witam, mam zamiar przeniesc sie na innove prosto z ncwest z powodu duzej liczby faily mam do was pare pytan: 1. normalni gracze moga odpalic tylko 1 konto, a ci z premium acc max 2 czy moga wiecej ?? 2. ile jest tutaj serwerow ? ile maja online, czy to sa stare serwery czy moze jest jakis co ma pare miesiecy ??
1. normalni gracze nie mogą odpalać dualboxa, gracze z pa mają prawo do 1 2. są 2 servery core (starszy) i aria... z tego co na forum da się przeczytać to aria jest fail servem (ale to tylko ze słyszenia wiem, więc nie wiem na ile to prawda)
a wiec: core - stary serwer gdzie ludzie maja juz duzo itemow, epicow itd aria - fail jest na core jeszcze miejsce dla graczy zaczynajacych od 0 ??
w oren/schutt/aden/rune ciągle można widzieć komunikaty, że party szukają ludzi na labe/kame więc domyślam się, że ludzie ciągle jeszcze zaczynają od początku... miejsca jest zawsze dość i itemy strasznie tanie są.
a skad jest host serwa ?? europa czy rosja, jaki jest ping ?? i czy jest jakis sposob zobaczenia online serwera ?
online nie jest najgorszy choć wcześniej bywał lepszy... może ciepło się zrobiło i ludzie zaczęli na dwór wychodzić xd
jesli chodzi o lokacje serwer, jest w luksemburgu , możesz sprawdzić sobie ping: 'telnet 109.105.156.11 17453'. 'telnet 109.105.156.11 7777' 'telnet 109.105.156.12 17453' 'telnet 109.105.156.12 7777' 'telnet geo.l2.eu 2106' 'telnet frostsecurity.net 80'. login server - 2106 game server - 7777 frost (work and update) - 17453 and 80 jedynie forst łączy się z serwerem w rosji.
raczej nuda. teraz opłaca się robić tylko i wyłącznie instancje typu kartia czy tam spezion i inne. standardowy grind przestał być opłacalny kiedy masz pasek vitality.
podłącze się do tego tematu co by nowego nie zakładać. chodzi o feathered hat. wiem że to ponoć można zdobyć w aden od npc. jakie maty na tą czapę są wymagane?
chyba nie gramy w tą samą grę. posiadając vit, opłaca się iśc na rundę do o3, gdzie za jednego moba posiadasz prawie 12kk expa. mając party które robi średnio około 2k pkt, wychodzi ci : 30 min ~ 2k points / 7 = 3,5 biliona expa teraz vit działa tylko i wyłącznie na kartie grupową, gdzie de fakto stracisz więcej vita, niż zarobisz expa, nim dojdziesz do ostatniego bossa. na fortunie vit nie działa. czyli reasumując powiedzmy na lvl 87+ lepiej iść na gog low czy upper, i zbić tam vit, lub jeszcze lepiej iść na harnak 3.