Cześć! Wbrew wszystkim opiniom (głównie negatywnym) co do tego, żeby zacząć grać w tą "wymierającą" grę, postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z Lineage 2 ^^ Zrobiłem sobie piękną elfkę <3 i będę szedł w tego yul archer czy jakoś tak, w każdym razie pod "szczelanie" z łuku Jeżeli ktoś miałby ochotę pograć na spokojnie z zielonym graczem, dzielnie odpowiadać na pytania początkującego i po prostu dobrze się bawić to zapraszam do wspólnej gry. Docelowo chciałbym spróbować swoich sił w tych wszystkich słynnych akcjach PVP z jakich słynie Lineage 2, wiecie - oblężenia, grupowe walki. To na pewno musi być Świetna Zabawa! Zdaje sobie sprawę, że "łeee" <płacz> jest P2W, ale i tak cały ten "hejt" nie przekona mnie żeby odinstalować grę Tak więc, jeżeli ktoś miałby ochotę razem pobiegać to piszcie śmiało pod tym postem, na pewno się jakoś w grze znajdziemy ^^
Pvp zaczyna sie dopiero na 103+ z sprzetem za jakies 300b na start Wiec co do pvp to poczekasz aby chociaz w polowie cieszyc sie pvp na siege. Ale fajnie ze masz checi. Pamietqj tylko aby sie nie zniechecic przed 101