille rasowe dark elfa czy też krasnala ? oraz 3 pytanie, jeśli np. wykoksam subę (de) na 85 kupię stone of destiny i zmienię go na np. spsa to jak wygląda to ze skillami rasowymi ? main ? suba ? czy nowa suba po zamianie ? i wreszcie w którym momencie używa się stone of destiny (w razie czego) ?
odpowiem na to co potrafie. 1. musisz mieć maina 85 + zeby przebudzić dual classe. przykladowo, nie może być tak, ze masz maina na 75 i przebudzoną subklase. dual class to tak jak main tylko, ze nie możesz brac udziału w oly. 2. podobno ( slytszalam od kilku osob ) ze skile rasowe zostają ci z twojego maina. czyli jak bedziesz na mainie miał tyrr wariora z kowala i zrobisz sube powiedzmy sigel knajta to bedziesz miał skile rasowe kowala. 2. na to, nie potrafie odpowiedzieć. kiedys kluciłam sięo to jakąś godzin na ally czacie i wszyscy mieli mnie już dosc . nie jestem pewna moich odpowiedzi. sama sie nad tym zastanawiam. dlatego, prosze o sprostowanie jeżeli coś zle napisalam. ale jestem pewna w 94.5% ze mam rację a i jeszcze jedno. stone of destiny możesz uzyć tylko wtedy kiedy jeszcze nie zostales przebudzony na mainie. przykladowo: masz shilen saint na 84 lvlu. uzywasz divine stone i stajesz sie na przyklad grand kwatari 84 lvl, z wygladem dark elfa. po przebudzeniu nie mozesz juz uzyc kamyczka. chyba ze na subklasie
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska