1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

БГ КЛАНОВЕ

Discussion in 'Archive 2.0' started by SIGNALA, Dec 6, 2011.

1. Pinko

Pinko User

трябва - драмата със 120 бг-та ще е несравнима :)

2. BlackLordBG

BlackLordBG User

момчетата започнаха много ударно бяха 8 лвл клан поне месец назад.мисля,че нещо е станало преди обсадата,защото на самата обсада бяха малко хора,бяха и с ново лого не онова със знамето и герба,явно текът нови процеси при тях и само човек от кухнята може да каже какво се случва.

3. BGFoReVeR

BGFoReVeR User

аз подозирах,че ще се усерат,но въпреки това имаха орен което е факт.
    не случайно са останали с толкова малко хора след като са загубили замъка..масата бг-та търсят изцяло изгодата без да влагат труд за да я получат,а само се възползват.
    след boubogu не мисля да влизам никога в бг-клан(там г/д вървеше играта и оправлявахме сървъра със стабилен алианс разбира се)
    опитните играчи знаят ,че от интернационалния клан няма по-силен! [ лично неангажиращо мнение ]

4. AwakenDemon

AwakenDemon User

мене ме съмнява стоян въобще да му пука за политиката на сървъра , тъй като го познавам лично, и още повече за замъка. фактите бяха че бяха сами срещу атакуващите на орен / нямам представа кои са били, няма и значение / . а това за след сийдж кой с колко човека остава, вече го обясних по горе, има клан лидери дето си чистят клана и по лесно е да дисмиснат всички. за пример ще дам ооц, в момента сме 7 човека в клана. не знам защо така слагате всички под един общ знаменател. не е верно и това за бг-тата дето го казваш, има много български играчи дето играят играта, а не чакат на готово. и примери мога да ти дам ако искаш. въпроса никога не е опирал до това какъв е клана / интернационален, полски , български, руски и т.н /, а до играчите в него .
    пък войводи ако е това за което си мисля, са управлявали зеус, дето има 200 човека със шоповете.

5. Pinko

Pinko User

войводите съм ги виждал на експерта ц3 , после хайдути видях ама бяха от малките кланове и като бройка и като опити за каквото и да е, бяха много готини ама ако са те разликата между това което видях тогава и това което се описва по форумите е , хм ами потресаваща :d
    а съм съгласен с това че има значение какви са хората - да по-трудно е да имаш клан от 1 националност който да се разбира и да може да направи нещо в играта срещу другите кланове, но не е невъзможно - сега със 120 души клан сигурно ще е ад 120 българи и всеки да се скара с някой , все ще се намери с кой. ама то е така и при гърците и другите попринцип никой не иска изцяло клан от неговата националност.

6. BGFoReVeR

BGFoReVeR User

не ставаше въпрос за зеуса а за raidfight където алианса opiate чупеше всичко наред(един от клановете вътре бяхме именно войводите)и пак казвам не бяхме изцяло бг.
    накрая всичко се скапа,но това беше поради факта че сървъра умря и всички силни играчи от алианса или се махнаха или отидоха в war-a.
    а това за което казах в по предния пост не мисля,че греша ;)

7. gabrovo

gabrovo User

bgforever много добре знаеш кои съм и знаеш кои те ваведе в играта на raidfight а за тия воиводи добре че беше един на име хубавец че да оправи тоя клан и да направи алли с уж наи ссилните в сервера защотото ползваха бъг в терироррия вара кадето точно теи наречения наи силен клан си слагаше знамената всичките в клан хола за да не може никои да ги пипа за това и избягаха много хора
    а спрямо воиводи те вземаха каквото остане и когато си защитаваха замъка сами винаги го губеха
    а точно за орен в тоя сървар ооц взеха замък на shadow of soul а не те сами да си го вземат с алиянса

8. AllEyesOnMyPony

AllEyesOnMyPony User

ахаха,атина смешика се обади ти ли си довел bgforever във raidfight бе палячо ? даде му като стана 52лвл 1 b grade dagger,и това беше и кой подяволите си ти че,да говориш така смело за войводи и че хубавец бил оправил клана?.бил ли си в клана че говориш? отрепката хубавец абсолутно нищо не направи за войводи.и мога да кажа,от опит че по зле направен клан от твоя не съм виждал в скоро време,не заслужаваш в клана ти да са playeri като ogonek/interceptor/irregular и много други ама те ще се опомнят като подобието на клан лидер ги тласка надоло ще лефтнат не са тъпи
    1 съвет от мене спри lineage 2. твърде си жалък,за да я играеш :). много поздрави :upsidedown

9. sh1ny

sh1ny User

последния постър над мен изяде warning за flame/spamming/trolling ( по специално за flame ).
    колкото и да не ви харесва, ще трябва да се съобразявате с правилата, за да не се налага да модерирам.

