здрасти, хейтъри, как сте? пс: сънчо, останаха ли свободни чадъри? @markknight кои са тия сериозни играчи? @abraxas ти не игра ли в risingdarkness на арион, защото ако е така направо се скрий. извинявам се за единия милион обръщения в един пост, но просто сега видях глупостите на предните страници и пази боже, оос не е български клан. лека вечер и весели празници
привет и от мен.аз съм alexius лидер на клан "hellknights".предполагам скоро ще започна и аз на последния ми сървър.пожелавам на всички много успехи.специални поздрави на добо и тошко(дедко).
о вас не ви очаквах да дойдете тука.мислех си че никога няма да мръднете от астериос. привет и успехи и на вас.
жалко само че името hellknights е заето от румънци. просто не реагирахме на време, иначе сте добре дошли при нас
ще ми бъде интересно,ако някой с повече знания направи кратко обобщение на бг клановете или кланове с голямо бг присъствие примерно нещо подобно: redguard clan-6 лвл клан засега с повече от 20 бг-та ...
shadowofsoul - 7 левел клан с налични 104 български мембъри, клан хал в щудгарт и сбор в константни партита. работи се по вдигането на левел 8
да всеки ден виждам много и различни хора от вашия клан и много ви се радвам.ако не беше любезната покана от хората,които познавам от предишния ми сървър сигурно щях да кандидатствам при вас.
еи туи ооц баси обитаците уж българи а бият българите обитаци особено тоя balistikal 85+ ме уби а ас съм 76 смях в залата само вижте колко е як без нищо идва и те убива как да не те е яд на такива кажете ми не стига че е с 10 лвл над мен а и се прави на як