klan "dreams" ma już spokojnie parę latek, gramy dla przyjemności, ale i dla "no-life'ów" miejsce się znajdzie . jesteśmy znani z serwerów prywatnych, mamy zgraną ekipę i bardzo fajną atmosferę na mumble. poszukujemy nowych członków. najbardziej brakuje nam tanków, ale przyjmujemy wszystkie klasy i levele. bezwzględnie wymagamy mumble (wystarczy odsłuch). przyjmujemy również cp i mniejsze klany. zapewniamy wspólną zabawę (przez cały dzień min. 10 osób online, w "godzinach szczytu" 50), pomoc w levelowaniu (bardziej doświadczeni gracze postarają się odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące gry), udział w tw i siedge'ach. posiadamy clan hall, fortecę, wszystkie skille klanowe (clan level 8). zainteresowanych prosimy o kontakt w grze: swiety, ihealer, li0na, armagedon. http://www.dreams.piasta.pl/
5 razy próbowałem żeby mnie ktoś dodał i nikt nie potrafił a znamy się z exa tylko byłem w ru z exa był to klan ogarniajacy więc polecam i życzę powodzenia
@ henryhill: to, że prowadzimy rekrutację nie oznacza, że przyjmujemy wszystkich bezwarunkowo. kierujemy się opinią na temat gracza.
nie chce się rozpisywac co i jak tylko za każdym razem miałem dostać inva następnego dnia po czym nikt nie odpowiadał na pmy więc chyba wystąpił problem z komunikacja chyba że mnie kierowano nie do tych osób ale już po sprawie życzę powodzenia i dużo fragów pozdrawiam