witam, 1#mam pewien problem z wyborem postaci a dokładniej rasy human. nie mogę jej wybrać. wszystkie inne są w porządku i nie ma problemu ze stworzeniem tych postaci. 2#chcę stworzyć daggera treasure hunter, czyli muszę na początku wybrać human fightera a później? czy istnieją jakieś sposoby na build tej postaci/? dopiero zaczynam zabawę z l2, więc wybaczcie brak profesjonalnych określeń
z 1 problemem już sobie poradziłem ponaciskałem naokoło przycisku human i jakoś weszło. 2 od początku napaliłem się na treasure hunter. priorytetem jest dla mnie exp, oraz jako takie pvp(wiem że dagger jest dobry na bishopa itp, tak?) chciałbym pograć z kumplami w ok 5 osób i zastanawiam się nad postaciami jakie musimy wybrać aby w pt było przyjemnie. 3 nowe pytanie-jak mamy się spotakać w jakimś miejscu jak każdy(chyba) zaczyna w innym mieście? z góry dziękuje za pomoc!
@2. fighter -> rogue -> treasure hunter -> adventurer -> othell rogue @2. aby w pt było przyjemnie powinniście się postarać o buffera i healera... przyda się też tank no i postacie, które zadają ból potworkom (lub innym graczom) @3. wszyscy zaczynacie w talking island... każdy z was powinien tam zacząć ciąg questów, które poprowadzą was aż do 40 lvl łącznie ze zrobieniem drugiej profesji. powodzenie ps. jakbyście mieli jakieś nagłe pytania to śmiało możecie mnie pm w grze, postaram się pomóc
jesli ty bedziesz daggerem to imo dobrym pomyslem jest short range party. czyli do komplety buffer, healer, tank i tyrr. macie z tego cakiem skadne cp i mysle, ze pozniej tez nie bedziecie mieli problemow by dobrac kogos do fulla, zeby robic instancje po 85. a odnosnie czarnego elfa jako rasy othella - taaak, bedziesz zadowolony