един час хранилка на вятъра,ей така с един клик на мишката а тва че на някъв си мега рандом му подарили 88 лвл герой и л2 го преследвало,си е баш по темата за бг клановете и си е в реда на нещата да не бъде изтрито,въпреки че дори не е написано на бг.а бях толкова близо до 300 поста ((((
e nikogo ne sum narejdal samo obqsnih ne6to na toq warzone ... nito 1 obida ili psuvnq nqma6e v posta mi
търся бг клан или поне няколко бг играчи за малко помощ в играта, играх на хф и сега реших да пробвам тук, има неща за които незнам и бих искал да попитам. най-добре в някой клан , но може и на лично - nemzy
clan name: sos (shadowofsoul) web/forum: recruitment status: open clan information: mostly bulgarian, 11 lvl клан с налични 40+ български мембъри онлайн постоянно, няколко чужди cp-та вече 97+, клан хол в щудгарт и сбор в константни партита, дейли партита винаги се намират (имаме голям алианс). нови играчи може винаги да се обадят за академия и помощ. има клански team speak, като посещението му е препоръчително. за прием пишете на: ingame на alexius, bewithme, yolina или http://shadowofsoul.shivtr.com/
clan name: BroForce Clan Devise : WE LOVE HATERS web/forum: http://l2broforce.shivtr.com/ recruitment status: open clan information: LVL 9 (for now) CH TS Instances Sieges Fortress PvE mostly and some PVP (Clan is International but Cl is Bulgarina some other members) Голчма час от информацичта е дадена по горе мисля че е разбираме за всички набираме хора сякакви новодошлите бг-та на сървара са добре дошли но неочакваите специално третиране веки е оценен по това което прави а не какъв е по произход. Дроп разпределитена система . Отворен съм да помогна на всички нови играчи с каквото мога . Тва е .... за прием пишете на: ingame на Stanicheff and Ledenika
yo, аз съм камаел уориър- търся си клан или перма парти. има ли активна българска общност? искам също дапитам играта paytowin ли е ? ty
Здравейте момци.... Започвам в Евро-сървара специалност за да си намеря българска общонст с която да играя. В момента ъпгрейдвам, очаква се да имам премиум акаунт защото имам някъв стимул бла бла получих е-майл по пощата , ако някой е навит ще играя Ertheia Маг
Аз съм в MadDogs (Core) и ми е добре там. Кланът е PVP/PVE, Lv.11, всички бъфове, правят се епик райдовете, тук-там някой siege и това е, има свобода.
Здравейте, да събудя темата малко От няколко седмици съм в играта, PA акаунт, 95 лв. Yul GS, търся си клан/партита за игра, всяка вечер съм на линия поне няколко часа. Кажете някой активен клан който да си търси попълнения. Нямам никакви претенции, стига да става игра.