1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

DualClass

Discussion in 'Archive 2.0' started by Sulik, Mar 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sulik

Sulik User

siema,
    jako że dawno w l2 nie grałem (przed tym serwerem) powiedzcie mi (tak łopatologicznie) czym właściwie jest dualclass ?

jak rozumiem muszę na pewno mieć maina + subę, ale jakie lvle tych postaci są potrzebne, czy obie mają być przebudzone etc ? i co daje suba ?

dodatkowo jeśli chodzi o suby jeśli np. mam krasnala którego można przebudzić na othela lub tyrra (w zależności od wcześniejszej drogi) i jako subę wybiorę np. dark elfa łucznika, to czy po przebudzeniu archera na subie będę miał skille rasowe dark elfa czy też krasnala ?

oraz 3 pytanie, jeśli np. wykoksam subę (de) na 85 kupię stone of destiny i zmienię go na np. spsa to jak wygląda to ze skillami rasowymi ? main ? suba ? czy nowa suba po zamianie ?

i wreszcie w którym momencie używa się stone of destiny (w razie czego) ?

2. Nirvi

Nirvi User

odpowiem na to co potrafie.
    1. musisz mieć maina 85 + zeby przebudzić dual classe. przykladowo, nie może być tak, ze masz maina na 75 i przebudzoną subklase. dual class to tak jak main tylko, ze nie możesz brac udziału w oly.
    2. podobno ( slytszalam od kilku osob ) ze skile rasowe zostają ci z twojego maina. czyli jak bedziesz na mainie miał tyrr wariora z kowala i zrobisz sube powiedzmy sigel knajta to bedziesz miał skile rasowe kowala.
    2. na to, nie potrafie odpowiedzieć. kiedys kluciłam sięo to jakąś godzin na ally czacie i wszyscy mieli mnie już dosc :p.
    nie jestem pewna moich odpowiedzi. sama sie nad tym zastanawiam. dlatego, prosze o sprostowanie jeżeli coś zle napisalam. ale jestem pewna w 94.5% ze mam rację :)

a i jeszcze jedno. stone of destiny możesz uzyć tylko wtedy kiedy jeszcze nie zostales przebudzony na mainie. przykladowo: masz shilen saint na 84 lvlu. uzywasz divine stone i stajesz sie na przyklad grand kwatari 84 lvl, z wygladem dark elfa. po przebudzeniu nie mozesz juz uzyc kamyczka. chyba ze na subklasie :)

Last edited by a moderator: Mar 22, 2012
  3. Eska

Eska User

witam,

zamykam i przenoszę do archiwum.
    stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj.

pozdrawiam,
    eska

Thread Status:
Not open for further replies.