1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

ИОХОХО И БУТИЛКА РАКИЯ....

Discussion in 'Archive 2.0' started by Toyaga, Dec 6, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dreadgad

dreadgad User

абе защо ги вземате тези македонци толкова на серизно. тя самата им измислена история е като виц, затова цяла европа им се подиграва на небивалиците и никой не ги взема на сериозно. той каква работа търси в българската секция да тролва. това, че някой написал някакъв забавен виц, в който всъщност няма нищо расистко и някакво семпло македонско михлюзче са оплакало на някаква джофра модераторка и вече големия проблем. по принцип рядко пиша по форум ама на тези наглостта им не я издържам, за което се извинявам на sh1ny, че ще трябва да ме модерира!

p.s. много ми е интересно как тази прославена модераторка ще преведе думичките "джофра" и " михлюзче" с google!

2. BlackLordBG

BlackLordBG User

винаги има начин и потвърждавам думите на шайби за тази особа с речниците.

3. TaxiToHell

TaxiToHell User

и да се плаша от някаква "джофра" и " михлюзче" (с) и да им сервилнича, защото можел някой да ме банне във виртуален форум? ;) айде не са познали! пет пари не им давам за цензурата и никой няма да ми налага начин на поведение, благодаря!

Last edited by a moderator: Feb 24, 2012
  4. BlackLordBG

BlackLordBG User

и аз не съм съгласен,но какво да правя.
    да питам за политика можем ли да говорим?

5. Angelripper

Angelripper User

имаме толкова диалекти колкото езици няма в гугъл преводача....за какво модериране от чужденци си говорим.....че ако искаме може да си превеждат с речниците и да се чудят какви небивалици и лишени от всякъкъв смисал брътвежи се пишат тук.айде всяка жаба да си знае гьола(тва как ша си го преведе ми е интересно и как ше му фане смисъла)....първо тая ко прай в секция която не разбира и второ господина от област македония какво прави в секцията на така омразните им българи.
    п.с. нарочно съм писал със глупави съкрашения и на места съм сменял "а" с "ъ" и така нататък.а относно вицовете смял съм се от сърце.

Last edited by a moderator: Feb 24, 2012
  6. sh1ny

sh1ny User

не точно виц, но достатъчно близо :d

7. Pinko

Pinko User

какво е небето?
    - зелено!
    - какво е морето?
    - зелено!
    - каква е тревата?
    - много яка, копеле ...

8. BlackLordBG

BlackLordBG User

млад войник момче воиниче го пускат отпуск и нямало какво да прави толкова през тези дни и отишло на цирк.там маймуни,слонове всичко и по едно време излиза един дядка.нарежда пред себе си 10 ореха вади си паламарката и почва един по един да ги троши.момчето вика баси тоя е луд кво прави.минават 20 години войникът се оженил деца има и решил да заведе семейството си на цирк.посредата на представлението пак излиза същият дядка,но този път подрежда пред себе си кокосови орехи.и пак вади си го и бам бам бам натрошил ги всички един по един.момчето не издържало отишло при дядото и му казало абе преди 20 години гледах съшия номер правеше с орехи,а сега с кокосови орехи направо съм изумен.дядото казал еееех старост нерадост синко ..вече едвам виждам с тез очи :p

9. dreadgad

dreadgad User

един мъж лови риба, а на главата му - тухла. минава една жена, гледа го - с тухла на главата - и любопитството я заглождило.
    - каква е тая тухла на главата ти?
    - пусни ми и ще ти кажа - отговорил мъжът.
    - абе, я си гледай работата! - казала жената и си тръгнала.
    обаче нали е любопитна - върнала се.
    - кажи бе, каква е тая тухла!
    - пусни ми и ще ти кажа.
    - добре, ще ти пусна.
    отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал:
    - слушай сега - от сутринта съм тука, на червея - нищо, ама на тухлата - ти си третата!

10. dreadgad

dreadgad User

шок в "холивуд"! при операция "непобедимите", проведена в подножието на витоша (местността "бояна") от мвр и ръководена от цветан цветанов са задържани главните действащи лица на групировката: с.сталоун - рамбо, дж.стейтъм - механико, а.шварценегер - терминаторо, б.уилис - чакала и дж. ли - китаеца.
    има информация,че е имало и шести член на "непобедимите", чийто следи били загубени. предполага се, че това е тексаският рейнджър или иначе казано чък норис.

11. dreadgad

dreadgad User

добър ден! започва нашият репортаж от специалната олимпиада без допинг-контрол. да, да, спортистите не се проверяват за допинг! напълно. и така...
    - 27 метра скочи финландският спортист. много, много добър резултат за шахматист.
    - тринадесет убити и шестдесет ранени. това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
    - току що направи овчарски скок руският скачач. зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
    - копиехвъргачите днес много ни зарадваха. резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
    - ето гимнастикът от китай вече трети час се върти на висилката...
    - организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
    - в маратона традиционно победиха атлетите от кения. оказа се, че те са дошли, бягайки от кения.
    - току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. на стадиона излизат чукохвъргачите.
    - канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
    - през това време китайският гимнастик продължава да се върти на висилката...
    - и така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
    - а сега започва традиционният петдесетобой. стартира участникът от щатите. ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол!

12. AwakenDemon

AwakenDemon User

абе , на времето имаше 1 сървър, рево / не коментирайте сървъра моля / и клан на него peacekeepers. та следния въпрос:
    dreadgad да си играл в тоя клан случайно?

13. dzakdzak

dzakdzak User

тва беше преди новата ера е :)

14. dreadgad

dreadgad User

може да се каже! :)

15. Toyaga

Toyaga User

да е_а и малоумния форум да е_а

16. dreadgad

dreadgad User

студентка в медицинския е на изпит. не знае нищо и професорът й дава последен шанс:
    - бръкнете в торбата с органи и кажете какъв е и после го извадете.
    бръкнала студентката и казала:
    - шпеков салам!
    професора се усмихнал и казал:
    - не се срамувайте, колежке.
    тя пак го опипала и повторила:
    - шпеков салам!
    - извадете го да видим.
    и тя извадила шпеков салам. а професорът подшушнал на асистента:
    - абе ние снощи с ко замезихме!?

17. dreadgad

dreadgad User

- кой е измислил секса?
    - как кой? ами гърците! нали те са измислили всичко!? след тях, обаче, римляните го усъвършенствали.
    - как?
    - като добавили жената ...

18. dreadgad

dreadgad User

- защо в юар погребват негрите с гъза навън?
    - за да могат белите да си паркират колелата.

19. Angelripper

Angelripper User

хаххаахахахахаххаха язък че ще писнат за расизъм пак

20. dreadgad

dreadgad User

станало корабокрушение. на един сал се спасили само четири души - един негър, един руснак един българин и един американец. обаче на сала нямало място и за четиримата и американеца предложил да изхвърлят негъра на акулите.
    - а не - казал руснака - това е расизъм. ще задавам въпроси и който не отговори той ще е.
    обърнал се към американеца.
    - кой победи във втората световна война?
    - русия! - казал американеца и се спасил.
    - колко милиона жертви даде русия във войната? - попитал пак руснака българина.
    - 50 милиона - казал той и отървал кожата.
    дошъл ред на негъра:
    - имена и адреси на жертвите - казал руснака.

Thread Status:
Not open for further replies.