мисля че всеки знае, има го още при създаването на героите като инфо: orc mystic->orc shaman->overlord or warcryer->dominator or doom cryer->is enchanter
някакви предложения към мен за кланче (с мене са още 6 човека) , някой може и да ме знаят от различни имена , до момента съм ползвал имена като waterangel, leafwarrior, sierra, invisib1lity, tore , teraxis i tnt.. играя(по скоро играех) aion на офито gorgos а след мърджовете на telemachus под името sierra(след мърдже-а siera) пс. имам мн лош експ с 100% бг кланове така че търся предимно интернационален клан с българско присъствие
ако търсиш интернационален клан с българско присъствие мисля,че нашия в най-пълна степен отговаря на това. redguard.eu е сайта на клана. част от клана сме играли в нц софт сърварите на л2 hindemith/phoenix/chronos
торето чак сега видях,че си от монтана.един пичага азарил познаваш ли? играхме с него в официалките и тази вечер ще му звънна да го офертирам.
някой от redguard може ли да ми даде малко повече инфо за клана? като например колко човека сте в клана,среден онлайн,кой лвл рекруитвате и т.н... мерси предварително.
здравей, кланът в момента е почти пълен ( отново ) - има още 15-тина слота и ще трябва да вдигаме lvl 6. ето и кратко инфо : clan lvl 5 average member lvl : 50 ( имаме хора 67+ ) in clan : 45+ average online : 25 за recruitment-а пише на сайта ни. п.п. искам да подчертая отново, че кланът е интернационален, а не изцяло български, за това се изисква да можете да четете/пишете английски на прилично ниво. ако комуникирате във voice сървъра ни ( mumble ) , там английският също е задължителен. имаме играчи от цяла европа и се отнасяме с тях така, както искаме те да се отнасят с нас.
като опция за бг клан ви предлагам shadowofsoul, пети левел прогресиращ клан с клан халл в щудгарт. в основата му са играчи от hellknights и някои също така бивши членове на devilmaycry
извинявай тогава просто реших да предположа виждам че автора на темата е писал че очаква dulo -някой може ли да даде повече информация за тях кои са и дали са тук ? срещал съм такъв клан на някой от частните сървъри мисля може и във форум да е било само нещо.