какъв нож какво чудо.....като толкова искахте да работим заедно и да не се нападаме защто не се свързахте с някои от офицерите или с клан лидера ни?тъй като съм играл с хора от сос в последните 2 години аз се опитах да сближа двата клана.2 месеца след като влязохме в рг останахме в програмата която използват сос за да имам контакт и с двата клана точно защото не исках да се бия с хора които познавам лично.на дедко му казах 100 пати кои ми е клан лидера и че ако иска нешо не съм аз човека(имаше разни оферти към мен(не знам защо) все едно аз съм човека които решава какво се случва в рг).на шайни му оспамих главата с въпроси дали случаино някой се е свързал с него и му предадох за разговорите ми с дедко.в крайна сметка лидерите като не сте се разбрали това че моето цп е в рг не ни прави приятелски кланове.и какво спечелих от всичко.....незнайно защо омразата на хора които смятах за приятели.какво да кажа освен българска ни работа!!!
абе не знам, ама беше кофти ход от страна на шайни. и това за малкото съпротива-имаше свободни фортове. резултатът? на мен лично ми падна мнението за шайни. но на никой не му пука нали не мисля, че е добра идея да си създавате врагове от хора, които по принцип биха помогнали при нужда, но все пак шайни си решава. и наистина не знам защо се плюете, както каза стънката, шайни дава заповед, те изпълняват. същото бихме направили и ние...
ти пък как успя в супер активната бг секция с точно 3 теми,в които се пише да се омоташ :п нямам какво да кажа по темата освен,че бгтата сме много в този сървър и няма начин да не се биеш с бг от друг клан. и накрая ураааааа някой хед админ ми е махнал бана ужким не можех да пиша до 25 март
аз не мога да разбра само що се приемат нещатата толкова лично... все пак игра. какво значение има, че някой убил друг българин. не е като да му е счупил крак...
бе аз помня едни писаници преди време в форума на експерта ама на българите им се отдава да се карат, а щом има и друг българин е много по-лесно то навсякъде го има стига да има флейм секция или поне нещо където може да се говори по-спокойно.
rip sos и повярваите ми като ви кажа, че след 2 седмици като евентуално си загубим замъка - няма да се разпаднем. и като свърши обсадата ще кажем едно "gf" вместо да псуваме лидера на клана който е победил.
точно това се опитвам да ти обясня, но чудно защо ли останах неразбран. изобщо /поне мен лично/ не ме бърка дали форта е взет от рг или от пенчо или генчо. все пак това са някакши пиксели ... някъде да сим казал нещо от сорта "ние сме българи и не трябва да се бием"? някъде да съм убидил или наругал някой? единственното нещо което се опитах да кажа, че за човека който така дълбоко те е засегнал е, че прятелските отношения стоят над пикселите, заради това реагира малко по-остро
не че искам да се бъркам ама това да се скарам с някой който познавам заради това че съм го убил в л2 ... явно толкова ми е бил приятел. това си е лично мнение.
напоследък пълно с безсмислени драми ама от тая по-безсмислена нямаше. не искам да хейтвам ама давайте в същия дух :d
като ви предпупредих да внимавате, не ме послушахте. аз бях до тук. постовете да остават само по темата, всичко друго ще бъде изтрито.
пеш, ти не се ли беше отказал ? и веско ти също btw. миленски отвори много добро заведенийце, та се виждахме с още по-старите муцуни. той вика, че 90% от клиентелата му е от lineage хахахаха можем някоя вечер да спретнем едно "party" там и да не е фулл не е страшно алкохола ще ни бъфи