момчетата започнаха много ударно бяха 8 лвл клан поне месец назад.мисля,че нещо е станало преди обсадата,защото на самата обсада бяха малко хора,бяха и с ново лого не онова със знамето и герба,явно текът нови процеси при тях и само човек от кухнята може да каже какво се случва.
аз подозирах,че ще се усерат,но въпреки това имаха орен което е факт. не случайно са останали с толкова малко хора след като са загубили замъка..масата бг-та търсят изцяло изгодата без да влагат труд за да я получат,а само се възползват. след boubogu не мисля да влизам никога в бг-клан(там г/д вървеше играта и оправлявахме сървъра със стабилен алианс разбира се) опитните играчи знаят ,че от интернационалния клан няма по-силен! [ лично неангажиращо мнение ]
мене ме съмнява стоян въобще да му пука за политиката на сървъра , тъй като го познавам лично, и още повече за замъка. фактите бяха че бяха сами срещу атакуващите на орен / нямам представа кои са били, няма и значение / . а това за след сийдж кой с колко човека остава, вече го обясних по горе, има клан лидери дето си чистят клана и по лесно е да дисмиснат всички. за пример ще дам ооц, в момента сме 7 човека в клана. не знам защо така слагате всички под един общ знаменател. не е верно и това за бг-тата дето го казваш, има много български играчи дето играят играта, а не чакат на готово. и примери мога да ти дам ако искаш. въпроса никога не е опирал до това какъв е клана / интернационален, полски , български, руски и т.н /, а до играчите в него . пък войводи ако е това за което си мисля, са управлявали зеус, дето има 200 човека със шоповете.
войводите съм ги виждал на експерта ц3 , после хайдути видях ама бяха от малките кланове и като бройка и като опити за каквото и да е, бяха много готини ама ако са те разликата между това което видях тогава и това което се описва по форумите е , хм ами потресаваща :d а съм съгласен с това че има значение какви са хората - да по-трудно е да имаш клан от 1 националност който да се разбира и да може да направи нещо в играта срещу другите кланове, но не е невъзможно - сега със 120 души клан сигурно ще е ад 120 българи и всеки да се скара с някой , все ще се намери с кой. ама то е така и при гърците и другите попринцип никой не иска изцяло клан от неговата националност.
не ставаше въпрос за зеуса а за raidfight където алианса opiate чупеше всичко наред(един от клановете вътре бяхме именно войводите)и пак казвам не бяхме изцяло бг. накрая всичко се скапа,но това беше поради факта че сървъра умря и всички силни играчи от алианса или се махнаха или отидоха в war-a. а това за което казах в по предния пост не мисля,че греша
bgforever много добре знаеш кои съм и знаеш кои те ваведе в играта на raidfight а за тия воиводи добре че беше един на име хубавец че да оправи тоя клан и да направи алли с уж наи ссилните в сервера защотото ползваха бъг в терироррия вара кадето точно теи наречения наи силен клан си слагаше знамената всичките в клан хола за да не може никои да ги пипа за това и избягаха много хора а спрямо воиводи те вземаха каквото остане и когато си защитаваха замъка сами винаги го губеха а точно за орен в тоя сървар ооц взеха замък на shadow of soul а не те сами да си го вземат с алиянса
ахаха,атина смешика се обади ти ли си довел bgforever във raidfight бе палячо ? даде му като стана 52лвл 1 b grade dagger,и това беше и кой подяволите си ти че,да говориш така смело за войводи и че хубавец бил оправил клана?.бил ли си в клана че говориш? отрепката хубавец абсолутно нищо не направи за войводи.и мога да кажа,от опит че по зле направен клан от твоя не съм виждал в скоро време,не заслужаваш в клана ти да са playeri като ogonek/interceptor/irregular и много други ама те ще се опомнят като подобието на клан лидер ги тласка надоло ще лефтнат не са тъпи 1 съвет от мене спри lineage 2. твърде си жалък,за да я играеш . много поздрави :upsidedown
последния постър над мен изяде warning за flame/spamming/trolling ( по специално за flame ). колкото и да не ви харесва, ще трябва да се съобразявате с правилата, за да не се налага да модерирам. благодаря.
ха обади се наи големия крадец на raidfight дето го гонеха от всички кланове че крадеш включително и аз какво стана не те върнах в клана и почна и тука да ме плюуеш просто само по себе си говори що за човек си а още по жалкото е че нз защо но все искаш в моя клан как да разбирам това хем уж съм лош лидер хем съм лош играч а все искаш да си в моя клан как да разбирам това ???
не забравяйте, че и аз трябва да спазвам правила. ако не ги спазвам, ще ме махнат и ще сложат някой друг, който ще ги спазва.
ха! я ми припомни кога съм искал да влизам в подобието ти на клан? в raidfight исках да вляза само 1 път,и то беше защото в крайна сметка трябваше да си взема нещо от 1 от мембарите ти,и го взех насила след като направих друг герой някога след raidfight искал ли съм да влизам в *****? не мисля ) аз казвам на bgforever отдавна че си отрепка,но той го разбра чак преди 15-20 дена и sh1ny не се хаби да ми правиш 2-ра забележка flame, понеже ако знаеше каква отрепка е атина, и ти щеше да го псуваш
шайни го разбирам че руснаците са сложили супер измислени правила без никаква възможност за гъвкавост. ама мисля може да си говорят в отделна тема, а да тъкмо стана интересно
ха сигурен ли си 4е и тука не си бил в клана ми защото аз знам друго но нали няма да си признаеш и си приказваи каквото искаш не ми дреме а относно раидфаид сервера там и bgforever го отнесе заради теб защото ти крадеше като разпран и стана така че никои абсолутно никои клан не те искаше и спря да играеш а и там до колкото помня се представяше за мен защото хората ме уважаваха там и ми имаха доверие не е ли така с дубликат на името ми attina че е мои бот чар но не ми се пишат глупости и наи вече да пиша неща които ти никога няма да си признаеш за това аз приключвам с глупостите ти
това вече преля чашата никога ама никога в innova не съм искал клан от боклук като теб! ето ти имена на мойте герой alleyesonmypony(86 wynn summoner ) bystek (87 yul archer) с wynn summoner-а бях във shadowofsoul със yul archera съм във redzerg /бях до днеска/ лефтих клана такаче поне не лъжи понеже ставаш жалък. в твоя клан и пари да ми даваш няма да стъпя!
човече явно имаш проблем с памета но това е друг проблем никаде горе не съм използвал обиди срещу теб а ти не спираш това само по себе си говори човек които не може да наделее по някакъв начин започва да обижда и да прави золуми а до колкото ми е ясно поне си кажи и другите герои освен тия двата но както и по горе казах няма да си кажеш а и не очаквам от 16-17годишно хлапе да си каже истината наи малко от теб след видяното в другите сървари от теб но не искам да пълня с тъпи постове а които аз и ти правим словесен двубои ако изкаш нещо ела го кажи в очите ми но едва ли ще можеш поради факта че знаеш в момента като те видя на живо какво ще стане
ами аз никога не съм отказвал пвп ама ще взема да го бия и след 2 седмици ще разяравя че ме е бил но знам ли може да се е научил да играе и да ме бие иначе ако я играе по съштия начин едва ли ще ми свали и цп то