1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Klan "Dreams" rekrutuje!

Discussion in 'Archive 2.0' started by crazeey, May 12, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crazeey

crazeey User

klan "dreams" ma już spokojnie parę latek, gramy dla przyjemności, ale i dla "no-life'ów" miejsce się znajdzie ;). jesteśmy znani z serwerów prywatnych, mamy zgraną ekipę i bardzo fajną atmosferę na mumble.

poszukujemy nowych członków. najbardziej brakuje nam tanków, ale przyjmujemy wszystkie klasy i levele. bezwzględnie wymagamy mumble (wystarczy odsłuch). przyjmujemy również cp i mniejsze klany.

zapewniamy wspólną zabawę (przez cały dzień min. 10 osób online, w "godzinach szczytu" 50), pomoc w levelowaniu (bardziej doświadczeni gracze postarają się odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące gry), udział w tw i siedge'ach. posiadamy clan hall, fortecę, wszystkie skille klanowe (clan level 8).

zainteresowanych prosimy o kontakt w grze: swiety, ihealer, li0na, armagedon.

http://www.dreams.piasta.pl/

2. henryhill

henryhill User

5 razy próbowałem żeby mnie ktoś dodał i nikt nie potrafił ;) a znamy się z exa tylko byłem w ru z exa był to klan ogarniajacy więc polecam i życzę powodzenia ;)

3. Mithen

Mithen User

fajne bajki !

4. crazeey

crazeey User

@ henryhill:
    to, że prowadzimy rekrutację nie oznacza, że przyjmujemy wszystkich bezwarunkowo. kierujemy się opinią na temat gracza.

5. henryhill

henryhill User

nie chce się rozpisywac co i jak tylko za każdym razem miałem dostać inva następnego dnia po czym nikt nie odpowiadał na pmy więc chyba wystąpił problem z komunikacja chyba że mnie kierowano nie do tych osób ale już po sprawie ;) życzę powodzenia i dużo fragów pozdrawiam

Thread Status:
Not open for further replies.