благодаря.

10. AwakenDemon

AwakenDemon User

sad story ????10chars???

11. gabrovo

gabrovo User

ха обади се наи големия крадец на raidfight дето го гонеха от всички кланове че крадеш включително и аз
    какво стана не те върнах в клана и почна и тука да ме плюуеш просто само по себе си говори що за човек си
    а още по жалкото е че нз защо но все искаш в моя клан как да разбирам това
    хем уж съм лош лидер хем съм лош играч а все искаш да си в моя клан как да разбирам това ???

Last edited by a moderator: Feb 23, 2012
  12. AwakenDemon

AwakenDemon User

sh1ny plz без цензура и триене на коментари :/ точно стана интересно

13. sh1ny

sh1ny User

не забравяйте, че и аз трябва да спазвам правила. ако не ги спазвам, ще ме махнат и ще сложат някой друг, който ще ги спазва.

14. AllEyesOnMyPony

AllEyesOnMyPony User

ха! я ми припомни кога съм искал да влизам в подобието ти на клан? в raidfight исках да вляза само 1 път,и то беше защото в крайна сметка трябваше да си взема нещо от 1 от мембарите ти,и го взех насила след като направих друг герой ;) някога след raidfight искал ли съм да влизам в *****?

не мисля :)) аз казвам на bgforever отдавна че си отрепка,но той го разбра чак преди 15-20 дена :) и sh1ny не се хаби да ми правиш 2-ра забележка flame, понеже ако знаеше каква отрепка е атина, и ти щеше да го псуваш :)

15. Pinko

Pinko User

шайни го разбирам че руснаците са сложили супер измислени правила без никаква възможност за гъвкавост.
    ама мисля може да си говорят в отделна тема, а да тъкмо стана интересно :)

16. gabrovo

gabrovo User

ха сигурен ли си 4е и тука не си бил в клана ми защото аз знам друго но нали няма да си признаеш
    и си приказваи каквото искаш
    не ми дреме
    а относно раидфаид сервера там и bgforever го отнесе заради теб защото ти крадеше като разпран и стана така че никои абсолутно никои клан не те искаше
    и спря да играеш
    а и там до колкото помня се представяше за мен защото хората ме уважаваха там и ми имаха доверие не е ли така с дубликат на името ми attina че е мои бот чар но не ми се пишат глупости и наи вече да пиша неща които ти никога няма да си признаеш за това аз приключвам с глупостите ти

17. AllEyesOnMyPony

AllEyesOnMyPony User

това вече преля чашата никога ама никога в innova не съм искал клан от боклук като теб! ето ти имена на мойте герой alleyesonmypony(86 wynn summoner ) bystek (87 yul archer) с wynn summoner-а бях във shadowofsoul със yul archera съм във redzerg /бях до днеска/ лефтих клана такаче поне не лъжи понеже ставаш жалък. в твоя клан и пари да ми даваш няма да стъпя!

18. gabrovo

gabrovo User

човече явно имаш проблем с памета но това е друг проблем
    никаде горе не съм използвал обиди срещу теб а ти не спираш това само по себе си говори
    човек които не може да наделее по някакъв начин започва да обижда и да прави золуми а до колкото ми е ясно поне си кажи и другите герои освен тия двата но както и по горе казах няма да си кажеш а и не очаквам от 16-17годишно хлапе да си каже истината наи малко от теб след видяното в другите сървари от теб но не искам да пълня с тъпи постове а които аз и ти правим словесен двубои
    ако изкаш нещо ела го кажи в очите ми но едва ли ще можеш поради факта че знаеш в момента като те видя на живо какво ще стане

19. BlackLordBG

BlackLordBG User

направете си пвп в играта

20. gabrovo

gabrovo User

ами аз никога не съм отказвал пвп
    ама ще взема да го бия и след 2 седмици ще разяравя че ме е бил :)
    но знам ли може да се е научил да играе и да ме бие :)
    иначе ако я играе по съштия начин едва ли ще ми свали и цп то

Last edited by a moderator: Feb 24, 2012