!!!!!!sunshineliveâ® polski klan zapraszamy!!!!!!rekrutacja sunshinelive promienie słońca już na twarz mi padają, czas wstawać z łóżka do aden wołają. zgarniam się szybko, papieros w buzi, gwar na ts'ie, ileż tu ludzi. lament ogromny, niezdajesz se sprawy, z kanału na kanał skacze cl zatroskany. cóż to się dzieje-pytam zdziwiony. odrzekł mi sosza(lekko wstawiony)- siege się zaczyna, a ludu brakuje, cóż nam dwóch tyrków i heal nawojuje? ubieram twillighta, na me zgrabne ciało, chwytam dualki i jakby tego było mało, krzyczę z przejęciem na gardło całe- o bogowie walka bo tylko tyle wydusić z siebie radę dałem. to mamy już issa, healera, dwóch tyrra, potrzeba nam foha i yula na giran. - nie bójcie się bracia wnet ktoś przemawia- myślę więc sobie a cóż to za zjawa, spoglądam w lewo, górę i prawo, malutki krasiek siedzi za skałą- pytam więc co ty chcesz tu nabojować, nie umiesz się nawet porządnie schować. kłucim się dobre minut czterdzieści, ludzi to więcej fort nie pomieści- w końcu ktoś spojrzał na zegarek chyba, siege się już skończył ,a party nie było i dalej ni ma. takie tu draki są miły panie, przycupnij więc chwilkę, nic ci się nie stanie, na forum wejdź, złóż szybkie podanie, dnia następnego witamy w: klanie!!! sunshinelive ally zaprasza leader: sosza vcl: xluckyx / munek ch: bayou fortress clan lvl: 8 ally: sunshine live ally leader: sosza w ally: 1.sunshinelive - http://sunshinelive.cba.pl/ 2. 3. primalfear rekrutacja po przez forum - http://sunshinelive.cba.pl/ lub mail pm sosza , xlucky , munek oferujemy: własny serwer teamspeak 3 dla ally -pomoc w uzbrojeniu oraz zdobywaniu doświadczenia -miłą oraz przyjazna atmosferę podczas wspólnej zabawy jaką jest dla nas gra w l2 -częste wypady na: raidy, fortece, kama, zamki, pvp ... i nie tylko. -więcej dowiesz się poznając nas bliżej ;] wymagamy: -korzystanie z komunikatora teamspeak 3 (obowiązkowy w czasie gry) -kultury osobistej na ts3 jak i w grze -aktywność na forum -znajomość regulaminu klanowego podanego na forum -więcej znajdziesz na naszym forum w chwili obecnej przyjmujemy zarówno constant party jak i pojedynczych graczy!!! rekrutacja otwarta: aka. cp. 76+ pomoc w exp. czeste wypady na rb nisko lvl 85+ nie jesteśmy wybredni
re. rekrutacja w dalszym ciągu otwarta? jakie lvle przyjmujecie? (nie ma tego w wymaganiach?) pozdrowionka.