е това вече звучи гордо...230 lol, поздравления за което, време беше да ни съберат на едно място определено!!! жалко че сървъра още не е на линия, но да се надяваме че ще е скоро.
ooc, не ви видях в този раздел, ако е моя грешка, моля да ме извините , ако ли не, дайте някакво инфо за това къде може да се кандидатства при вас.
по принцип не съм част от ooc, но мой познати са играли на предни сървъри с тях и смятат да играят пак clan applications page
signala--- ne tochno dex igrah na arion moje ot tam da ti e poznato ...a moje i ot nqkade drugade dosta serveri obikolih. kolkoto se otnasq za ooc vinagi sym gledal na tqh kato na feil clan. ps. sorka za latinicata kirilicata mi se sbagqsa.
не е от варна, иначе щях да го знам.незнам точно от къде е, мисля че от стара загора или русе(някъв такъв спомен имах).
ооц не е бг клан ще ме прощавате, добромир може и да е българин, но не обича да се обвързва с бг та , а гледам и sh1ny е тука да земеш да ми пишеш утре в ася беше гот като беше гм в mu ma3x и тамун стана весела игричката след 7-8 г и тея от биоуер пускат на 20 swtor , а аз си я купих , набарах бета кей, като спряха теста на swtor логнах се в л2 видях че нямам какво да правя изтрих л2.ру там на ван холтер заебах 88 лвл хилер, а ми харесваше играта п.п. приятна игра аз малко ще ви поспамвам от време на време