zaczął bym od "farmienia czegokolwiek", a jeśli to nie przyniesie pożądanych skutków to proponuje użyć szukajki...
imo przed 4 profka mozesz klepac pt do loa i spolowac lecz chyba tez podniesli tam lvl wiec tylko po 4 profce i w pt solo nei da rady ;p chyba ze kupywac cos taniego i sprzedawac drozej jesli chcesz sie bawic ;]
generalnie fajterzy mają ciekawie na gog upper. można się tam dobrze obłowić przy odrobinie szczęścia - recka na klate ~20kk , full item 200kk. poza tym wykonuj instancje zakena, morduj terendora. jeśli naprawde masz kryzys to sprzedawaj element krysze. literki ii, m są warte ~800k sztuka wiec też pare groszy. swamp oraz quest na mithrill mines to około 2kk w sumie.
przypominaja mi sie stare czasy kiedy mozna bylo isc do kuzni na szarki z wlocznia, leciala adena, exp i byla zajebista zabawa, tu pozostaje tlyko fairy z nedznym expem i smiesznymi pieniedzmi kurde, nie mam pomyslu na solo play
a co to za problem znaleźć party na party matching? nawet grając dagerkiem mam dużo zaproszeń do gog. to tylko przykład, wystarczy poszukać
jak sie bije mobki 1 by 1 to nie jestem dziwie ze masz tam słaby koks/drop. poza tym pytania typu "jak zarobić pieniądze/adene" są naprawdę śmieszne akurat daggerki na gog / orbis 3 są najlepsze
no ja gram warriorem i nie mam tylu zaproszen, wracajac do tematu nie pytam jak zarobic kase ale jak sensownie na nia zapracowac hehe nie majac cp
ojtam zaproszenie - wchodzić do pokojów cię interesujących lub samemu zakładać. a co do kasy ja jakoś nie narzekam za bardzo na jej brak chociaż więcej by zawsze mogło być ;] zresztą i tak nawet nie napisałeś/aś jaki masz level więc ciężko cokolwiek doradzić ;p
dziwne że nie starasz sie o zaden klan przy takim levelu. raczej by nie bylo problemu. w god wszystko jest na nacisk na party. praktycznie każda instancja wymaga pełnego party, tak samo jak miejscowki. także lepiej znajdź sobie nawet byle jaki klan i problemy finansowe się rozwiąża.
totalnie sie zgadzam... skończyły się czasy że brało się boxy na plecy i farmiło varke czy inne gówienko. nie masz pt - nie istniejesz
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska