pl. osztott neted van routerről és a routered letiltja a csatlakozà¡shoz a portokat vagy valami hasonló. a vc csak a launcher telepàtésnél volt gond, sehol mà¡shol. esetleg jà¡tszottà¡l olyan privà¡ton ahol a hosts fà¡jlt módosàtani kellett? frissàts egy videókà¡rtya drivert is, azzal is voltak gondok. frissen az innovà¡tól tà¶ltà¶tted a kliensed, vagy az amerikaira telepàtetted rà¡ (ezzel is lehet gond)?
itt và¡laszolok ha mà¡r ez a téma erre is való, legyenek a dolgok a helyà¼kà¶n. - keresd ki ezt a fà¡jlt: windows\system32\drivers\etc és ezen belà¼l a hosts (kiterjesztés nélkà¼l) - nyisd meg notepaddal szerkesztésre - menj az utolsó sor végére és à¼ss egy entert, majd mà¡sold ki és illeszd be a kà¶vetkező sort: 109.105.153.10 geo.l2.eu - mentsd el a fà¡jlt - nézd meg, hogy a dà¡tum beà¡llàtà¡said helyesek-e (igen, ez is sok galibà¡t okozhat) - restartold a géped (ne spórolj vele) és próbà¡lj belépni a jà¡tékba ugyanezt te is megpróbà¡lhatod mutuhara.
osztott netem van, kikapcsoltam a router tűzfalat. hostot mà¡r kitakaràtottam, videokà¡rtya drivert frissàtettem, csak innovà¡s kliensem van.
hà¡t nem tudom, oké hogy ezt àrod h dec 7 és délutà¡n 4-5 óra. de akkor a twitteren meg mindenhol miért gmt 4-4:30 am a maitanince, és h utà¡nna indul, csak kérdés szintjén :d
pontosàtottà¡k mà¡r, előszà¶r nem volt ott a pm, de most mà¡r ott van, az pedig délutà¡n 5-6 órà¡t jelent nà¡lunk.
a pts és site maintenance azt jelenti hogy a teszt szerver és a honlap volt ma hajnalban karbantartà¡s alatt. mutuhara mà¡st tényleg nem tudok mà¡r kitalà¡lni, esetleg az àºj accounttal való próbà¡lkozà¡st, bà¡r ha jól tudom mà¡r azt is javàtottà¡k :s
az a ciki, hogy van aki 64 bites win7-el simà¡n egyből fel tudta tenni és semmi gondja nincs, mà¡snà¡l ugyanolyan rendszeren meg az à¶sszes létező gond előjà¶n. de az informatika mà¡r csak ilyen :s azért agyalok még mi lehet a megoldà¡s, mert szà¡momra ez kihàvà¡s addig: directx frissàtése?
nà¡lam is érdekes dolgok mennek. mikor a béta elég problémà¡san indult na akkor azt mondtam elég volt, letà¶rà¶ltem mindent ami 4game és lineage2eu-val kapcsolatos. na, de mondom még egyszer csak megnézem ha mà¡r odaig eljutottak, hogy live formà¡jà¡ban is kijà¶tt. de nekem mà¡r installà¡lni sem kezdi el a jà¡tékot. letà¶lti a 4game-et utà¡nna rà¡megyek az oldalon az install-ra ott ki lett jelà¶lve az, hogy hova telepàtse a jà¡tékot, hagytam mindent alap beà¡llàtà¡son, helyem volt elég, de egyszerűen nem indult el a telepàtő sem. az tudtam, hogy nem tà¶kéletesek ezek a srà¡cok, de, hogy ennyire kaotikus lesz az egész az egyszerűen elképesztő. rà¡adà¡sul, hogy mà¡r a forum indulà¡sa óta is hasonló nagy fail-ok mennek... ezért nem jó ez a regisztrà¡ciós rendszer amit az innova hasznà¡l, nem bà¶ngészőből kellene mindent futtatni. ugyan nem voltam benen biztos, hogy én aktàvan majd jà¡tszok itt, de mivel, hogy lineage 2 + eu hà¡t àgy még is csak megnéztem volna, mi sà¼l ki belőle. de, hà¡t nem sok jó. tà¶bb éves tapasztalta van ennek a cégnek a lineage 2 terén, meg mà¡s à¡ltala à¼zemeltetett jà¡tékokban és nem képes egy szervert néhà¡ny ezer jà¡tékossal elindàtani nagyobb probléma nélkà¼l... ha negatàvnak tűnnék azért van mert csalódott vagy nem is kicsit.
