1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Pytanie

Discussion in 'Archive 2.0' started by Twarzowiec, Jul 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Twarzowiec

Twarzowiec User

siema , mam pytanie odnosnie tego jaka postac byscie mi polecil bo zaczynam od zera. kiedys gralem w l2 przez pare lat ale tamto l2 to zupelnie inna bajka niz to teraz, jeszcze nie gralem na godzie , i niewiem co i jak. jaka klasa dobrze sie wyexpie i niebede mial problemu ze znalezieniem pt ?? z gory dzieki.

2. Equillus

Equillus User

graj taka klasa którą szybko wbijesz lvl, bo po 4 profce wszędzie znajdziesz pt;]

3. Duchowny

Duchowny User

chcesz łatwo znaleźć party zagraj tankiem, chcesz łatwo się wyexpić zagraj overlordem ;) powodzenia

4. Loleslaw

Loleslaw User

dark elven wizard

5. St0ne

St0ne User

hi,
    fast exp przed 85? nic sie nie zmienilo = kazdy nuke + kazda postac z mass dmg skillem.
    fast pt po 85? tank,healer,iss,wynn.
    dual klassa po 85? tank,healer,iss i daleko w tyle wynn,dd.

6. *Enki*

*Enki* User

polecam wynn bo zawsze znajdzie pt od kartii po epic octavisy itd... ale ja bym z startem poczekał na tauti do 17 lipca może włączą mentora.

7. Twarzowiec

Twarzowiec User

ok juz mniej wiecej wiem kogo zrobie , tylko powiedzcie mi czy ta dual klasa to po prostu suba czy ma jakies inne bonusy czy cos ?

8. Duchowny

Duchowny User

ogólnie na postaci masz główną klasę z maksymalnym poziomem 99 i 3 subklasy z maksymalnym poziomem bodajże 80. jedną z tych subklas możesz wybrać jako dual klasę, wtedy masz możliwość przebudzenia jej i grania nią do 99lv. dual klasa jest jak klasa podstawowa, ze skillami rasowymi itd., jedyne ograniczenie o jakim wiem to oly, gdzie można zagrać tylko klasą główną. powodzenia ;)

Thread Status:
Not open for further replies.