1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Szukam klanu

Discussion in 'Archive 2.0' started by Razzly, May 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Razzly

Razzly Banned

cześć,
    szukam klanu z orientacja na pvp. moja profka to othell rogue 90 lvl. po zrobieniu instancji typowych dla tej kroniki po prostu nie ma nic ciekawego do roboty. tak wiec poszukuje zorganizowanego klanu gdzie nie trzeba np. na siege leżeć na ziemi tylko aktywnie brać udział.

niestety z racji pracy nie moge wstąpić do jakiegokolwiek cp. znajde jakiś polski klanik? piszcie tu albo mail in-game.
    server core

2. Alarion

Alarion User

spróbuj old boyz, albo hunters. dzis na giran pokazali, że mają naprawdę fajny zerg (lvlowo akurat jak twój) i nie bali się walczyć, przez bite 2 godziny na obydwu sieges.

3. Fenris

Fenris User

hunters jak najbardziej :) mam tam znajomych ze starych czasów (zamierzchłych) :p

4. AyGo!

AyGo! User

hunters - zapraszamy.

5. SWIRUS

SWIRUS User

na oren faila zaliczyli :) 1 siege nie robi z nikogo dobrego clanu xd hunters = zbieranina randomow spamujacych bsoe xd az mnie oczy bola co za ludzie tu pisza wychwalajac takie clany jak hunters xd

6. Kardrigern

Kardrigern User

a ty czym się randomie możesz pochwalić, jakąś lepszą opcję masz do zaproponowania?

7. Alarion

Alarion User

bez kitu, kim ty jesteś randomie? nie pisałem nigdzie, że hunters albo oldboyz należą do czołówki serwera, ale jest to w jakimś tam stopniu zorganizowany polski klan (ze wszystkimi pozytywnymi i negatywnymi tego konsekwencjami) i jeżeli ktoś woli zabawę na tym "mid lvlu " servera to bez wątpienia może ten klan wybrać. jak ktoś będzie chciał mieć wojnę z całym serwerem, to wybierze ooc lub hb.

8. SWIRUS

SWIRUS User

bezsensowne pytanie ,,kim ty jestes radomie " odwdziencze sie a kim ty jestes randomie ?:) ( nie musisz odp. bo nie interesuje mnie to )

napisalem swoja( chociaz nie tylko, bo taki status maja na serverze ) opinie i tyle w temacie:) jeszcze jest 3 typ clanow obecnie na servie mniejsze ( w wiekrzosci core ) clany ktore góruja nad takimi zbiegowiskami randomow:)

9. Kardrigern

Kardrigern User

rejestrujesz się na forum jedynie po to by pluć na innych, nie stać cię nawet na to by się podpisać (i nie nie chodzi tu o twoje imię i nazwisko a o nick z gry), bo pewnie wówczas by się okazało, że to ty dopiero jesteś w lolklanie i sie dziwisz, że ktoś pisze o tobie random z d...?

a skąd ten status wziąłeś? raczej z wypowiedzi w tym temacie wynika, że gracze inaczej niż ty odbierają ten klan, więc jak już musisz pluć to rób to sam, a nie podciągaj pod to innych.

które? pewnie nie odpowiesz bo tylko wstydu byś im narobił, że takim ******om jak ty się podobają :p

ps. mogę się załozyć, że cię z tego klanu wypieprzyli i teraz tylko qq został :p

10. Fenris

Fenris User

+ kardrigen
    zgadam się w całoście ... założył konto i pluje na innych imbecyl :)

11. Razzly

Razzly Banned

ja tam już klan mam ... ;d że tak się wtrące :d

12. Alarion

Alarion User

poflamować takich loli jak swirus zawsze można ; )

13. SWIRUS

SWIRUS User

haha widze ze racjonalnie myslenie jest tobie obce ;)

po 1 . domyslenie sie mojego nicku nie jest za trudne :) swir a jakbys mial chwila i przemyslal co piszesz to bys wiedzial ze niektorych nicow z gry nieda sie na forum zarejestrowac ;) ( conajmniej 5 znakow etc. )

ps2. od 8 lat gram tylko w core clanie :) nigdy nie dochodze do lol clanow ;) ale najlepiej jest gowno wiedziec o kims a pisac:)

ps3. prosze badzo przyklad clanu opartego o core clan :) np. pvp,hf,pf ( chociaz dokladnie niewiem ile core clan liczy),orts . tak na szybko ;) ( jest to moja opinia kazdy moze uwazac inaczej )

pozdro od randoma xd zapraszam na pw forum fighterow :) temat zakonczony :)

14. SWIRUS

SWIRUS User

kiedy konto zostalo zalozone mozesz sprawdzic i ty :) nawet proponowal bym to sprawdzic zanim cos takiego napiszesz:) a to ze malo kiedy sie udzielam na forum to moja sprawa ,,imbecylu,, :)

a odnosnie plucia na innych to napisalem prawde :) ze to bsoe master clan :) kazdy kto mial z nimi wara chodz raz pewnie to potwierdzi kazde 1 vs 1 , 1 vs 2,3 nawet konczy sie bsoe :) tak samo pt vs pt pr i tyle odnosnie wara ;) zapraszam na pm koncze zbendny spam w topicu:)

15. Fenris

Fenris User

i nawet edytować posta nie potrafi ... lamus - idz na polaczkowo kraina dla ciebie :)

16. SWIRUS

SWIRUS User

nie osmieszaj sie juz bardziej :) see u in game :)

17. Kardrigern

Kardrigern User

ok bsoe master

18. SWIRUS

SWIRUS User

odpusc sobie dziecko bo co jak co ale bsoe nigdy umnie nie zobaczysz ;) 8lat gram w to nigdy bsoe nie spalilem nawet na pk :) dlamnie ta gra ma zasady i poziom a nie jak dla wiekrzosci placzkow polaczkow

19. Fenris

Fenris User

on pali soe na ud :d

20. lempartus

lempartus User

jeśli dobrze kojarze nick swir to ulric knight.
    oceniać inne klany jest łatwo, dużo trudniej jest zbudować samemu lepszy i mocniejszy od tych krytykowanych. nie wiem w jakiej kondycji są huntersi czy też oldboys, ale na ostatnim siegu całkiem ładnie się pokazali. chylę czoła za determinację w dążeniu do celu.
    wyzywanie innych nie przystoi rycerzowi ulrica

Thread Status:
Not open for further replies.