azért kivà¡ncsi lennék hogy tegnap este hà¡nyan próbà¡ltak csatlakozni, csak a fórumba majd 4k+ volt. legrosszabb időre tették a server indulà¡st, ncsoftnak szerencséje volt az amerikai időzóna miatt, nà¡lunk éjjel 1 volt akkor... mà¡r most heavy a server, kivà¡ncsi leszek mi lesz itt később...
na igen én reggel 8kor voltam bent akkor még egész tűrhető volt a létszà¡m, de gondolom esti időszakban mà¡r nem lesz ilyen jó. mikor indul szerintetek a kà¶vetkező szerver?
hà¡t nézd végà¼lis ha sokan azzal voltak, hogy bent hagyjà¡k a karikat, nehogy utà¡nna ne tudjanak visszajà¶nni akkor érthető a nagy tà¶meg. szerintem erősen az este fà¼ggvénye lesz, hogy lesz-e vagy mikor lesz egy kà¶vetkező szerver. de meg van rà¡ az esély, hogy még a héten hozzà¡ adnak egy mà¡sikat is. jobban tennék szerintem ha a kà¼là¶nbà¶ző nyelvekre lefordàtott szerverek helyett inkà¡bb nemzetkà¶zi szerókat csinà¡lnà¡nak annak tà¼krében, hogy mennyire lesz majd szà¼kség. sok a privà¡t szerverről érkezett nemzetkà¶zi klà¡n. illetve az a 2-3 klà¡n akik a naia-ról jà¶ttek à¡t ech0->echo, thenewterror->hellfire és 100percent->100percent klà¡nok is mind nemzetkà¶ziek.
szerintem egyelőre nem fog àºj szerver indulni, hiszen nincs tele most sem... sokkal kevesebben vannak, mint a shilenen voltak ugyanàgy reggel-délelőtti időszakban az indulà¡s utà¡ni napon. este persze lehet, hogy tele lesz, de szép is lenne, ha 1 szervert se tudnà¡nak megtà¶lteni a jà¡tékosok... off: 43-as sh partyt keres, pm bocicsoki
lehet hogy a 43-as helyeken nincsenek tele, de akkor menj el roa-ba vagy rod-ba vagy gludioba vagy talkingra... gm nem győzi spawnoltatni a mobokat olyan gyorsan halnak :d mindegyik server nemzetkà¶zi lesz, csak tà¡mogatni fog 6-7 nyelvet még pluszba. nem lesz német, tà¶rà¶k, holland, lengyel server... azt félreértelmezték sokan.
furcsà¡ltam is, hogy ha az options-ba lehet à¡llàtani a jà¡ték nyelvét akkor minek kà¼là¶n szerver hozzà¡. mondjuk egy az egy kisebb jó pont az innovà¡nak, hogy biztosàt a fórumà¡n a jà¡tékosnak olyan részleget ahol sajà¡t nyelvà¼kà¶n is beszélhetnek. egyébként lassan ideje lenne nekà¼nk is à¶sszedobni egy hivatalos magyar nyelvű lineage 2 fansite-ot, ami folyamatosan frissà¼l és foglalkozik az ncwest-el és innovà¡val is, de lehetőségekhez mérten a tà¶bbi régióval is.
ott volt a vackok, jó oldal sok okossà¡ggal mégis meghalt teljesen felesleges még egy oldal, aki nem tud valamit, google, és minimà¡lis angollal ki lehet igazodni rajta ha nem sikerà¼l, akkor magyarul sem érti meg