witam zablokowała mi się skrzynka mailowa na jeden postaci. prawdopodobnie przez ilość maili. maile są z ah (wydaje mi się ze ich jest więcej niż 32 stron czyli 256 maili). sprzedawałem i sprzedawałem ale nie odbierałem pieniędzy z ah. teraz jak klikam na ikonkę poczty lub /mailbox to nic się nie dzieje. nie ma żadnej informacji o błędzie, nic, po prostu nic się nie dzieje (nie otwiera się okno z mailami). na innych postaciach na tym koncie wszystko działa poprawnie. czy ma ktoś jakiś pomysł jak odzyskać adenę i jak korzystać z poczty? i czy gm czytają posty w naszym rodzimym języku? pozdrawiam
hmm - jest to jakieś rozwiązanie - tylko 2 tygodnie bez handlowania? ;((((( dzięki za info. jak można sie z gmami skontaktować? w grze to ich nie ma. na forum (pm) można do nich po naszemu pisać? pozdrawiam
pewnie masz zbyt dużo maili niż to jest możliwe i się zablokowało. spróbuj tutaj - https://support.4game.com/ . ale pewnie i tak będziesz musiał odczekac te 2 tyg
witam gm są wielcy. pomogli, pokasowali kilkanaście maili i mogę handlować podziękowania dla gmow. miłego
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska